Panorama Baltic Tallinn, Stripe, Vilnius

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individual and group on economic prices!

Travel program

Αναχώρηση νωρίς τα ξημερώματα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για την παραμυθένια πρωτεύουσα της Εσθονίας, το ρομαντικό Ταλλίν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για να αφήσουμε τα πράγματα μας και στην συνέχεια μια πρώτη βόλτα με την συνοδεία πάντα του αρχηγού. Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με το ιστορικό πεζοδρομημένο κέντρο της παλιάς πόλης, περνώντας από την πύλη Viru με τον τριγυρισμένο από λουλούδια ομώνυμο πύργο. Λιθόστρωτα δρομάκια, μυτεροί πύργοι, επικλινείς στέγες και εκπληκτικές εκκλησίες συνθέτουν ένα μοναδικό μεσαιωνικό σκηνικό. Περιδιαβαίνοντας το δρομάκι της Αγίας Αικατερίνης ή πίνοντας μπύρα σε ένα σκοτεινό κελάρι ή σε μια λουλουδιασμένη αυλή, θαρρούμε πως ο χρόνος κάπου εκεί έχει σταματήσει. Εγκατάσταση στα δωμάτια και ξεκούραση. Η απογευματινή μας ξενάγηση θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο πάρκο του παλατιού Καντριοργκ και τον μεγάλο παραλιακό δρόμο Birgitta ατενίζοντας τον φινλανδικό κόλπο. Θα συνεχίσουμε για τον λόφο Toompea, το εσθονικό κοινοβούλιο και τον περίτεχνο Ρώσικο Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό του Αλέξανδρου Νέφσκι, χτισμένο στα χρόνια της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Από την κορυφή του λόφου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα-κάτοψη της πόλης με τους πύργους, τις κεραμιδένιες στέγες και τις γραφικές πλατείες Περνώντας από την Άνω στην Κάτω γειτονιά θα αντικρίσουμε ακόμη και σήμερα τη βαριά πόρτα που έκλεινε κάθε βράδυ για να διαχωρίζει την πάνω από την κάτω πόλη αλλά και θα διασχίσουμε το πιο στενό δρομάκι της περιοχής, εκεί όπου τρέκλιζαν οι μεθυσμένοι καθώς έπεφταν από το νήμα που τοποθετούνταν κατά μήκος. Περνώντας από την εκκλησία του Αγίου Πνεύματος και του Αγίου Νικολάου θα κατευθυνθούμε στο μοναδικό ανέγγιχτο γοτθικό δημαρχείο της Βόρειας Ευρώπης και θα περπατήσουμε στο μεσαιωνικό τμήμα της κάτω πόλης, ένα μέρος ανέγγιχτο από τον χρόνο. Γεύμα ή δείπνο
Ημέρα ελεύθερη στην διάθεση σας να περιπλανηθείτε στην όμορφη πόλη. Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2011, το Ταλλίν θυμίζει έντονα σκανδιναβική πόλη ενώ η Νέα Πόλη με τους ουρανοξύστες, κατά κύριο λόγο έδρα επιχειρήσεων πληροφορικής, δίνει στην περιοχή μια δυναμική διάσταση ραγδαία αναπτυσσόμενης περιοχής. Εναλλακτικά σας προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή στο Ελσίνκι όπου θα μεταφερθούμε με πλοίο και θα έχουμε περιήγηση της πόλης. Επιστροφή αργά το απόγευμα. Γεύμα ή δείπνο.
Καταπράσινο τοπίο με άφθονα νερά, λίμνες και ποτάμια, ανοίγεται μπροστά μας, στη πορεία προς τη πόλη Ταρτού, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Εσθονίας, σημαντικό πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο και έδρα του παλαιότερου Πανεπιστημίου της χώρας. Θα βρεθούμε 186 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ταλλίν, στην επαρχία Τάρτου, το κέντρο της νότιας Εσθονίας. Ο ποταμός Εμάγιογκι, που συνδέει τις δύο μεγαλύτερες λίμνες της Εσθονίας, διασχίζει τη πόλη. Η συνθήκη ειρήνης του Ταρτού θεωρείται το «πιστοποιητικό γέννησης» της Δημοκρατίας της Εσθονίας και η επίσκεψή μας στην πόλη θα μας συναρπάσει με τους μεγάλους δρόμους, το πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο και τα αριστοκρατικά κτίρια. Θα συνεχίσουμε για το κάστρο των Ιπποτών Τουράιντε, των αρχών του 13ου αιώνα, και θα επισκεφτούμε το καταπράσινο περιβάλλον της Σιγκούλντα με το παλιό Δημαρχείο να δεσπόζει σε ένα υπέροχο κήπο. Άφιξη το βραδάκι στη Ρίγα. Γεύμα ή δείπνο.
Η Ρίγα είναι μια αρχοντική πόλη με φινέτσα και αρχιτεκτονική. Στις όχθες του ποταμού Νταουγκάβα, περιτοιχισμένη από πανύψηλα τείχη, η κουκλίστικη, πολυπρόσωπη πρωτεύουσα της Λετονίας αποτελεί ιδανικό προορισμό. Πλατείες με εντυπωσιακά κτίρια, δαιδαλώδη πλακόστρωτα δρομάκια, όμορφα πυργόσπιτα, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό. Ο Καθεδρικός Ναός με τα χαρακτηριστικά κόκκινα τούβλα, οι περίφημες εκκλησίες του Αγίου Πέτρου και Αγίου Ιακώβ, τα καταπληκτικά κτίρια που άφησε παρακαταθήκη ο σπουδαίος Αιζενστάιν, η μικρή και η μεγάλη εμπορική Συντεχνία, είναι σταθμοί της πρωινής μας ξενάγησης. Θα επισκεφτούμε την Κεντρική Αγορά, πολύχρωμη, φασαριόζικη και πάνω απ’ όλα αυθεντική, συνδυάζει το σοβιετικό παρελθόν με το ευρωπαϊκό παρόν, ενώ στον ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε το Μουσείο της Κατοχής της Λετονίας το οποίο παρουσιάζει την Ιστορία της χώρας την περίοδο 1940-91: από τη γερμανική κατοχή στη Σοβιετική Ένωση και από κει στην ανεξαρτησία. Μια προαιρετική βαρκάδα στα κανάλια της πόλης θα μας γαληνέψει με το καταπράσινο τοπίο που περιβάλλει το ιστορικό κέντρο. Ακολουθεί επίσκεψη στο μοναδικό μουσείο των αυτοκινήτων (αναμένεται να ανοίξει αρχές Ιουλίου από την ανακαίνιση) όπου και θα θαυμάσουμε τα εξαιρετικά αυτοκίνητα - αντίκες που φιλοξενούνται. Απόγευμα ελεύθερο στην διάθεση σας. Γεύμα ή δείπνο
Αναχώρηση μετά το πρωινό για τη κοντινή λουτρόπολη Γιούρμαλα, περιοχή που μας γοητεύει αμέσως μόλις την αντικρύσουμε. Χτισμένη σε μια τεράστια αμμώδη παραλία της Βαλτικής, μόλις δεκαπέντε χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Ρίγα, αποτελεί αριστοκρατικό θέρετρο με παράδοση πάνω από εκατόν πενήντα χρόνια. Παλιά ανακαινισμένα ξενοδοχεία, παραδοσιακές ντάτσες, με την χαρακτηριστική Βαλτική αρχιτεκτονική και ο πεζόδρομος να διασχίζει το ιστορικό κέντρο θα ξεδιπλώσουν μπροστά μας έναν από τους δημοφιλέστερους τόπους διακοπών της Ρώσικης Αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Λιθουανία αφού όμως πρώτα κάνουμε στάση στο ανάκτορο Ρούνταλε, χτισμένο τον 18ο αιώνα από τον μέγα αρχιτέκτονα Ραστρέλι, έδρα του Ερνστ Γιόχαν φον Μπούρεν, Δούκα του Κόρλαντ. Ακολουθεί η επόμενη στάση στο Λόφο των Σταυρών, που αποτελεί τόπο προσκυνήματος του Λιθουανικού καθολικισμού για να φθάσουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Βίλνιους. Γεύμα ή δείπνο.
Η Βίλνα ή Βίλνο και σήμερα Βίλνιους, είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας. Χτισμένη στη συμβολή των ποταμών Βίλνελε και Νέρις, όπως οι περισσότερες μεσαιωνικές πόλεις, έτσι και η Βίλνα αναπτύχθηκε γύρω από το δημαρχείο, Αναγεννησιακού ρυθμού. Θα περπατήσουμε στην κύρια πεζοδρομημένη αρτηρία , την οδό Pilies,και θα φτάσουμε στο πρώτο και ιστορικό πανεπιστήμιο της Βίλνας, επίσημα "Πανεπιστήμιο Β. Καπτσούκας" του 1579. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό της Θεοτόκου και θα επισκεφτούμε το παρεκκλήσι του, θα περάσουμε από την Πύλη της Dawn με το μοναδικό ξυλόγλυπτο της Παναγίας και θα οδηγηθούμε στη συνοικία Ουζούπης 'στην άλλη πλευρά του ποταμού'. Ο ναός του Αποστόλου Πέτρου και Παύλου όπως και της Αγίας Άννας θα μας εντυπωσιάσουν ενώ θα μας γοητέψει το καταπράσινο περιβάλλον που την περιβάλλει την πόλη. Σας προτείνουμε μια επίσκεψη "Μουσείο των θυμάτων της γενοκτονίας, εκεί όπου είχε την έδρα του το πρώην αρχηγείο της KGB, απέναντι από την πλατεία Lukiškės. Η μετάβασή μας στην περιοχή του Τρακάι θα μας αποκαλύψει μια πόλη κυριολεκτικά χτισμένη πάνω στο νερό, περιτριγυρισμένη από περισσότερες 200 λίμνες και 21 μικρά νησάκια. Ως έτος ίδρυσής του θεωρείται το 1337, όπου για πρώτη φορά αναφέρεται από τους Τεύκτονες Ιππότες, ενώ ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό του Τρακάι είναι η πολυπολιτισμικότητα του, καθώς εκτός από τους Λιθουανούς, για αιώνες έχουν ζήσει εδώ Ρώσοι, Τάταροι, Πολωνοί και Εβραίοι. Τα τρία μεσαιωνικά κάστρα που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του, έχουν συνδεθεί με πλήθος θρύλων και παραδόσεων της περιοχής. Σημαντικότερο θεωρείται αυτό που βρίσκεται στο νησάκι της λίμνης Γκαλβέ, του 15ου αιώνα. Επιστροφή το απόγευμα στο Βίλνιους. Γεύμα ή δείπνο.
Τελευταία μέρα του οδοιπορικού μας και σήμερα θα γνωρίσουμε το Κάουνας, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας και πρώην προσωρινή πρωτεύουσά της, στη συμβολή των ποταμών Nemunas και Neris. Δημιουργήθηκε τον 13ο αιώνα με την ανέγερση του πρώτου και μεγαλύτερου αμυντικού κάστρου της εποχής αυτής στη Λιθουανία. Περπατώντας στην περιοχή του κάστρου και ατενίζοντας πανοραμικά την πόλη διαπιστώνουμε ότι πολλά στοιχεία της πολιτισμικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς διατηρούνται μέχρι και σήμερα. Ανάμεσα τους βρίσκονται το η εκκλησία της Αγία Γερτρούδης, το Δημαρχείο της πόλης, το οποίο ονομάζεται επίσης και “Λευκός Κύκνος” αλλά και ο Καθεδρικός Ναός. free time. Γεμάτοι συναισθήματα και πλούσιες εικόνες μεταφερόμαστε το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Βίλνιους για την επιστροφή μας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

operator 031
Charter update

The Republic of Lithuania is a country in northeastern Europe and one of the three Baltic Republics. It borders with Latvia, Belarus, Poland and Russia (namely the Kaliningrad province, which belongs to Russia). It has an area 65.200 sq.km.. and population 2.888.582 residents, according to official estimates 2016.

Capital of Lithuania is Vilnius (539.939 residents the 2014), while other large cities are Kaunas and Klaipeda, which is an important port. More than 80% of the population are Lithuanians and the official language is Lithuanian, which belongs to the Baltic language group.

Lithuania was the first Soviet republic that declared its independence, March 1990. The litas has replaced the ruble as its official currency in March 1993 and May 1 2004 Lithuania joined the European Union. 1 January 2015 the litas was replaced by the euro.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!

See more
See more

Flights

Aεροπορικά εισιτήρια με AIR BALTIC μέσω Ρίγας

Select Home Flight Booking & Business Class:

Possible to reserve domestic air tickets roundtrip Aegean or Olympic departures from Alexandroupolis, Corfu, Chania, Heraklion, Janina, Chios, Mykonos, Santorini, Kos, astride, Mytilene, rose, Thessaloniki as well as distinguished (business) position on long-haul routes. For more information and prices please contact our sales.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!

Hotels

Ξενοδοχεία 4*s
Radisson Blu Olympia / Ilmarine Tallinn,
PK / Albert Riga,
Holiday Inn / Best Western Vilnius ή παρόμοια

price per’ person in double room:

from 745 €

difference Single:

Adult: €240,00

*Besides the price published departure dates formed upon request.

Ταξtδι / διaρκεια

ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ

7 μindirectρες

Διατροφor

 

ημιδιατροφor

Αναχ.

Διαμονor

2κλινο

1κλινο

ΦTheροι / εtσοδοι

 

 

9, 16,

23,30/7

4*s

745

+240

250€

 

6,13,20,27/8

& 10/9

4*s

785

+240

250€

 

Παιδί έως 12 ετhν στο tδιο δωμaτιο με 2 γονεtς : -130€

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!

Prices are displayed WITHOUT TAXES! Prices are displayed TAXES!

Included:

Αεροπορικaεισιτorρια με AIR BALTIC μindirectσω Ρtγας
Ξενοδοχεtα 4*s Radisson Blu Olympia / Ilmarine Tallinn,  PK / Albert Riga,  Holiday Inn / Best Western Vilnius ή παρTheμοια
ΠρωινThe & γεJμα or δεtπνο καθημερινa(ημιδιατροφor)
Επισκindirectψεις στα επιβλητικa κaστρα Τουρaιντε & Τρακaι, στο περtφημο ανaκτορο ΡοJνταλε και στον λTheφο των Σταυρhν
ΕισTheδους κατa την διaρκεια των ξεναγorσεων
eμπειρος αρχηγTheς συνοδTheς του γραφεtου μας
Ασφaλεια Αστικorς ΕυθJνης / ΦΠΑ / ΤαξιδιωτικA Qντυπα

Not included:

ΦTheρους αεροδρομtων περtπου 250€
Ποτa / αχθοφορικa / φιλοδωρorματα
Ατομικor προαιρετικor ταξιδιωτικor ασφaλιση κTheστος 15€
Theτι δεν αναφindirectρεται ρητa στα περιλαμβανTheμενα


Notes:

1. Το ταξtδι πραγματοποιεtται ως ομαδικThe και indirectχει ελaχιστη συμμετοχor 15 aτομα.

2. Αν κριθεt απαραtτητο, το πρTheγραμμα ενδindirectχεται να μεταβληθεt προς το συμφindirectρον του γκροJπ και χωρtς να αλλaξουν οι προσφερTheμενες υπηρεσtες.

3. Τα ξενοδοχεtα εtναι Α κατηγορtες (4* ) εντTheς των πTheλεων.

4. Τα τρtκλινα δωμaτια εtναι δtκλινα με την προσθorκη μtας επιπλindirectον κλtνης.

Select Home Flight Booking & Business Class:

Possible to reserve domestic air tickets roundtrip Aegean or Olympic departures from Alexandroupolis, Corfu, Chania, Heraklion, Janina, Chios, Mykonos, Santorini, Kos, astride, Mytilene, rose, Thessaloniki as well as distinguished (business) position on long-haul routes. For more information and prices please contact our sales.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!

life dream
dimitra Athanasiou 07/02/2014    India
Author Picture

life dream India!!!

He FANTASTIC
BIKH ΤΣΙΑΚΑ 22/05/2014    Thailand
Author Picture

GOOD EVENING!!!! VERY THANK THE CEL TOURS FOR SERVICE AND ORGANIZATION OF OUR HONEYMOON!!! We returned from Thailand THE MOST GREAT MEMORIES!!! He FANTASTIC AND THE THREE PARTIES SAMUI - PHUKET - BANGKOK!!!

We look forward to our next trip ...
Ant. Panagiotarea 01/01/2014    India
Author Picture

Good morning and happy new year to you all!
We returned from our trip to India and everything was perfect and very well organized !
We look forward to our next trip ...

the best holidays of our life!  
Catherine- Basilica C..    18/01/2013    Maldives
Author Picture

We had the luck to work with your office and doing the best holidays of our life!
The island was wonderful, The bungalows had unlimited sea view and exclusive part of the beach for relaxation and bathroom. The incredible sea, shallow, turquoise, We did snorkelling and we saw tropical fish, sea ​​turtles, and corals, and of course we enjoy our unforgettable sunsets as it gave ROOM- bungalow with southwest orientation. The service and hospitality very good. While the package included E / B they did our gift F / B with an amazing variety in international cuisine FOOD, morning , noon and afternoon. We enjoyed the tropical paradise and the above, and with great difficulty to bid farewell.
Thanks for all.

China - thank you for the perfect package he enjoyed
Stelios Stavridis 11/12/2007    China
Author Picture

Dear Ms Soulis. I want to thank you and congratulate you for the perfect package he enjoyed in China. It is remarkable that despite the huge group of 140 and most people managed to live up perfectly thanks to experience, professionalism, interest and passion sas.Ena big thumbs worth and Tonia, the Deppie and Gerasimos, and your partners in China for a very interesting tour and valuable assistance as,what we needed. Pine, 12 December 2007
Sincerely and friendship, Stelios Stavridis

I would like to congratulate you
Z. P.    06/12/2011    India - Nepal - Kashmir
Author Picture

Dear Gentlemen,
I had the pleasure to participate in the trip organized by your agency in India - Nepal - Kashmir.
Having received the best impressions about the organization, I would like to congratulate you.
Also, I would like to congratulate you for choosing Elijah Tsigouni Head, who was extremely versed, organizational, a live advertisement for your office.
I hope to work in later trips.
Thank you.

I would go gladly third time!!!  
litsa Papasym 25/08/2014    Bangkok
Author Picture

the same trip and I've been with my family , the same company .... 2 times with some variations. I would go gladly third time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Organization of the whole project excellent
D. Koubarakis Association Treasurer 30/09/2008    Phuket
Author Picture

PAGRITIOS DIRECTORS ASSOCIATION HOTEL
PANCRETAN ASSOCIATION OF HOTEL MANAGERS
Heraklion 24.02.08

Dear Ms Soulis,
On behalf of the Board and members of the hotel managers association Crete, convey our sincere thanks for the excellent organization of our trip to Phuket in Thailand last November.
We had a great time.
The hotel was excellent, the food very good , the organization of the whole project excellent.
Your guide us down there that we need to help and were very polite and helpful.
Generally we do not express any complaints although as you know the requirements of our members and the standards we demand is generally high standard.
Thank you and be sure that we will prefer you again for our next trip and also that single good words have to convey to friends and acquaintances for office and services.
Sincerely

Traveling in Bangkok - Koh Samui (Thailand)  
Chiara Delakoura 15/05/2014    Bangkok - Koh Samui (Thailand)   
Author Picture

Good evening, Happy birthday belatedly!
Great fun on our trip predictable.
Thank you very much for the proposals of excursions, We did most if not all ....

Thank you very much
Kalamaras Dimitris 08/01/2014    Bangkok - Samui, Thailand
Author Picture

Hello and Happy New Year I wish you. returned (unfortunately) the trip which was great. The office of your colleagues are also very helpful and polite (as all the locals think). The hotel in Samui was very good with the sea very close but the room we had was unreal Bangkogk. Our upgrade to junior suite on the 21st floor and pathame a polytismiko shock. We did not want to get out of the room while we enjoyed while both Bangkok that we wanted to follow out. However we would like to stay a little longer in Bagkongk because we loved (although those who say they tell us mad). But that's alright we could epanallavoume trip, also because we have not seen the need and Phuket so I next visit.

Thank you very much and will come back to the next message and photos.

Great and Thank you!!  
peace Halaris 22/12/2016    Maldives - Dubai
Author Picture

Happy New Year!!
Once again, our cooperation was wonderful. All was right with the organomena above!! Great and Thank you!!
I hope soon to our organization and insist.

Thanks to your amazing services
Tech Mahindra 11/11/2016    Greece
Author Picture

I'm hearing group is having a great time Thanks to your amazing services

not to miss,close now!!!  
Ilianna Kotzia 03/02/2014    Phuket
Author Picture

I just came back!!not to miss,close now!!! This company went!!!

THANK YOU VERY MUCH
A. M.    27/08/2011    BALI
Author Picture

DEAR MR. Mertziani,
THANK YOU FOR ALL SERVICES AND INFORMATION OUR
You offer HOLIDAYS OUR BALI. PARTNERS YOUR THS PACTO EINAI
Very helpful and helped OUR SPECIAL AND THE HOTEL WAS ALSO
VERY GOOD!
GOOD REST SUMMER FOR US ALL!

the most magical Honeymoon ....  
Vangelis & Christina ...    12/02/2015    Phuket - Singapore
Author Picture

Alexandreeeee ....
There are no words to describe how wonderful you spent and how much in
thanks for all....
It was magical and really I could have never imagined the most beautiful ...
Into 12 days we gathered many experiences and so many images really beautiful.

Thank you sincerely for all, what you did for us
and I'm really not sure I could I'd better arrange ....

Only one thing left to tell you ...
Farewell ....
And soon ...

Many many thanks & Congratulations to all..
You have offered you as a company and specifically the most magical Honeymoon ....

With tremendous appreciation and unlimited thrill,

So the trip was generally very good
Effie Hadjimichael 14/09/2013    China
Author Picture

Have a nice day Mary ,

first of all to thank you for the invoice and then express you my impressions of the journey to the CEL tours .

So the trip was generally very good , this helped the lovely tour guide Elias and very nice guy ,like me you had described. Besides the program was followed us and helped us everywhere, even in our markets.

The tour of China was crowned by success
Chatziioannidou Athanasios 15/09/2008    China
Author Picture

Last June a group composed mainly by friends-fellow-professor Varvakeion, We departed for China via Doha.
The tour of China, Peking - Shanghai - Chantzoou - Goutsen, crowned by success. Especially the Beijing Olympic Qualifying was one surprise for all of us.
Full of green and flowers, Teachers and absolute cleanliness resembles a modern European city standards.
Our own impressions left and the other two cities, the Goutsen and Chantzoou.
Shanghai, of course, is the great port of east with many surprises and strange of.
The success of the tour due to good organization is the rule and care for CEL TOURS and particularly to Mrs. Soulis Mary, Ambassador of the Far East.
Our tour guide, K. Spiros-Ioannidis Gifts, with a mastery of the subject and the accompanying Chinese guides contributed greatly. From our hotel we were thrilled. Things,what is the best in China.
It only remains to thank Mrs. Mary, which gave us a nice stroll in Doha.
With our thanks

I spent super
Eleni Isidorou-Votsala 30/03/2014    Maurice
Author Picture

I recommend it for a memorable holiday spent super

A big thank you to you and your AGENCY
K. BASILICA + T. MICHAEL 01/04/2013    Phuket, Thailand
Author Picture

Ladies Farasopoule,Great time in patong Thailand ... thanks to Cel Tours we had exceptional service they had there ... from the moment we arrived in phuket(12/03/2013) and he came to take us to our hotel in patong until the last day that we went to check in at the airport(26/03/2013)....A big thank you to you and your AGENCY ....

We once again thank you.  
happiness M. & Harry L..    30/04/2012    Maldives
Author Picture

The tours Αγαπητό,
Dear Ms. Maragianni.

I am sending you this e-mail to thank you for once again perfect and flawless organization of our trip, bound for the Maldives this time.
Once again proved that our distinguished professionalism and your consistency.
Especially I would like to thank Ms. Maragianni that all this time thoroughly worked to complete this journey our.
Your help was invaluable and highly successful in the selection of facility. While I and my husband had a endyasmo in principle for sygkrekrimeno hotel (It seemed to us very simple rooms), yet is Mrs. Maragianni encouraged us in the selection of, and which proved entirely satisfactory.
In the hotel, They greeted us warmly and all the staff were always smiling and willing to help us anytime, and that was what.
They did us a single moment to feel like ordinary tourists encountered the profit. Unlike their attitude was such that cheered us epivravevoume them..
Our great impression also made the cleanliness in all areas. Although the hotel is in the sand and trees, it was all very clean and tidy.
The room is anything but simple was. Actually the photo on the site the unjust too.
The buffet was always very rich, with flavors and choices for all tastes. Yet there was Mr. organization. Nominal tables staff almost every table to serve us.
For the beauty of the island, what to say ...? No logia..i rather would put it somewhat differently..
<> I think it's the least I can say.
Even the few times when it rained it was so beautiful, we sat and enjoyed the storm with much pleasure. Had Mr it a distinct image.

There really is nothing negative to say.
We once again thank you.
you Rock.
Keep this level of benefits.

Na meet again soon in a new journey
Dimitris-Natasha-Georgia T.    19/08/2013    India
Author Picture

Ms Soula,
we congratulate you for the excellent organization of our trip to India. It was very good that your initiative be added and Mumbai on the last leg of the journey as was also good and the selection of hotels. A very big thank deserve But the leader-our tour guide there King ZAFEIROPOULOU, that thanks to the experience , but the organizational skills and ingenuity of no problems at all our days in India. Feel safe with him even when periplaniomastan the narrow lanes of Varanasi (especially we who we had together and our 13 year old daughter) .Not spoil NONE chatiri, not misunderstood with NONE ,not refused to show us that there was above in each city we found. We do with the other four Cel travel in Asia, and all tour guides were spotless. In this year's trip however you choose the right man for this country.
We wish we all well and meet again soon in a new journey.

The trip was really very good
George Rossolatos 11/09/2013    Thailand
Author Picture

Good evening and thank you !!
The trip was really very good .
The flights are all on time and your representative at Phuket filikotatos and
helpful. A few problems with the room, but it was not enough to spoil
the generality.
The weather all days was fantastic ( were lucky )

Mrs Mary Alexander, Mr. again thanks, Mr. ante the next ...  
stella Nastou 05/04/2014    Peru
Author Picture

Dear Mary, Alejandra and Denis,

I want to thank you from the bottom of my heart for the EXCELLENT services you provided to us,

through your so well organized offices. I am personally obliged because I felt a special care due to Mary' s effort to please me.

You met , and even excelled the highest standards. Your collaborators drivers and guides were all excellent, very professional , friendly and wrightfully very proud of the beauties of your country.

They were ALWAYS on time , we NEVER felt upset or insecure ,something very important in a demanding trip.

The list I can do is to spread the word of how efficient you were , and I hope it is going to be fruitful for both your offices.

My co -travelers were also extremely pleased , they will mail you also their gratitude.

I hope you'll hear soon from friends who will be lucky if they decide to travel with you at Peru.

I authorize you to share my mail in trip advisor or any other site

excellent value for money ,price
Christos- Anna 06/10/2012    India
Author Picture

India's golden triangle was our first trip to the cel tours ,and certainly not in the last.
We returned a few days ago, completely satisfied travel and photography in this unique country, but also excellent value for money ,price celtours.
In the baseline there were always , no hidden costs.
Of course we had the luck to be with us and the director of the Office Ms. Mary who was indeed excellent.
The cel tours and India left us better impressions

Everything is fine !  
STACEY 11/01/2017    Krabi, Thailand
Author Picture

Good morning Alexander! Happy New Year! we are still far krabi all very well ! I'll send when we were shooting, the time of preparing our Philippines!

imaginary journey ! We had a great time!  
Maria Mylona 19/08/2015    Bangkok, Singapore
Author Picture

I went to your office prior years! Bangkok, Singapore , Phuket. imaginary journey ! We had a great time! Very good organization and service, "safari" elephant, spectacles, sightseeing tour, everything is perfect!

Journey to Germany
Katerina-Sofia 06/01/2016    Germany
Author Picture

Good afternoon and Good Year,

we returned from Germany and would like to inform you that the Wyndham hotel was lovely as well as the service personnel!

Thank you once again and you are sure that you would prefer for our next trip! 🙂

Yours sincerely,

Katerina-Sofia

trip to the Golden Triangle of India
Filio Charalambous 23/01/2014    India
Author Picture

I thought a long time to organize a trip to the Golden Triangle of India as well as in varanasi.O my concern was if we will go our only those gathered that will use some AGENCY GREEK Eventually gathered 18 people from the Civil Aviation ,friends and relatives and so decided to leave the organization in accordance with our own I want to Mary Soulis random that I had met in AMICON and I had heard about the specialization in India. Mesa in December make for 13 days our visit for the first time in india.Perasame GREAT why we feel the need to say a big thank you to Mary and their collaborators in the celtours GREECE and India because it really gave us the opportunity to realize our dream with low prices,means the economic crisis,having benefits worthy of the best European AGENCY! Following the instructions of Mary for nutrition thing that scares all of us ,disintegrator we had heard ,We are shooting everyone healthy baby and rather troubled by overweight!Yes we can stand in the space tourism abroad when there are entrepreneurs with experience and above all a consequence MERAKI!I close my eyes and I see the varanasi. Mary was right and sincerely thank everyone! We already cringe MONEY for our next meeting.

a journey that will never forget
Myrto Devetzoglou 08/05/2017   
Author Picture

The trip was very nice and we spent too well. The program faithfully followed without significant delays in Departure / Arrival hour sightseeing. The tour guide was amazing and any problems encountered successfully treated without affecting. The hotels were not as good as their European counterparts, but considering the country's situation and their often poor infrastructure, we had high expectations. In total, we believe that the organization of the trip was very good and certainly a trip we will never forget.

We returned with the best impressions
Tsouka Fotis Tsakiris & Olga 22/07/2013    Maldives
Author Picture

Mr Farasopoule good morning,

We would like to thank you for the excellent organization of our trip to the Maldives.
Choosing the Baros Resort was excellent, the weather was all the days of our stay sunny and returned with the best impressions.

Thank you,

PS. Before 17 years, the 1996, We had organized our Ms. M.Souli our honeymoon in Bangkok, Singapore, Phuket, Samui. And then it was all very well organized and we had spent unforgettable.

Thank you very much for your contribution to this dream!!!!!!!!!!!!!  
,    01/12/2010    China
Author Picture

I did not know you had a Facebook page.
I am very happy because I can tell how many GREAT CHINA had gone in we went to your office.
It was a wonderful experience, we had a great time. Mrs. Darina was not only our leader, but our teacher (perfect) our friend , mom , sister ...... and so much more. Staying Well, the country is very good ,everything was dreamy. Indeed the trip to China is a dream. A little belatedly, but thank you very much for your contribution to this dream!!!!!!!!!!!!!

The pelatises happy you
Mika Mykoniati 14/11/2013    Malaysia
Author Picture

Thanks
Today everyone happy Food Program excellent excellent
We take all the extras of the area is filled our day Let us hope
go well and the rest. The pelatises happy you

finally the ASIA not changing anything!!!  
Aristides Marinis 09/09/2013    Vietnam - Koh Samui - Bangkok
Author Picture

We traveled with my friend in several parts of the beautiful blue planet!!! every trip has its difficulties and its beauties! This year was a year we wanted to combine and things to see and rest due to a very difficult winter we had passed!!! the choice of our trip was a difficult case because we've been to so many places already ... whenever our options dwindle!!!LIKE originally going to realms above the India ,Bhutan Kashmir Ladakh, which admittedly is a magical adventurous trip but we thought the degree of difficulty 8-9 and because of tiredness we decided to do it another time!with Mary Soulis question of great friendship and cooperation in all our wonderful trip we sat us several times and having front planet we were looking for that .... will fly this summer .... finally decided again the perfect trip for the event us!!! start with something unknown and interesting as Vietnam a country that had since left the area .... to close and this point of the Blue Marble! Koh Samui island after our beloved Thailand, rest and end shortly .... Bangkok to take our performance, Why should I tell you that for us is this city our drug!!! not bored ever!!!So our Meroula, organized his trip to details always ask why .... needless to say we are very difficult travelers .... always want the best hotel, the best guide, the best food ,,,,with the best price!!!! But yes and with Mary we manage everything! This year!!! started Stis 5 August flew to Egypt air business class to Cairo! the new airplane the pilot is very good of the Egyptian air force with experience ,,,,I say these things because I can not deny that it was the first time I flew with another company was closed AFTER the beloved Thai and we had a stress! arrive Cairo seeing the three pyramids from above!the airport does not say, and many other necessary evil!the hotel for a swim in the pool a little rest and at night we leave for Bangkok!!! The amazing flight !we arrive in the morning transit passes for AWD!!! REACH AWD come as always and we get from the airport by our guide and our driver and go to our hotel!!! sofitel! amazing! Room overlooking the lake !the ANNOI is an interesting capital but for three days is enough ... worth for the next excursion cruise on Halo Bay which is unique show starring the nature!!!is the path around the 3 hours but so is given you and the opportunity to see and the hinterland with orizones the Vietnamese villages and the lives of ordinary Spatial !When they arrive gets us a graphic KAIKI and starts the cruise ... unique spectacle!!!fantastic photos for a life '!!!after the AWD fly to Hue the most beautiful part of Vietnam !!!multi graphic poly doll,the finest hotel in LA RESIDENCE!!!! Atmospheric with French flair and furniture Belle Epoque excellent service !!again after three meroules flight to Saigon!!!Again Sofitel classic beautiful and spotless with very good food!!!sightseeing not analyzed because it is the classic and I write reviews on trip advisor !after the Hue fly to Saigon!!! We stay again at the Sofitel !a day trip to the delta of river megkong was very fun and saw a little more how the Vietnamese live in the river at some NISAKIA!!!generally Vietnam is a sweet and relaxing trip with mild difficulty and so we too closed and this point of our travel map!!!after the wonderful Cambodia,Burma the captivating,Laos,!!!fleeing from Vietnam to Koh Samui!!!we have turned Thailand SVOURA countless times from the north south and east ment!!!This island had not been going!!!It is a miniature of the beloved Phuket!in Ko Samui plays a big role in what hotel you live para poly!!!exactly what you want to do on your holidays!!has for all tastes just need to know ... We stayed at the Intercontinental was the best hotel we have stayed after the Maldives!!a terrible location with the most beautiful lobby,the most beautiful sunset,the best food and service!!!infinite Photo!!!a gem that does not disturb the environment and our aesthetic,We stayed a week in paradise!!!We made wonderful holiday in this resort!!!soon it is time to leave for the beloved Bangkok .... we would stay at LE BUA drift from the movie hangover and did not hear the Meroula telling us that it is Yob!! LIKE climb as we did in 64 floor in outdoor restaurant to see and take pictures of Bangkok from above!!!This hotel should be shut down .... shame on the Bangkok to there ... Stinks fossa,everywhere ,carpets-service,carpets rooms,not allowed to take pictures of the SIROCCO!!!They broke the nerves!!!Fortunately we had all locked up in wonderful massage Oriental who had told Meroula from the beginning we were staying !!!!no matter Great time in Bangkok as always by great shopping within three days shooting 5 malls!finally the ASIA not changing anything!!!good and Latin America but these that gives you the Asia hast not elsewhere!!

Our impressions were excellent
C. Vokas 13/05/2013    China
Author Picture

Good evening, Christ is risen and many years!
After returning from China I must tell you that our impressions were excellent.
The program is very good (although very tight), the execution and generally excellent all very well!
Special mention for Elijah Tsigouni was flawless in all of. Hot, friendly, willing, illustrative and prudent.
On the trip already have set up and friends to make your own agency.
all good, So thank you very.

Always with the best impressions
Makris Emmanouil 11/01/2017    Cebu (Philippines)   
Author Picture

Dear Alexander,I would like to thank you very, for the organization of our CHRISTMAS trip in Cebu Philippines. Excellent flights with Emirates and excellent hotel(Plantation bay resort). Being customer Cel since 1998, each team or individual trip,was well organized and always with the best entyposeis.Perimeno anxiously as our next trip

Be well!!!! We had a great time!  
Maria Kikidis 11/01/2017    Belgrade
Author Picture

Thank you very much for the journey! Everything was great and Mr. Yannis Like directives, Angelos and Achilles, excellent. Be well!!!! We had a great time!

we had a great time
A.D 15/02/2011    Maldives
Author Picture

Good evening.
We returned from Maldives , and we had a very nice.
Thank you

The & quot; perfect" destination
yiannis Papadimitriou 02/02/2014    Phuket
Author Picture

Phuket the "perfect" destination

Many congratulations to the organization
K. Spyropoulos 08/08/2013   
Author Picture

Thank you for your interest to inform me in time.
Many congratulations to the organization.
See you in Athens.
I greet you,

everything was wonderful!!!  
Maria karakul 02/05/2014    Bangkok (Thailand)   
Author Picture

Good morning Mr. Alexander and many years!! Everything went wonderfully with our trip, we returned, the flights were very good with intra-day waiting and after the first day in all the hotel was wonderful!!!

good evening and Happy New Year
Hercules & Light 18/01/2015    Phuket, Thailand
Author Picture

Hello and Happy New Year Alexander!! Before 3 days we returned from our holiday in Phuket!! We want to thank you.. and Cel Tours general.. for the excellent organization in all areas of the charming and perfectly organized by our travel Cel Tours.. aloste was not our first time traveling with Cel Tours..oute the last ..!!! we look forward to the next!! Again thank you ..!!!

FROM MY TRAVELS OREOTERA !!!!!!!!!!!!!!!!  
Kyriaki Voudouri 23/07/2014    Peking - Shanghai - Xitangk - Chantzoou - Suzhou
Author Picture

WAS ONE OF MY TRAVELS OREOTERA !!!!!!!!!!!!!!!!

Our trip was excellent!!!!  
LAMPADITI ELPIDA 01/03/2017    Thailand (Phuket)   
Author Picture

Good morning!!!!!
Our trip was excellent!!!!
Hercules that enlighten us there for our trips was very helpful and helped us a lot in general!!!
Thank you again and hope for such a class trip!!!!

REALLY DESERVE CONGRATULATIONS TO YOUR OFFICE
HOPE PAPOUTSAKI 14/08/2013    China
Author Picture

PAPOUTSAKI called HOPE AND I WAS IN GROUP traveled FOR CHINA ON 1/8/2013
FEEL THE OBLIGATION TO YOU SEND THE EMAIL BECAUSE REALLY DESERVE CONGRATULATIONS ON YOUR OFFICE FOR THE ORGANIZATION OF TRAVEL.
ADDITIONAL CONGRATULATIONS SHOULD I SAY TO THE SELECTION OF YOUR PARTNERS. The XENAGOS-HEAD OF TRAVEL The ELIAS WAS ONE WONDERFUL XENAGOS , PLEASANT , CHAMOGELASTOS AND ALL PROTHYMOS HELP ANY OF ask SOMETHING.
AS we IPA AND THE PRINCIPLE OF OUR CONTACTS ARE A FAMILY TO MAKE EVERY TIME A TRIP ABROAD.
DOWN SO FROM ALL THESE CONDITIONS BE SURE THAT THE NEXT JOURNEY OUR FIRST AGENCY you look HOWEVER THE PROGRAMME OUR INTERESTED WILL BE YOUR AGENCY AND DEFINITELY WILL PROPOSE TO HEADS OUR THE ELIAS WHO WAS THE BEST XENAGOS WHO WE SEEN (NOTE THAT REVIEW IS NOT ONLY BUT MY WHOLE FAMILY MY).
I want to know FOR YOUR PROJECTS 2014 ( The NEXT DESTINATION TO REASONS IS-KENYA SAFARI)

Always with your office.  
Aris Krousos 19/08/2015    Bangkok, Singapore , Phuket
Author Picture

Always with your office. But how many times longer to go?!!!!

Thank you for the excellent organization ...  
Vangelis Mavroyiannis 16/08/2010    Maldives - Dubai
Author Picture

Sophia,
Thank you for the excellent organization of the trip.
Everything went well and we had a very nice.
We will have in mind for future trips.

Phuket - Thanks to our Customer 16/08/2016  
Despina P..    16/08/2016    Phuket
Author Picture

Spent much opaia in Phuket. To everyone always talks about Cel Tours Mrs us how nice the organization all. Be well.

Travel to Malta
Gethsemane Nedeltzidou 01/04/2014    Malta
Author Picture

Hi I really thank for the excellent organization and service in the trip I made with your travel agency in Malta.

Everything was very well!  
Joy 22/08/2012    Benelux
Author Picture

Good morning from Patras!!
I would like to thank you for the service trip "Benelux". Everything was very well!
Thanks in advance

I want to thank you for the perfect organization..  
K. D.    29/06/2010    Bali
Author Picture

Kalimera Sir Alexander, I want to thank you for the perfect organization of the trip, also
Your Bali colleagues is faultless professionals, was all wonderful!!
Yours sincerely

The See you again in our next trip
Nitsa Tsinidou 11/01/2017    Phuket - Bangkok
Author Picture

Happy New Year!
Everything was very well. We had a good time.
The had organized everything very well. Thank you for everything.
I do not know if you've traveled thither to know, But I think for us Greeks in Phuket is better to stay close to Kata .it But anyway. And yet that fish in the Indian biting very. Bathroom very little we. The parties however were wonderful. Thank you again and again in our next trip. Keep us informed on any your offers.

We would like to thank you
Perepelitsia Olga, Roditou Angeliki, Anastasopoulou Basilica, Theotokatos Lambros ....    09/01/2012    Vietnam - Cambodia
Author Picture

We would like to thank you for the efforts you made and for the complete satisfaction of our demands. We would also like to inform you that your attitude will be particularly appreciated for our future trips.
From your great Cambodia we wish you Happy New Year!

subscribe: Perepelitsia Olga, Roditou Angeliki, Anastasopoulou Basilica, Theotokatos Lambros, Karakousi Immortality, Theotokatou Friday, Iakovakis Dimitris, Dimitris Karagounis, Angela Marino

DEAR RESPONSIBLE OF CEL TOURS
K. P. teacher 31/03/2011    Thailand (Phuket)   
Author Picture

TO 1995 AS PRESIDENT OF MUNICIPAL Marasleio Teaching SSP / UNION
I visited YOUR OFFICE AND AGREED TO VISIT Thailand
AND Phuket 141 TEACHERS IN TWO GROUPS. WE HAD A WONDERFUL TIME. OUR SERVICES
It OFFERED BY YOUR OFFICE WAS Ypsilon LEVEL. The ELIAS The
XENAGOS S. KATAPLIKTIKOS AND OUR PRICE (204.000 THOUSAND FOR 11 days ) VERY
AFFORDABLE. BY THEN WE ALL TO ENJOY YOUR SAY SERVICES EVERYWHERE
THE BEST AND WAITING TIME OBLIGATIONS OF LIFE TO GIVE OUR
ABILITY TO TRAVEL AGAIN WITH YOU.
FRIENDLY

we had a great time
Skalidi victory 12/07/2010    Thailand
Author Picture

Mr Farasopoule , I greet you from Chania.
We would like to thank you after our return from Thailand, where we had a very nice.
We were happy with the services offered by our agency and you who say truly and without Perry and rich words for what we bought. Honesty appreciated , least of us who have traveled enough with or without agency.

Thank Alexander!!!  
Maria Georgouli 26/06/2017    Riviera Maya Mexico
Author Picture

We had a great time. We just returned from Rivera May Mexico.Itan perfect as when we went Cuba. Thanks especially to Alexander that helps us in that need!!!

Thank you that you helped this trip to never forget.  
Spyros Apostolou - Daphne Humber 17/08/2013    Thailand and Cambodia
Author Picture

Good morning to all of the company cel States.
Some time ago I returned with my wife from the honeymoon we did in Cambodia and Thailand. I would like to personally thank Mr.. Farasopoulo Alexander for the excellent organization of our trip. In such a long journey that a lot can go wrong, not faced absolutely no problem.

Ke. Farasopoule, congratulations on your professionalism!
And thank you contributed to this trip to never forget.

Amazing experience
Georgopoulou Nia 12/08/2013    India
Author Picture

The Αγαπητό,
on Saturday 10.08 We returned from a 10-day trip to India healthy and full of unprecedented images, smells and impressions that will take a long time so that they can settle and be recorded in the mind and in our soul. We would like to thank you for the great experience you have given us and for the excellent organization of this very difficult journey. I would like to highlight the enormous contribution to this great experience, by the outstanding and our experienced guide Claus helped us explore , accept and love the "Incredible India" while feeling completely safe with him. It was our first trip to your office and be sure that it will rely again and again on your experience to travel with us and other countries.

We returned from our trip with the best impressions..  
Pharmakis Basil, Royal Kingdom 13/12/2013    Maurice - Dubai
Author Picture

Good evening Mr. Farasopoule! We returned from our trip to the best entyposeis..O Mauritius really is magical Mr. paradise! The hotel was very good, staff very friendly and willing to help us. With the food we had a problem because he had little choice in European cuisine, are otherwise so good we did not encounter a problem. Regarding Dubai was all good but there people were not so cheerful and friendly! The safari was really something new.. Thank you very much for your valuable help and will have you in mind for a future getaway!!

The trip was well organized
Vangelis jack - Irene Teo 04/12/2014    Krabi, Thailand
Author Picture

Good morning,

spent too nice in Thailand we left with the best impressions.

The trip was also well organized.

was all wonderful
MFCH. - ET.    16/09/2009    Maldives
Author Picture

Ms. Theologi good morning!
I would like to thank you for the journey to the Maldives- was all wonderful.

Agapimeno taxidi axehasto.  
Maria Komitoudi 23/07/2014    Bangkok - Phuket - Sygkapouri
Author Picture

Piga gamilio taxidi ekei se sindiasmo me Singapore kai pucket me to cel tours. Agapimeno taxidi axehasto.

Happy birthday and happy holidays!  
VENUS SOTIROPOULOU 12/01/2017   
Author Picture

HAPPY NEW YEAR WITH BEAUTIFUL TRAVELING IMAGES ... K WISHES IN K.ALEXANDRO FARASOPOULO caring ALWAYS GREAT TO ORGANIZE OUR TRAVELS ...

A playground was all very beautiful and we spent!!  
xaris soutzis 12/01/2017    Phuket, Thailand
Author Picture

Happy New Year!!
A playground was all very beautiful and we spent!!
On the next trip we will xanaprotimisoume!!
thank you!!

Life experience
Gifts Paul Karlatira 03/10/2015    India
Author Picture

I have done this trip with cel tours! it's perfect. Life experience

A unique exotic trip
NIKOU FOTEINI 21/09/2017    PUNTA CANA
Author Picture

Good evening, Alexander we shot a little scotoma return many times but we had super go and you can take his wife and children and go because it is perfect for families there thank you very much for everything and will again meet certainly to our organization another unique exotic trip

WE HAD A GREAT TIME!!!!!!  
.    30/08/2011    Nepal
Author Picture

Dear Maria
I am the girl who came to the office in nepal. So I want to inform you that
WE HAD A GREAT TIME!!!!!! and that the whole trip was very well organized by you. We not wag a finger for anything and everything was as I had imagined. WELL DONE!!!
I also want to tell you that our captain WAS EXAISIOS at work and VERY good boy. communicative, consistent, organized and charming, young.
And again and I Bladimiros thank you all hopefully by Christmas we can meet again again.

Thank you for the package but you and Lady Mary
Constantine Sarakinou 25/04/2009    China
Author Picture

Hello Aristea, Happy Birthday!!!!
Once the girls sent to China left the agency 30/04.
They only had positive comments to make me both destination and for travel arrangements, the selection of the hotel and the program sequence.
Were very happy by John mainly, but from all local representatives, even they indicated to me that they had a special care as all local representatives had the impression that journalists are relevant to our profession.
Thank you for the package you and Mrs. Mary who arranged, We won customers. They travel with you and Bali and reported me that and that their journey had been pleased.

Good luck wish you.
With my best regards

We had a great time!  
Z.M 09/09/2009    India, Kashmir
Author Picture

We traveled to India on Kashmir 22 August.
We had a great time!
Congratulations on your amazing escort Carolina Portillo which was excellent!!!
Thanks!!

It was the most beautiful journey of my life and the most organized in all respects!  
Maria Mylona 10/08/2016    Singapore
Author Picture

This trip I did with you, but instead went Samui Singapore! It was the most beautiful journey of my life and the most organized in all respects! Guide, hotels, service, information, hospitality, all perfectly! Congratulations!

We will recommend your xanaprotimisoume.  
Constantine - Catholic 11/01/2017    Bangkok - Samui - Phuket (Thailand)   
Author Picture

Goodmorning and happy New Year,
Everything was very nice, The transfers were all on time, we never had any problems. For hotels, The Imperial Boat House was fantastic hotel everything was spotless, the President Park we were not fully satisfied with our room seemed a little old and end at Deevana Plaza was again all very nice. Thank you for the excellent organization of our travel, We will recommend your xanaprotimisoume.

Thank you very much for this
kostas kexagias 01/03/2017    Thailand (Phuket)   
Author Picture

On the trip was all too well. the hotel in bangkok very good and even better in phuket.
all very organized from your office and thank you so much.
everything was perfect.

We hope to be able to meet again soon ...

Letters from our travelers
VENUS SOTIROPOULOU 20/01/2014    Sharm El Sheikh
Author Picture

EVENING k.ALEXANDRE!!!! Firstly a big thank once again FOR YOUR PATIENCE undivided HELP YOU THE COURTESY TO YOU AND YOUR OPINION ABOUT DESTINATION TO CHOOSE EVERY TIME!!! FOR ME AND IF THERE HAD THE LUCK TO YOU NOW acquainted YOU INSTITUTION AND WARRANTY FOR CEL TOURS!!!!
DESTINATION!!! Sharm El Sheikh!!!! stumbled DIANA!!!! NEAR HOT CHEAP SAFE COURTESY SHOW ACTIVITIES RELIGION ENTERTAINMENT!!!! THE INCLUDE ALL THIS TRIP!!!
THEREFORE THE HOTEL NEAR THE BAY Naama THE FAMOUS PEDESTRIAN WITH shops and bars IS FIRST TO OUR MARITIME JOLIE VILLE NEAR THE HILTON VERY NEAR MARRIOT Naama BAY RESORT IBEROSTAR LIDO KAI NORIA HOTEL.
H EXCURSION TO THE MONASTERY OF AG.AIKATERINIS FANTASTIC IF and tedious 3 HOURS ODIKOS.NA noticed YOUR CUSTOMERS TO GO WITH 52ARI COACH IF YOU ARE OVER 16 PEOPLE THE GROUP BECAUSE IF YOU GO TO THE SMALL vans 16THESIO not struggle!!! VERY jam and stun!!! FATHERS ARE THERE 15 Nice to see GUIDED THE GREEKS AND ESPECIALLY TO SPEAK WITH THEM BECAUSE IF stay with English speaking guide NOT BE missed SEE MANY THINGS!!
EXPERIENCE WITH DOLPHINS ONE MAGIC have published PHOTO TO F.B PIRA AND OVER 200 LIKE!!!! AND THAT YOU SAY IS LITTLE!!! COURSE To book MORNING swim WHY WAS ME ALL THE GROUP WAS SEALED THE APPOINTMENT 5 THE AFTERNOON AND DIED FROM THE COLD!!!! WHY THE COSTUME diver FORAS wet AND POOL THE AFTERNOON WATER ICE!!! Heat COURSE IN THE FRIENDSHIP OF SARRAS!!!!!!!! TOTAL COST FOR 110e 15 MINUTES 4 PHOTO.
THE EGYPTIANS VERY POLITE Although a little tedious TO SEE THE SHOPS TO THEIR BEIS MEANS ANY MOMENT ARE LITTLE DISRUPTIVE BUT HERE IN RHODES IN P.POLI ABOUT THE SAME MAKE!!!!
TERRIBLE SAFETY EVERYWHERE POLICE NO KLOPES CLEANING AND SINGAPORE!!!!! NEITHER bogue!!!! The STROLL IN THE P.POLI OUR MONASTIRAKI EPIVALLETAI.ME 3 E TAXI SHOPS ARE OPEN FROM 7 AFTERNOON ALL NIGHT AND MUCH MORE incomparably CHEAP PRICES FROM BAY Naama!!!! TO 1/3 ALMOST BELOW AND NATURAL EVERYWHERE BAZAAR BAZAAR BAZAAR!!!! THE TAXI TO SHOPPING EVERYWHERE!!!
Barack PROPOSED IN BAY Naama MARK KATETETHEN The NANOS MARKO!!!! CHILIIES!!!!!! POLY KALA and polite CHILDREN!!!
FOR EVENING WITH ORIENTAL SHOW SHOW WITH FIRE DANCERS BALY DANCE ONLY 10E The BEER FOR 3 HOURS SHOW OVER ROCK Zaza PANORAMIC,
H RED SEA PERFECT spotless with tropical fish swimming around you!!!! Spectacle AND EXPERIENCE WITH THE SHIP WITH GLASS VYTHO.VEVAIA ALL THESE ACTIVITIES REQUIRE EXTRA DAPANI.TO BIGGEST CASINO IS NEAR THE AIRPORT IN THE SINAI GRAND CASINO ON EMPTY THIS REACTION FROM OUR HOTEL THE FAMOUS CASINO ROYAL SMALL AND ALSO EMPTY .FAGITO HOTEL PERFECT AND VERY SEF EVGENIKOS!!! The SINGER WITH THE MAGICAL VOICE OF INCLUDED WITH EACH TIME ROMANTIC DINNER OUR!!!!
SHARM THE GENERAL ARE INTENDED TO EVAL FOR RELAX WITH ARAB ENTERTAINMENT RELEASE IS NOT MUCH ALCOHOL OUT BUT THE SHOPS heavily marketed ARGILES AND TEA PLAY THERE IN BARAK!!!
EVERYTHING YOU NEED TO SUPPLY and I wish WE HAVE THE GOOD doulitsa OUR AND 11,5 MONTHS TO XANAAPODRASOUME MAGEFTIKOUS FOR OTHER DESTINATIONS WITH MEETING THE CARE AND LOVE SC!!!!! GOOD FOLLOW IF ever been IN HEAVEN WITH OUR JOY TO YOUR TOUR!!!!! GOOD FOLLOW AND MANY WELL AND TRAVEL!!!! AGAIN THANKS FOR ALL!!!

the reliability of your service
Sarantis B. Sevi G. &.    08/11/2010    Phuket (Thailand)   
Author Picture

Dear Alexander,
We would like to thank you very and ETAP for CEL TOURS
the reliability of your service, very good service and
perfect counter that we had during our trip.
The representative of your agency in Phuket, Hercules, it was always
willing to serve us with incredible immediacy in relation to
time and our program.
The analog hotel our expectations.
Thank you for everything,

It was a very nice trip
konstadinos kostogiannis 02/10/2017    Bali - Ubud - Singapore
Author Picture

Alexander Good Morning ,
Everything went very well with the Qatar and rooms that have closed our hotels. Transfers to / from the hotel was prompt and as we planned.
It was a very nice trip .

We spent very beautiful
Tsoukalis 03/08/2015    Peru
Author Picture

Everything went extremely. Very good organization and congratulations. We spent very beautiful.

Letters from our travelers
Margarita Spyropoulos & the rest of the group 15 !    31/10/2013    Morocco
Author Picture

We are a group of 16 some friends here every year and 15 years organizes a trip, journey institution, which relaxes us and unites us . A crazy gang, shout, argue, We laugh, fun. No trip we leave it to fate, since we organize ourselves. We have decided that the CEL is the agency that offers us what we ask, makes every desire and often has modified the original program , but always in cooperation with MARY SOULI owner of office (more friend, He joined the company and often travels with us) always looking to ask and counterposes. This year, after many trips to Asia, Arab, European countries and countries of America, we decided to go to Morocco .The most negative. Mary had many years to make trip there. but did not deny us and with the help of very good partners, He organized us a great memorable trip, who won and those who were totally opposed. A "package" trip, could someone tell, converted by means of CEL TOURS and passion of MARY SOULI in a unique experience of the senses ,contradictions, the many different images . A trip "destination" engraved in the minds and in our hearts because this fabulous country creates all conditions to live strong, unique and unforgettable moments ...... The legendary Casablanca, Imperial Rabat, the polytragoudismeno Marrakech, romantic Essaouira, the "bulwark of desert" the Ouarzazate, the majestic Atlas Mountains to the rocky lunar landscapes breathtaking Atlantic Ocean, the Mediterranean Sea, the magnificent Kasbah, the medinas with their carts, souks, the bustling neighborhoods and quiet villages of Berber, the famous "Square of Miracles" Hey Tzemaa-Fna, mosques and minarets, medieval castles, the vast desert of Western Sahara, oases and sand dunes, caravans with camels and rides are oceanfront, palm trees and prickly, exotic dancers belly dance, the special Moroccan cuisine, fragrant mint tea, Arab architecture ,all these make up the puzzle ambient, with fabulous view MOROCCO of the "Lord of the Desert",as designated ......... This trip offers as the CEL TOURS we highly recommend!!!!!!!!

mastery organized
K. Zacharatos 25/06/2013    China
Author Picture

I was fortunate to go to the CEL TOURS a 10-day trip to China. The impressions left me the whole trip was very good and will focus on two particularly important elements: a) The trip mastery program was organized by the travel agency and it's really amazing that within 10 days we were able to visit and see all these magical places and b) Our tour guide(Elias Stingy) It was the best that we could have, who armed with knowledge and patience helped us to better live the peculiarities of this journey!

IT WAS A GREAT EXPERIENCE
KONSTANTIOS GEORGE 26/11/2013    Phuket, Thailand
Author Picture

GOOD MORNING
Called KONSTANTIOS GEORGE AND THE MAIL ON MY JOURNEY FROM THAILAND Phuket 7/11-18/11.
IT WAS A WONDERFUL EXPERIENCE ALL MAGIC AND PERFECT BUT ALL THESE WILL NOT HAD MADE WITHOUT YOU THE CEL AND ESPECIALLY THE MAIN FARASOPOULO WHO IN YEAR ZERO arrange everything ALL RESPONSES FLIGHT WAS A VERY GOOD TIME AND THE CHOICE OF THE HOTEL AND INFORMATION ALSO AND CHILDREN Phuket OF CEL JUST PIGA IRTHAN AND gave me VERY USEFUL INFORMATION HOW TO mOVE , H THAILAND IS JUST ONE MAGICAL COUNTRY definitely go back THE FIRST OPPORTUNITY AND DEFINITELY WILL DO AGAIN TO YOU ADVICE TO TRAVELLERS GENERALLY CHOOSE SOMEONE WHO KNOWS HOW TO DO THE WORK AND LEAVE THE EXPERIMENTS ON THE INTERNET BECAUSE CAN VRETHITE TO ANY AIRPORT FOR DAYS.
VERY THANKS FOR EVERYTHING AND WILL go back THE

Me mia lexi paradeisos.  
Maria Komitoudi 04/08/2014    Maldives
Author Picture

Fantastiki empeiria. Piga to 2006. Me mia lexi paradeisos.

The Kashmir loved like all the group ...  
iota KARACHALIOU 07/08/2009    Kashmir
Author Picture

Dear Mrs. Konstantina,
I called iota KARACHALIOU and visited through the CEL to India and Kashmir last month.
Everybody asks me with curiosity and wonder about this destination,and replying to all the same:
"a distant - tiring trip, a place so different from our own with a completely different kind of culture and mentality - a trip for adventurous".
missed you 11 days and when he returned I believe that missing month.
I tried and finally managed to keep on top of my memory the positive data received from the country and n'afiso slightly behind the poverty and misery which saw.
At this helped the organization that existed from your AGENCY and amazing SESSIONS - our guide, the Carolina and Paris (not remember their adjectives).
helpful, willing, easy going and always smiling and in our wildest requirements. I hope to remember us and he smile.
Also the best I have to comment on the Indian guides accompanying us everyday.
The Kashmir loved like all the group.
Shall be a destination they would like to visit again but to get ahead of India. For this reason it not possible in the future to an organized excursion which combines Nepal (not have visited) and Kashmir?
I wish you all the best and always organize unprecedented travel.

Trip to India
B. Apostle 15/04/2014    India
Author Picture

Alexander, We returned from the trip which was very good in general. hotels
in Jaipur and Agra to Delhi amazing but mediocre hotel
very good food. The tour guides are good and the driver excellent. The
tour program has been followed as it was and everyone was polite and always
our services.

Our trip was a dream ...  
Stavros Pantazis - Sophia Tsiolis 21/10/2010   
Author Picture

Madam Theologi
Yesterday we returned with my wife from SUN ISLAND.
Our trip was a dream all respects. I believe that the island
can meet the most requirements of most Greek traveler
(excluding spoiled, zaplouton extremely fussy).

I recommend you insist so that your customers to choose the Water Villas on the island for the following reasons:
a. Because of the magical feeling that offer.
b. The island has a large size and are located in a central location, making it possible to directly access to all major facilities on the island. Residents of other apartments (other than those located in the center) You will have to travel long distances every day or rent bicycles.
c. They are not accessible to animals and bugs.

Also a small part of coast in the SW part of the island is rocky. This will certainly disappoint those who happen to be housed in apartments that are located in this region.
For those close Water Villa, the trip will be dreamy. The island provides many services so it is practically impossible to get bored someone (unless he does not have enough money with him) that will stay there for a period of up to two weeks.
Prices are quite stiff so I propose to recommend to your customers close Full Board or even better All Inclusive. Indicative prices you quote: Beer 5$, Water 3,5$, a glass of wine 8$, Snorkelling 30$, Spa 80$, Hamburger 11$. I also propose to have with them all the necessary beach already like. masks, respirators, underwater photography, etc. since the island prices are outrageous (B.C. bought masks 8 Euro in Greece, while the cheapest on the island was 80$).
Absolutely recommend the seaplane on returning and leaving the island. Is 100% sure to please you when the time comes.
We would like to thank you for our cooperation.

Alexander Thank
Dina Korou 14/02/2016    Thailand(Bangkok - Phuket)   
Author Picture

Alexander

Thank you for the personal and excellent organization of our trip in January in Thailand.
Your organization , your epangelmatismos and your advice as to the choice of hotel
and the location was more than perfect as it was very good and the office organization like general,
but especially the NHS and people like YOU is our pleasure and honor my own and my husband to cooperate because
as we know that we want customers especially things and sygkekrimemna.
Poly will contact to our organizations our next trip.
Thank you and please sent to the address of your office the e mail with personal
Our thanks and congratulations to YOU!!!

Yours sincerely
Dina Korou

We had extremely
Elias and Fay Tsiatoucha 07/08/2013    Vietnam - Bangkok
Author Picture

Dear Mrs. Mary
We keep in touch with you, after our 12-day trip to Vietnam -Mpangkok, We wanted to thank you for organizing this very demanding journey.
We would like to point out that the trip was very well organized, and not at all departed from what we had agreed between us.
The hotels excellent, both in Vietnam and in Bangkok! The food in the hotels so good you did not expect! The tours complete and absolutely informative.
We had extremely , and we owe both you and our guide Dimitri Sofianos who tried and failed to satisfy our every desire.
Thank you and hope to meet again soon

Trip to Belgrade
Alekos Papadopoulos 11/01/2017    Belgrade
Author Picture

Have a nice day.
We returned yesterday from Belgrade.
I would like to thank you for the good excursion offered us via SKY.
Our impressions are the best.
Our escort Mr.. Stratopoulos and the guides were faultless.
Although we found heavy snowfall in transition, everything went well.
The hotel we stayed was perfect.
The Ms guide. Milena was too good.
Although he had a terrible cold (-15 grades), We not struggled in our movements.
Thanks for all.

Write – rate made your experience with Cel Tours


* Required
from 745 €

Travel: Panorama Baltic Tallinn, Stripe, Vilnius
Duration: 7 days
Location: Europe – Europe, Tallinn – Tallinn, Stripe – Riga, Vilnius – Vilnius, Lithuania – Lithuania, Estonia – Estonia, Latvia – Latvia

*Besides the price published departure dates formed upon request.

Included

Αεροπορικaεισιτorρια με AIR BALTIC μindirectσω Ρtγας
Ξενοδοχεtα 4*s Radisson Blu Olympia / Ilmarine Tallinn,  PK / Albert Riga,  Holiday Inn / Best Western Vilnius ή παρTheμοια
ΠρωινThe & γεJμα or δεtπνο καθημερινa(ημιδιατροφor)
Επισκindirectψεις στα επιβλητικa κaστρα Τουρaιντε & Τρακaι, στο περtφημο ανaκτορο ΡοJνταλε και στον λTheφο των Σταυρhν
ΕισTheδους κατa την διaρκεια των ξεναγorσεων
eμπειρος αρχηγTheς συνοδTheς του γραφεtου μας
Ασφaλεια Αστικorς ΕυθJνης / ΦΠΑ / ΤαξιδιωτικA Qντυπα

Not included

ΦTheρους αεροδρομtων περtπου 250€
Ποτa / αχθοφορικa / φιλοδωρorματα
Ατομικor προαιρετικor ταξιδιωτικor ασφaλιση κTheστος 15€
Theτι δεν αναφindirectρεται ρητa στα περιλαμβανTheμενα

Like this our journey;!
Contact us via message below and soon we will have our new.
down-arrow-orange

Your name (*):

Your surname (*):

Your email (*):

your phone number:

Arrival date: (Date format year-month-day. B.C.: 2016-03-29)

Adults (*): Anilikoi:

Your message:

I like to let me know about your programs:


(*) required fields


Send us a message via Skype by clicking the button below

Tel.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Sorted offices Cel Tours: Solon 45 & Homer 4th floor
Zip:10672 Kolonaki – Athena

Find us on the map

Visiting hours: Monday to Friday: 10:00 – 18:00

Featured Travel

bangkok16
Group travel> Bangkok – Phuket
Duration: 10 days

Price from 1.099 €

India[1]
Delhi – Agra – Jaipur
Duration: 8 days

Price from 590 €

phuket_phiphi_1
Group trip Bangkok - Phuket – Singapore
Duration: 12 days

Price from 1.499 €

Trips> Northern Thailand & Bangkok
Duration: 11 or 12 days

Price from 1.199 €

thailand_bangkok_city_night_1
Trips> Bangkok - Phuket - Singapore – Bali
Duration: 16 days

Price from 1.950 €

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!