SCOTLAND – CHAILANTS – Lakes – LONDON

medieval Castles, Abbeys and medieval churches, Highlands, lakes with monsters, valleys and gorges, distilleries whiskey and haggis, salmon and tea skoouns, saints, monks, fart, θρύλοι και ήρωες της Σκωτικής Ιστορίας και πολεμιστές της μεσαιωνικής περιόδου… και το αριστοκρατικό Λονδίνο είναι ένα μικρό δείγμα όσων θα δείτε , will hear and enjoy this unique trip ... do not miss it ! Departures: 22/7, 2/8, 16/8

Travel program

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ.Βενιζέλος και απευθείας πτήση της Aegean για Μάντσεστερ. Άφιξη στο Μάντσεστερ και αμέσως αναχωρούμε με προορισμό το Εδιμβούργο. Πρώτος σταθμός στο ταξίδι μας είναι η πανέμορφη περιοχή των αγγλικών λιμνών και συγκεκριμένα η λίμνη Γουίντερμιρ, η μεγαλύτερη λίμνη του Εθνικού πάρκου Λέικ Ντίστρικτ και το χωριό Μπόουνες, ένα από τα ωραιότερα παραλίμνια θέρετρα από όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοιάριο και μετά από μια κρουαζιέρα 35 λεπτών θα φτάσουμε στο Αμπλσαιντ. Επιβίβαση στο πούλμαν και μέσα από μία διαδρομή με αλληλοδιαδεχόμενες λίμνες περνάμε τα νοητά σύνορα Αγγλίας – Σκωτίας. Στάση στο Γκρέτνα Γκρίν, ένα γραφικό χωριό παγκοσμίως γνωστό για την τέλεση δεκάδων παραδοσιακών γάμων ημερησίως. Ελεύθερος χρόνος για αγορά μάλλινων σκοτσέζικων ειδών ρουχισμού. Αναχώρηση και το απόγευμα άφιξη στο Εδιμβούργο και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και στη συνέχεια θα έχουμε το χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα της Σκωτίας. Overnight.
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης του Εδιμβούργου , της «Αθήνας του Βορρά» όπως την αποκαλούν. Θα ξεκινήσουμε από την νέα πόλη Γεωργιανής εποχής , μέσα από τις κομψές οδούς και ημισελήνους της για να θαυμάσουμε την υπέροχη αυτή αρχιτεκτονική και να ακούσουμε τις ιστορίες αυτών που έζησαν και βασίλευσαν εκεί . Έπειτα θα οδηγηθούμε στο λόφο Κάρλτον, από όπου θα έχουμε μια πανοραμική και καλύτερη άποψη της πόλης του Εδιμβούργου. Θα κατηφορίσουμε για να βρεθούμε στο παλάτι του Χόλιρουντ , την επίσημη κατοικία της Βασίλισσας στην Σκωτία. Θα συνεχίσουμε δια μέσου του ιστορικού Βασιλικού Μιλίου της παλιάς πόλης και από αξιοθέατα όπως το Τόλμπουθ, την οικία του Τζον Νοξ , τον καθεδρικό του Αγίου Τζάιλς και πολλά άλλα ώσπου θα καταλήξουμε στο κάστρο του Εδιμβούργου το οποίο και θα επισκεφτούμε για να δούμε τα κοσμήματα του Στέμματος. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας είμαστε ελεύθεροι να περπατήσουμε στην Πρίνσες Στριτ , εμπορικό δρόμο της νέας πόλης με τα καταστήματα και την υπέροχη θέα της παλιάς πόλης. Προαιρετικά θα μπορέσουμε να πάρουμε μέρος σε μια σκωτσέζικη βραδιά με γκάιντες και παραδοσιακούς χορούς με τις ανάλογες τοπικές ενδυμασίες. Overnight.
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το γραφικό χωριό Πιτλόχρυ που είναι γνωστό στους επισκέπτες για τα αποστακτήρια ουίσκι που φιλοξενεί όπως και για την καλλιέργεια της καφέ πέστροφας. Θα έχουμε χρόνο να γευματίσουμε αλλά και να επισκεφθούμε παραδοσιακό σκοτσέζικο αποστακτήριο του «νερού της ζωής». Επόμενος σταθμός στο σημερινό μας ταξίδι το περίφημο Κάστρο Μπλερ. Σε στρατηγική θέση από το 1269 φιλοξενεί την οικογένεια των Άθολ με το μοναδικό στην Ευρώπη ιδιωτικό στρατό «Χαϊλάντερς του Άθολ». Μετά το τέλος της επίσκεψής μας θα αναχωρήσουμε για τον τελικό μας προορισμό, το Άβιεμορ στην καρδιά του εθνικού πάρκου Κερνγκορν. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Dinner and overnight.
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Ινβερνές, την «πρωτεύουσα των Χάιλαντς». Μετά από την περιήγηση μας και γνωριμία με την πόλη θα συνεχίσουμε με προορισμό τη Γλασκόβη δια μέσω των σκωτικών λιμνών. Πρώτος σταθμός στο ταξίδι μας η περίφημη λίμνη Λοχ Νες με τη Νέσι, το θρυλικό τέρας, όπου ο «μύθος» της ζει στη λίμνη από τα μέσα περίπου της δεκαετίας του 1950. Αφού ανακαλύψουμε οι ίδιοι αν πρόκειται περί μύθου ή πραγματικότητας θα αναχωρήσουμε για τον επόμενο σταθμό μας, το Φορτ Αγκούστους, εδώ που ενώνονται οι λίμνες Λόχ Όικχ και Λοχ Νες με τις τεχνητές δεξαμενές και το κανάλι της Καλυδωνίας. Συνεχίζουμε νοτιότερα για την πόλη Φορτ Γουίλιαμ , στους πρόποδες του βουνού Μπεν Νέβις , τη ψηλότερη κορφή της Σκωτίας. Εκεί θα έχουμε χρόνο για να γευματίσουμε και αμέσως μετά θα κατευθυνθούμε νοτιότερα στις όχθες της μεγαλύτερης λίμνης της Σκωτίας Λοχ Λόμοντ και το χωριό Λας. Θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το τοπίο πίνοντας ένα τσάι σε παραδοσιακό σκοτσέζικο καφέ πριν αναχωρήσουμε για τη Γλασκόβη, το περίφημο πάλαι ποτέ ναυπηγικό κέντρο της Σκωτίας. Αφού περιηγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατά της όπως την πλατεία Τζώρτζ με τα επιβλητικά της Βικτοριανά κτίρια , το κτίριο του πανεπιστημίου και κάποιες σύγχρονες αρχιτεκτονικές όψεις της Γλασκόβης του 21ου αιώνα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια , Dinner and overnight.
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για το αεροδρόμιο της Γλασκώβης και πτήση για Λονδίνο. Άφιξη στο Λονδίνο και αμέσως θα αναχωρήσουμε για την ξενάγηση της πόλης. Ο ελληνόφωνος ξεναγός θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το μνημείο του Αλβέρτου και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ, από το φημισμένο Χάϋντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον , στη συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς ( μαρμάρινη αψίδα ) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε τη πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτυ το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο ,την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ γίνεται προαιρετικά (έξοδα ατομικά-30λίρες) νυκτερινός γύρος της πόλης όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη, τα αξιοθέατα της και τις περίφημες γέφυρες του Τάμεση φωταγωγημένα. Με αφετηρία την περίφημη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα (γιος της Αφροδίτης) στο κέντρο της, ξεκινάμε τη βόλτα μας για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ, το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το Σόχο και την κινέζικη συνοικία. Τέλος θα επισκεφθούμε την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και τους πλανόδιους μουσικούς και τα διάφορα θεάματα που προσφέρουν οι μίμοι. Εκεί μπορούμε να δειπνήσουμε σε κάποιο από τα πολυάριθμα εστιατόρια και παμπ της πλατείας. Back at the hotel. Overnight.
Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε τις βόλτες σας για ψώνια και τις επισκέψεις σας σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης μιας και είναι ανεξάντλητη σε καταστήματα, τέχνη και ψυχαγωγία. Για ένα καλό γεύμα συνιστούμε το κινέζικο Royal China στη Baker street , το Gaucho Piccadilly για steaks, τα κλασικά παραδοσιακά Rules & Simpsons και το πολυτελές The Wolseley στο Mayfair. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (έξοδα ατομικά-60λίρες) στην ημερήσια εκδρομή μας στην Αγγλική ενδοχώρα. Θα επισκεφθούμε δυο σημαντικές πνευματικές πόλεις. Πρώτος σταθμός στην εκδρομή μας η περίφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους, που υψώνονται πάνω από τα φημισμένα κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια γραφική διαδρομή περνώντας από τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής Κότσγουολτς που θα μας οδηγήσει στην κωμόπολη του Στράτφορντ απόν Έιβον, τη γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, ένας από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές στο κόσμο. Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Βάρδος του Στράτφορντ. Στη συνέχεια θα αφιερώσουμε αρκετό χρόνο για αγορές στο Bicester Outlet Village. Ένα μοναδικό χωριό με μια αγορά που απαρτίζεται από 120 μπουτίκ με τις πιο γνωστές ευρωπαϊκές και διεθνείς φίρμες, (προϊόντα περασμένων κολεξιόν) σε τιμές που αγγίζουν μέχρι και 60% έκπτωση. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Overnight.
Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και ελεύθερο πρωινό για μια τελευταία βόλτα και ότι επισκέψεις δεν προλάβατε τις προηγούμενες μέρες. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε την πόλη του Γουίντσορ με τα θερινά Ανάκτορα της Βασιλικής Οικογένειας ( προαιρετική είσοδος στο κάστρο) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή, έκτασης πέντε στρεμμάτων που ξετυλίγει τα επιβλητικά τείχη του πάνω σε ένα λοφίσκο που περιτριγυρίζεται με τάφρο. Θα επισκεφθείτε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Σέιντ Τζωρτζ αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Περικνημίδας. Μετά το τέλος της περιήγησής θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε μια βόλτα στα παραδοσιακά δρομάκια της όμορφης ομώνυμης πόλης Γουίντσορ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

OPERATOR 007
Charter update

Scotland is a country – part of the United Kingdom. Scotland is divided basically into two areas, in mountainous areas (Highlands), and in the lowlands (Lowlands). Similarly, residents, which is mainly Celtic origin, divided into mountain (Highlanders – Highlanders) and pastures (Looulanters – Lowlanders). The Highlanders are those who consider themselves, the most genuine Scots, They live in the mountains, mainly in the north, and in their own language will find nobody numerous vernacular elements, certainly more than’ The,what in the vernacular of Looulanters, the inhabitants of the plains mainly in the south of the country and the larger cities, Edinburgh and Glasgow, which they were due to geography and proximity to England easier English influence.

At 18 September 2014 a referendum was held on the independence of Scotland from the United Kingdom.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!

See more

Flights


ΑΘΗΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Α3638 08.40-10.40
ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ Α3609 2215-0400

Select Home Flight Booking & Business Class:

Possible to reserve domestic air tickets roundtrip Aegean or Olympic departures from Alexandroupolis, Corfu, Chania, Heraklion, Janina, Chios, Mykonos, Santorini, Kos, astride, Mytilene, rose, Thessaloniki as well as distinguished (business) position on long-haul routes. For more information and prices please contact our sales.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!

Hotels

4* & 3*superior

price per’ person in double room:

from 1.145 €

difference Single:

Adult: €280,00

*Besides the price published departure dates formed upon request.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ -1- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Golden

Bookings

ΤΙΜΗ

ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

3ο ΑΤΟΜΟ

ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ

7*

22/7, 2/8, 16/8

4* & 3*superior

1145

1225

280

895

GOLDEN BOOKINGS

Για τις κρατorσεις που θα γtνουν μindirectχρι 11 ΙΟΥΛΙΟΥ και για περιορισμindirectνο αριθμThe θindirectσεων

……  κερδtζετε ΕΚΠΤΩΣΗ 160,00 € !!! το ζευγaρι

 

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!

Prices are displayed WITHOUT TAXES!

Included:

 • Αεροπορικa εισιτorρια με απευθεtας πτorσεις της Aegean Airlines για Μaντσεστερ και απThe Λονδtνο.

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Α3638 08.40-10.40 & ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ Α3609 2215-0400*

 • Τις αντtστοιχες διανυκτερεJσεις σε ξενοδοχεtα 3*superior & 4*.
 • Μετακινorσεις, εκδρομindirectς, βaσει προγρaμματος. με πολυτελindirectς κλιματιζTheμενο ποJλμαν.
 • Αεροπορικor μετaβαση απThe Γλασκhβη για Λονδtνο.
 • Αγγλικό ή Σκοτσindirectζικο πρωινThe σε μπουφindirect καθημερινa ( σJνολο 6 πρωινa ).
 • Δεtπνα βaση προγρaμματος με μενοJ τριhν πιaτων ( σJνολο 2 δεtπνα ).
 • Έμπειρος συνοδTheς αρχηγTheς του γραφεtου μας καθ’ Theλη τη διaρκεια της εκδρομorς.
 • Ξεναγorσεις – περιηγorσεις βaση προγρaμματος.
 • Κρουαζιindirectρα στη λtμνη Γουtντερμιρ ( Αγγλικindirectς λtμνες ).
 • Ασφaλεια αστικorς ευθJνης με την Generali.
 • Φ.Π.Α.
 • ΤαξιδιωτικTheς οδηγTheς Σκωτtας (TOP 10 Σκοτtα).

Not included:

 • ΦTheροι αεροδρομtων και επtναυλοι καυσtμων:  155 € από/προς Αθorνα,
 • 230 € από/προς Θεσσαλονtκη μindirectσω Αθηνhν,  290 € από/προς aλλες πTheλεις μindirectσω Αθηνhν .
 • Εtσοδοι σε μουσεtα – θεaματα ,φιλοδωρorματα, ποτa, αχθοφορικa και Theτι αναφindirectρεται ως προαιρετικό ή προτεινTheμενο και δεν περιλαμβaνεται στα πιο πaνω προσφερTheμενα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ – ΚΑΣΤΡΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

16-60 ΕΤΩΝ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

61+ΕΤΩΝ

ΠΑΙΔΙ

5-15 ΕΤΩΝ

ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΛΕΡ ΑΘΟΛ – ΣΚΩΤΙΑ 

£ 10.50

£ 9.00

£ 6.30

ΚΑΣΤΡΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ – ΣΚΩΤΙΑ

£ 16.50

£ 13.20

£ 9.90

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ

£ 62.00

£ 62.00

£ 30.00

ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΟΥΙΣΚΥ

£ 7.00

£ 7.00

ΔΩΡΕΑΝ 9-12

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

£ 30.00

£ 30.00

£ 15.00

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ (5hρες)

£ 40.00

£ 40.00

£ 20.00

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ – ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ & BICESTER VILLAGE (11hρες)

£ 60.00

£ 60.00

£ 30.00

 

Notes:

Μπορείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας στο Λονδίνο με επιβάρυνση 80 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Select Home Flight Booking & Business Class:

Possible to reserve domestic air tickets roundtrip Aegean or Olympic departures from Alexandroupolis, Corfu, Chania, Heraklion, Janina, Chios, Mykonos, Santorini, Kos, astride, Mytilene, rose, Thessaloniki as well as distinguished (business) position on long-haul routes. For more information and prices please contact our sales.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!

Always with your office.  
Aris Krousos 19/08/2015    Bangkok, Singapore , Phuket
Author Picture

Always with your office. But how many times longer to go?!!!!

We had extremely
Elias and Fay Tsiatoucha 07/08/2013    Vietnam - Bangkok
Author Picture

Dear Mrs. Mary
We keep in touch with you, after our 12-day trip to Vietnam -Mpangkok, We wanted to thank you for organizing this very demanding journey.
We would like to point out that the trip was very well organized, and not at all departed from what we had agreed between us.
The hotels excellent, both in Vietnam and in Bangkok! The food in the hotels so good you did not expect! The tours complete and absolutely informative.
We had extremely , and we owe both you and our guide Dimitri Sofianos who tried and failed to satisfy our every desire.
Thank you and hope to meet again soon

Our trip was excellent!!!!  
LAMPADITI ELPIDA 01/03/2017    Thailand (Phuket)   
Author Picture

Good morning!!!!!
Our trip was excellent!!!!
Hercules that enlighten us there for our trips was very helpful and helped us a lot in general!!!
Thank you again and hope for such a class trip!!!!

Agapimeno taxidi axehasto.  
Maria Komitoudi 23/07/2014    Bangkok - Phuket - Sygkapouri
Author Picture

Piga gamilio taxidi ekei se sindiasmo me Singapore kai pucket me to cel tours. Agapimeno taxidi axehasto.

We spent very beautiful
Tsoukalis 03/08/2015    Peru
Author Picture

Everything went extremely. Very good organization and congratulations. We spent very beautiful.

China - thank you for the perfect package he enjoyed
Stelios Stavridis 11/12/2007    China
Author Picture

Dear Ms Soulis. I want to thank you and congratulate you for the perfect package he enjoyed in China. It is remarkable that despite the huge group of 140 and most people managed to live up perfectly thanks to experience, professionalism, interest and passion sas.Ena big thumbs worth and Tonia, the Deppie and Gerasimos, and your partners in China for a very interesting tour and valuable assistance as,what we needed. Pine, 12 December 2007
Sincerely and friendship, Stelios Stavridis

We once again thank you.  
happiness M. & Harry L..    30/04/2012    Maldives
Author Picture

The tours Αγαπητό,
Dear Ms. Maragianni.

I am sending you this e-mail to thank you for once again perfect and flawless organization of our trip, bound for the Maldives this time.
Once again proved that our distinguished professionalism and your consistency.
Especially I would like to thank Ms. Maragianni that all this time thoroughly worked to complete this journey our.
Your help was invaluable and highly successful in the selection of facility. While I and my husband had a endyasmo in principle for sygkrekrimeno hotel (It seemed to us very simple rooms), yet is Mrs. Maragianni encouraged us in the selection of, and which proved entirely satisfactory.
In the hotel, They greeted us warmly and all the staff were always smiling and willing to help us anytime, and that was what.
They did us a single moment to feel like ordinary tourists encountered the profit. Unlike their attitude was such that cheered us epivravevoume them..
Our great impression also made the cleanliness in all areas. Although the hotel is in the sand and trees, it was all very clean and tidy.
The room is anything but simple was. Actually the photo on the site the unjust too.
The buffet was always very rich, with flavors and choices for all tastes. Yet there was Mr. organization. Nominal tables staff almost every table to serve us.
For the beauty of the island, what to say ...? No logia..i rather would put it somewhat differently..
<> I think it's the least I can say.
Even the few times when it rained it was so beautiful, we sat and enjoyed the storm with much pleasure. Had Mr it a distinct image.

There really is nothing negative to say.
We once again thank you.
you Rock.
Keep this level of benefits.

We returned with the best impressions
Tsouka Fotis Tsakiris & Olga 22/07/2013    Maldives
Author Picture

Mr Farasopoule good morning,

We would like to thank you for the excellent organization of our trip to the Maldives.
Choosing the Baros Resort was excellent, the weather was all the days of our stay sunny and returned with the best impressions.

Thank you,

PS. Before 17 years, the 1996, We had organized our Ms. M.Souli our honeymoon in Bangkok, Singapore, Phuket, Samui. And then it was all very well organized and we had spent unforgettable.

Everything is fine !  
STACEY 11/01/2017    Krabi, Thailand
Author Picture

Good morning Alexander! Happy New Year! we are still far krabi all very well ! I'll send when we were shooting, the time of preparing our Philippines!

The & quot; perfect" destination
yiannis Papadimitriou 02/02/2014    Phuket
Author Picture

Phuket the "perfect" destination

a journey that will never forget
Myrto Devetzoglou 08/05/2017   
Author Picture

The trip was very nice and we spent too well. The program faithfully followed without significant delays in Departure / Arrival hour sightseeing. The tour guide was amazing and any problems encountered successfully treated without affecting. The hotels were not as good as their European counterparts, but considering the country's situation and their often poor infrastructure, we had high expectations. In total, we believe that the organization of the trip was very good and certainly a trip we will never forget.

THANK YOU VERY MUCH
A. M.    27/08/2011    BALI
Author Picture

DEAR MR. Mertziani,
THANK YOU FOR ALL SERVICES AND INFORMATION OUR
You offer HOLIDAYS OUR BALI. PARTNERS YOUR THS PACTO EINAI
Very helpful and helped OUR SPECIAL AND THE HOTEL WAS ALSO
VERY GOOD!
GOOD REST SUMMER FOR US ALL!

Great and Thank you!!  
peace Halaris 22/12/2016    Maldives - Dubai
Author Picture

Happy New Year!!
Once again, our cooperation was wonderful. All was right with the organomena above!! Great and Thank you!!
I hope soon to our organization and insist.

Thank you very much for your contribution to this dream!!!!!!!!!!!!!  
,    01/12/2010    China
Author Picture

I did not know you had a Facebook page.
I am very happy because I can tell how many GREAT CHINA had gone in we went to your office.
It was a wonderful experience, we had a great time. Mrs. Darina was not only our leader, but our teacher (perfect) our friend , mom , sister ...... and so much more. Staying Well, the country is very good ,everything was dreamy. Indeed the trip to China is a dream. A little belatedly, but thank you very much for your contribution to this dream!!!!!!!!!!!!!

I would like to congratulate you
Z. P.    06/12/2011    India - Nepal - Kashmir
Author Picture

Dear Gentlemen,
I had the pleasure to participate in the trip organized by your agency in India - Nepal - Kashmir.
Having received the best impressions about the organization, I would like to congratulate you.
Also, I would like to congratulate you for choosing Elijah Tsigouni Head, who was extremely versed, organizational, a live advertisement for your office.
I hope to work in later trips.
Thank you.

excellent value for money ,price
Christos- Anna 06/10/2012    India
Author Picture

India's golden triangle was our first trip to the cel tours ,and certainly not in the last.
We returned a few days ago, completely satisfied travel and photography in this unique country, but also excellent value for money ,price celtours.
In the baseline there were always , no hidden costs.
Of course we had the luck to be with us and the director of the Office Ms. Mary who was indeed excellent.
The cel tours and India left us better impressions

The trip was well organized
Vangelis jack - Irene Teo 04/12/2014    Krabi, Thailand
Author Picture

Good morning,

spent too nice in Thailand we left with the best impressions.

The trip was also well organized.

was all wonderful
MFCH. - ET.    16/09/2009    Maldives
Author Picture

Ms. Theologi good morning!
I would like to thank you for the journey to the Maldives- was all wonderful.

Always with the best impressions
Makris Emmanouil 11/01/2017    Cebu (Philippines)   
Author Picture

Dear Alexander,I would like to thank you very, for the organization of our CHRISTMAS trip in Cebu Philippines. Excellent flights with Emirates and excellent hotel(Plantation bay resort). Being customer Cel since 1998, each team or individual trip,was well organized and always with the best entyposeis.Perimeno anxiously as our next trip

A playground was all very beautiful and we spent!!  
xaris soutzis 12/01/2017    Phuket, Thailand
Author Picture

Happy New Year!!
A playground was all very beautiful and we spent!!
On the next trip we will xanaprotimisoume!!
thank you!!

Many congratulations to the organization
K. Spyropoulos 08/08/2013   
Author Picture

Thank you for your interest to inform me in time.
Many congratulations to the organization.
See you in Athens.
I greet you,

trip to the Golden Triangle of India
Filio Charalambous 23/01/2014    India
Author Picture

I thought a long time to organize a trip to the Golden Triangle of India as well as in varanasi.O my concern was if we will go our only those gathered that will use some AGENCY GREEK Eventually gathered 18 people from the Civil Aviation ,friends and relatives and so decided to leave the organization in accordance with our own I want to Mary Soulis random that I had met in AMICON and I had heard about the specialization in India. Mesa in December make for 13 days our visit for the first time in india.Perasame GREAT why we feel the need to say a big thank you to Mary and their collaborators in the celtours GREECE and India because it really gave us the opportunity to realize our dream with low prices,means the economic crisis,having benefits worthy of the best European AGENCY! Following the instructions of Mary for nutrition thing that scares all of us ,disintegrator we had heard ,We are shooting everyone healthy baby and rather troubled by overweight!Yes we can stand in the space tourism abroad when there are entrepreneurs with experience and above all a consequence MERAKI!I close my eyes and I see the varanasi. Mary was right and sincerely thank everyone! We already cringe MONEY for our next meeting.

WE HAD A GREAT TIME!!!!!!  
.    30/08/2011    Nepal
Author Picture

Dear Maria
I am the girl who came to the office in nepal. So I want to inform you that
WE HAD A GREAT TIME!!!!!! and that the whole trip was very well organized by you. We not wag a finger for anything and everything was as I had imagined. WELL DONE!!!
I also want to tell you that our captain WAS EXAISIOS at work and VERY good boy. communicative, consistent, organized and charming, young.
And again and I Bladimiros thank you all hopefully by Christmas we can meet again again.

Our impressions were excellent
C. Vokas 13/05/2013    China
Author Picture

Good evening, Christ is risen and many years!
After returning from China I must tell you that our impressions were excellent.
The program is very good (although very tight), the execution and generally excellent all very well!
Special mention for Elijah Tsigouni was flawless in all of. Hot, friendly, willing, illustrative and prudent.
On the trip already have set up and friends to make your own agency.
all good, So thank you very.

Thank Alexander!!!  
Maria Georgouli 26/06/2017    Riviera Maya Mexico
Author Picture

We had a great time. We just returned from Rivera May Mexico.Itan perfect as when we went Cuba. Thanks especially to Alexander that helps us in that need!!!

mastery organized
K. Zacharatos 25/06/2013    China
Author Picture

I was fortunate to go to the CEL TOURS a 10-day trip to China. The impressions left me the whole trip was very good and will focus on two particularly important elements: a) The trip mastery program was organized by the travel agency and it's really amazing that within 10 days we were able to visit and see all these magical places and b) Our tour guide(Elias Stingy) It was the best that we could have, who armed with knowledge and patience helped us to better live the peculiarities of this journey!

The See you again in our next trip
Nitsa Tsinidou 11/01/2017    Phuket - Bangkok
Author Picture

Happy New Year!
Everything was very well. We had a good time.
The had organized everything very well. Thank you for everything.
I do not know if you've traveled thither to know, But I think for us Greeks in Phuket is better to stay close to Kata .it But anyway. And yet that fish in the Indian biting very. Bathroom very little we. The parties however were wonderful. Thank you again and again in our next trip. Keep us informed on any your offers.

the most magical Honeymoon ....  
Vangelis & Christina ...    12/02/2015    Phuket - Singapore
Author Picture

Alexandreeeee ....
There are no words to describe how wonderful you spent and how much in
thanks for all....
It was magical and really I could have never imagined the most beautiful ...
Into 12 days we gathered many experiences and so many images really beautiful.

Thank you sincerely for all, what you did for us
and I'm really not sure I could I'd better arrange ....

Only one thing left to tell you ...
Farewell ....
And soon ...

Many many thanks & Congratulations to all..
You have offered you as a company and specifically the most magical Honeymoon ....

With tremendous appreciation and unlimited thrill,

The Kashmir loved like all the group ...  
iota KARACHALIOU 07/08/2009    Kashmir
Author Picture

Dear Mrs. Konstantina,
I called iota KARACHALIOU and visited through the CEL to India and Kashmir last month.
Everybody asks me with curiosity and wonder about this destination,and replying to all the same:
"a distant - tiring trip, a place so different from our own with a completely different kind of culture and mentality - a trip for adventurous".
missed you 11 days and when he returned I believe that missing month.
I tried and finally managed to keep on top of my memory the positive data received from the country and n'afiso slightly behind the poverty and misery which saw.
At this helped the organization that existed from your AGENCY and amazing SESSIONS - our guide, the Carolina and Paris (not remember their adjectives).
helpful, willing, easy going and always smiling and in our wildest requirements. I hope to remember us and he smile.
Also the best I have to comment on the Indian guides accompanying us everyday.
The Kashmir loved like all the group.
Shall be a destination they would like to visit again but to get ahead of India. For this reason it not possible in the future to an organized excursion which combines Nepal (not have visited) and Kashmir?
I wish you all the best and always organize unprecedented travel.

Travel to Malta
Gethsemane Nedeltzidou 01/04/2014    Malta
Author Picture

Hi I really thank for the excellent organization and service in the trip I made with your travel agency in Malta.

Amazing experience
Georgopoulou Nia 12/08/2013    India
Author Picture

The Αγαπητό,
on Saturday 10.08 We returned from a 10-day trip to India healthy and full of unprecedented images, smells and impressions that will take a long time so that they can settle and be recorded in the mind and in our soul. We would like to thank you for the great experience you have given us and for the excellent organization of this very difficult journey. I would like to highlight the enormous contribution to this great experience, by the outstanding and our experienced guide Claus helped us explore , accept and love the "Incredible India" while feeling completely safe with him. It was our first trip to your office and be sure that it will rely again and again on your experience to travel with us and other countries.

It was the most beautiful journey of my life and the most organized in all respects!  
Maria Mylona 10/08/2016    Singapore
Author Picture

This trip I did with you, but instead went Samui Singapore! It was the most beautiful journey of my life and the most organized in all respects! Guide, hotels, service, information, hospitality, all perfectly! Congratulations!

We will recommend your xanaprotimisoume.  
Constantine - Catholic 11/01/2017    Bangkok - Samui - Phuket (Thailand)   
Author Picture

Goodmorning and happy New Year,
Everything was very nice, The transfers were all on time, we never had any problems. For hotels, The Imperial Boat House was fantastic hotel everything was spotless, the President Park we were not fully satisfied with our room seemed a little old and end at Deevana Plaza was again all very nice. Thank you for the excellent organization of our travel, We will recommend your xanaprotimisoume.

I spent super
Eleni Isidorou-Votsala 30/03/2014    Maurice
Author Picture

I recommend it for a memorable holiday spent super

Be well!!!! We had a great time!  
Maria Kikidis 11/01/2017    Belgrade
Author Picture

Thank you very much for the journey! Everything was great and Mr. Yannis Like directives, Angelos and Achilles, excellent. Be well!!!! We had a great time!

The tour of China was crowned by success
Chatziioannidou Athanasios 15/09/2008    China
Author Picture

Last June a group composed mainly by friends-fellow-professor Varvakeion, We departed for China via Doha.
The tour of China, Peking - Shanghai - Chantzoou - Goutsen, crowned by success. Especially the Beijing Olympic Qualifying was one surprise for all of us.
Full of green and flowers, Teachers and absolute cleanliness resembles a modern European city standards.
Our own impressions left and the other two cities, the Goutsen and Chantzoou.
Shanghai, of course, is the great port of east with many surprises and strange of.
The success of the tour due to good organization is the rule and care for CEL TOURS and particularly to Mrs. Soulis Mary, Ambassador of the Far East.
Our tour guide, K. Spiros-Ioannidis Gifts, with a mastery of the subject and the accompanying Chinese guides contributed greatly. From our hotel we were thrilled. Things,what is the best in China.
It only remains to thank Mrs. Mary, which gave us a nice stroll in Doha.
With our thanks

REALLY DESERVE CONGRATULATIONS TO YOUR OFFICE
HOPE PAPOUTSAKI 14/08/2013    China
Author Picture

PAPOUTSAKI called HOPE AND I WAS IN GROUP traveled FOR CHINA ON 1/8/2013
FEEL THE OBLIGATION TO YOU SEND THE EMAIL BECAUSE REALLY DESERVE CONGRATULATIONS ON YOUR OFFICE FOR THE ORGANIZATION OF TRAVEL.
ADDITIONAL CONGRATULATIONS SHOULD I SAY TO THE SELECTION OF YOUR PARTNERS. The XENAGOS-HEAD OF TRAVEL The ELIAS WAS ONE WONDERFUL XENAGOS , PLEASANT , CHAMOGELASTOS AND ALL PROTHYMOS HELP ANY OF ask SOMETHING.
AS we IPA AND THE PRINCIPLE OF OUR CONTACTS ARE A FAMILY TO MAKE EVERY TIME A TRIP ABROAD.
DOWN SO FROM ALL THESE CONDITIONS BE SURE THAT THE NEXT JOURNEY OUR FIRST AGENCY you look HOWEVER THE PROGRAMME OUR INTERESTED WILL BE YOUR AGENCY AND DEFINITELY WILL PROPOSE TO HEADS OUR THE ELIAS WHO WAS THE BEST XENAGOS WHO WE SEEN (NOTE THAT REVIEW IS NOT ONLY BUT MY WHOLE FAMILY MY).
I want to know FOR YOUR PROJECTS 2014 ( The NEXT DESTINATION TO REASONS IS-KENYA SAFARI)

The pelatises happy you
Mika Mykoniati 14/11/2013    Malaysia
Author Picture

Thanks
Today everyone happy Food Program excellent excellent
We take all the extras of the area is filled our day Let us hope
go well and the rest. The pelatises happy you

We had a great time!  
Z.M 09/09/2009    India, Kashmir
Author Picture

We traveled to India on Kashmir 22 August.
We had a great time!
Congratulations on your amazing escort Carolina Portillo which was excellent!!!
Thanks!!

good evening and Happy New Year
Hercules & Light 18/01/2015    Phuket, Thailand
Author Picture

Hello and Happy New Year Alexander!! Before 3 days we returned from our holiday in Phuket!! We want to thank you.. and Cel Tours general.. for the excellent organization in all areas of the charming and perfectly organized by our travel Cel Tours.. aloste was not our first time traveling with Cel Tours..oute the last ..!!! we look forward to the next!! Again thank you ..!!!

Thank you that you helped this trip to never forget.  
Spyros Apostolou - Daphne Humber 17/08/2013    Thailand and Cambodia
Author Picture

Good morning to all of the company cel States.
Some time ago I returned with my wife from the honeymoon we did in Cambodia and Thailand. I would like to personally thank Mr.. Farasopoulo Alexander for the excellent organization of our trip. In such a long journey that a lot can go wrong, not faced absolutely no problem.

Ke. Farasopoule, congratulations on your professionalism!
And thank you contributed to this trip to never forget.

A big thank you to you and your AGENCY
K. BASILICA + T. MICHAEL 01/04/2013    Phuket, Thailand
Author Picture

Ladies Farasopoule,Great time in patong Thailand ... thanks to Cel Tours we had exceptional service they had there ... from the moment we arrived in phuket(12/03/2013) and he came to take us to our hotel in patong until the last day that we went to check in at the airport(26/03/2013)....A big thank you to you and your AGENCY ....

Thank you for the package but you and Lady Mary
Constantine Sarakinou 25/04/2009    China
Author Picture

Hello Aristea, Happy Birthday!!!!
Once the girls sent to China left the agency 30/04.
They only had positive comments to make me both destination and for travel arrangements, the selection of the hotel and the program sequence.
Were very happy by John mainly, but from all local representatives, even they indicated to me that they had a special care as all local representatives had the impression that journalists are relevant to our profession.
Thank you for the package you and Mrs. Mary who arranged, We won customers. They travel with you and Bali and reported me that and that their journey had been pleased.

Good luck wish you.
With my best regards

I want to thank you for the perfect organization..  
K. D.    29/06/2010    Bali
Author Picture

Kalimera Sir Alexander, I want to thank you for the perfect organization of the trip, also
Your Bali colleagues is faultless professionals, was all wonderful!!
Yours sincerely

finally the ASIA not changing anything!!!  
Aristides Marinis 09/09/2013    Vietnam - Koh Samui - Bangkok
Author Picture

We traveled with my friend in several parts of the beautiful blue planet!!! every trip has its difficulties and its beauties! This year was a year we wanted to combine and things to see and rest due to a very difficult winter we had passed!!! the choice of our trip was a difficult case because we've been to so many places already ... whenever our options dwindle!!!LIKE originally going to realms above the India ,Bhutan Kashmir Ladakh, which admittedly is a magical adventurous trip but we thought the degree of difficulty 8-9 and because of tiredness we decided to do it another time!with Mary Soulis question of great friendship and cooperation in all our wonderful trip we sat us several times and having front planet we were looking for that .... will fly this summer .... finally decided again the perfect trip for the event us!!! start with something unknown and interesting as Vietnam a country that had since left the area .... to close and this point of the Blue Marble! Koh Samui island after our beloved Thailand, rest and end shortly .... Bangkok to take our performance, Why should I tell you that for us is this city our drug!!! not bored ever!!!So our Meroula, organized his trip to details always ask why .... needless to say we are very difficult travelers .... always want the best hotel, the best guide, the best food ,,,,with the best price!!!! But yes and with Mary we manage everything! This year!!! started Stis 5 August flew to Egypt air business class to Cairo! the new airplane the pilot is very good of the Egyptian air force with experience ,,,,I say these things because I can not deny that it was the first time I flew with another company was closed AFTER the beloved Thai and we had a stress! arrive Cairo seeing the three pyramids from above!the airport does not say, and many other necessary evil!the hotel for a swim in the pool a little rest and at night we leave for Bangkok!!! The amazing flight !we arrive in the morning transit passes for AWD!!! REACH AWD come as always and we get from the airport by our guide and our driver and go to our hotel!!! sofitel! amazing! Room overlooking the lake !the ANNOI is an interesting capital but for three days is enough ... worth for the next excursion cruise on Halo Bay which is unique show starring the nature!!!is the path around the 3 hours but so is given you and the opportunity to see and the hinterland with orizones the Vietnamese villages and the lives of ordinary Spatial !When they arrive gets us a graphic KAIKI and starts the cruise ... unique spectacle!!!fantastic photos for a life '!!!after the AWD fly to Hue the most beautiful part of Vietnam !!!multi graphic poly doll,the finest hotel in LA RESIDENCE!!!! Atmospheric with French flair and furniture Belle Epoque excellent service !!again after three meroules flight to Saigon!!!Again Sofitel classic beautiful and spotless with very good food!!!sightseeing not analyzed because it is the classic and I write reviews on trip advisor !after the Hue fly to Saigon!!! We stay again at the Sofitel !a day trip to the delta of river megkong was very fun and saw a little more how the Vietnamese live in the river at some NISAKIA!!!generally Vietnam is a sweet and relaxing trip with mild difficulty and so we too closed and this point of our travel map!!!after the wonderful Cambodia,Burma the captivating,Laos,!!!fleeing from Vietnam to Koh Samui!!!we have turned Thailand SVOURA countless times from the north south and east ment!!!This island had not been going!!!It is a miniature of the beloved Phuket!in Ko Samui plays a big role in what hotel you live para poly!!!exactly what you want to do on your holidays!!has for all tastes just need to know ... We stayed at the Intercontinental was the best hotel we have stayed after the Maldives!!a terrible location with the most beautiful lobby,the most beautiful sunset,the best food and service!!!infinite Photo!!!a gem that does not disturb the environment and our aesthetic,We stayed a week in paradise!!!We made wonderful holiday in this resort!!!soon it is time to leave for the beloved Bangkok .... we would stay at LE BUA drift from the movie hangover and did not hear the Meroula telling us that it is Yob!! LIKE climb as we did in 64 floor in outdoor restaurant to see and take pictures of Bangkok from above!!!This hotel should be shut down .... shame on the Bangkok to there ... Stinks fossa,everywhere ,carpets-service,carpets rooms,not allowed to take pictures of the SIROCCO!!!They broke the nerves!!!Fortunately we had all locked up in wonderful massage Oriental who had told Meroula from the beginning we were staying !!!!no matter Great time in Bangkok as always by great shopping within three days shooting 5 malls!finally the ASIA not changing anything!!!good and Latin America but these that gives you the Asia hast not elsewhere!!

Letters from our travelers
VENUS SOTIROPOULOU 20/01/2014    Sharm El Sheikh
Author Picture

EVENING k.ALEXANDRE!!!! Firstly a big thank once again FOR YOUR PATIENCE undivided HELP YOU THE COURTESY TO YOU AND YOUR OPINION ABOUT DESTINATION TO CHOOSE EVERY TIME!!! FOR ME AND IF THERE HAD THE LUCK TO YOU NOW acquainted YOU INSTITUTION AND WARRANTY FOR CEL TOURS!!!!
DESTINATION!!! Sharm El Sheikh!!!! stumbled DIANA!!!! NEAR HOT CHEAP SAFE COURTESY SHOW ACTIVITIES RELIGION ENTERTAINMENT!!!! THE INCLUDE ALL THIS TRIP!!!
THEREFORE THE HOTEL NEAR THE BAY Naama THE FAMOUS PEDESTRIAN WITH shops and bars IS FIRST TO OUR MARITIME JOLIE VILLE NEAR THE HILTON VERY NEAR MARRIOT Naama BAY RESORT IBEROSTAR LIDO KAI NORIA HOTEL.
H EXCURSION TO THE MONASTERY OF AG.AIKATERINIS FANTASTIC IF and tedious 3 HOURS ODIKOS.NA noticed YOUR CUSTOMERS TO GO WITH 52ARI COACH IF YOU ARE OVER 16 PEOPLE THE GROUP BECAUSE IF YOU GO TO THE SMALL vans 16THESIO not struggle!!! VERY jam and stun!!! FATHERS ARE THERE 15 Nice to see GUIDED THE GREEKS AND ESPECIALLY TO SPEAK WITH THEM BECAUSE IF stay with English speaking guide NOT BE missed SEE MANY THINGS!!
EXPERIENCE WITH DOLPHINS ONE MAGIC have published PHOTO TO F.B PIRA AND OVER 200 LIKE!!!! AND THAT YOU SAY IS LITTLE!!! COURSE To book MORNING swim WHY WAS ME ALL THE GROUP WAS SEALED THE APPOINTMENT 5 THE AFTERNOON AND DIED FROM THE COLD!!!! WHY THE COSTUME diver FORAS wet AND POOL THE AFTERNOON WATER ICE!!! Heat COURSE IN THE FRIENDSHIP OF SARRAS!!!!!!!! TOTAL COST FOR 110e 15 MINUTES 4 PHOTO.
THE EGYPTIANS VERY POLITE Although a little tedious TO SEE THE SHOPS TO THEIR BEIS MEANS ANY MOMENT ARE LITTLE DISRUPTIVE BUT HERE IN RHODES IN P.POLI ABOUT THE SAME MAKE!!!!
TERRIBLE SAFETY EVERYWHERE POLICE NO KLOPES CLEANING AND SINGAPORE!!!!! NEITHER bogue!!!! The STROLL IN THE P.POLI OUR MONASTIRAKI EPIVALLETAI.ME 3 E TAXI SHOPS ARE OPEN FROM 7 AFTERNOON ALL NIGHT AND MUCH MORE incomparably CHEAP PRICES FROM BAY Naama!!!! TO 1/3 ALMOST BELOW AND NATURAL EVERYWHERE BAZAAR BAZAAR BAZAAR!!!! THE TAXI TO SHOPPING EVERYWHERE!!!
Barack PROPOSED IN BAY Naama MARK KATETETHEN The NANOS MARKO!!!! CHILIIES!!!!!! POLY KALA and polite CHILDREN!!!
FOR EVENING WITH ORIENTAL SHOW SHOW WITH FIRE DANCERS BALY DANCE ONLY 10E The BEER FOR 3 HOURS SHOW OVER ROCK Zaza PANORAMIC,
H RED SEA PERFECT spotless with tropical fish swimming around you!!!! Spectacle AND EXPERIENCE WITH THE SHIP WITH GLASS VYTHO.VEVAIA ALL THESE ACTIVITIES REQUIRE EXTRA DAPANI.TO BIGGEST CASINO IS NEAR THE AIRPORT IN THE SINAI GRAND CASINO ON EMPTY THIS REACTION FROM OUR HOTEL THE FAMOUS CASINO ROYAL SMALL AND ALSO EMPTY .FAGITO HOTEL PERFECT AND VERY SEF EVGENIKOS!!! The SINGER WITH THE MAGICAL VOICE OF INCLUDED WITH EACH TIME ROMANTIC DINNER OUR!!!!
SHARM THE GENERAL ARE INTENDED TO EVAL FOR RELAX WITH ARAB ENTERTAINMENT RELEASE IS NOT MUCH ALCOHOL OUT BUT THE SHOPS heavily marketed ARGILES AND TEA PLAY THERE IN BARAK!!!
EVERYTHING YOU NEED TO SUPPLY and I wish WE HAVE THE GOOD doulitsa OUR AND 11,5 MONTHS TO XANAAPODRASOUME MAGEFTIKOUS FOR OTHER DESTINATIONS WITH MEETING THE CARE AND LOVE SC!!!!! GOOD FOLLOW IF ever been IN HEAVEN WITH OUR JOY TO YOUR TOUR!!!!! GOOD FOLLOW AND MANY WELL AND TRAVEL!!!! AGAIN THANKS FOR ALL!!!

Thank you very much for this
kostas kexagias 01/03/2017    Thailand (Phuket)   
Author Picture

On the trip was all too well. the hotel in bangkok very good and even better in phuket.
all very organized from your office and thank you so much.
everything was perfect.

We hope to be able to meet again soon ...

Phuket - Thanks to our Customer 16/08/2016  
Despina P..    16/08/2016    Phuket
Author Picture

Spent much opaia in Phuket. To everyone always talks about Cel Tours Mrs us how nice the organization all. Be well.

Me mia lexi paradeisos.  
Maria Komitoudi 04/08/2014    Maldives
Author Picture

Fantastiki empeiria. Piga to 2006. Me mia lexi paradeisos.

Traveling in Bangkok - Koh Samui (Thailand)  
Chiara Delakoura 15/05/2014    Bangkok - Koh Samui (Thailand)   
Author Picture

Good evening, Happy birthday belatedly!
Great fun on our trip predictable.
Thank you very much for the proposals of excursions, We did most if not all ....

Life experience
Gifts Paul Karlatira 03/10/2015    India
Author Picture

I have done this trip with cel tours! it's perfect. Life experience

we had a great time
Skalidi victory 12/07/2010    Thailand
Author Picture

Mr Farasopoule , I greet you from Chania.
We would like to thank you after our return from Thailand, where we had a very nice.
We were happy with the services offered by our agency and you who say truly and without Perry and rich words for what we bought. Honesty appreciated , least of us who have traveled enough with or without agency.

Organization of the whole project excellent
D. Koubarakis Association Treasurer 30/09/2008    Phuket
Author Picture

PAGRITIOS DIRECTORS ASSOCIATION HOTEL
PANCRETAN ASSOCIATION OF HOTEL MANAGERS
Heraklion 24.02.08

Dear Ms Soulis,
On behalf of the Board and members of the hotel managers association Crete, convey our sincere thanks for the excellent organization of our trip to Phuket in Thailand last November.
We had a great time.
The hotel was excellent, the food very good , the organization of the whole project excellent.
Your guide us down there that we need to help and were very polite and helpful.
Generally we do not express any complaints although as you know the requirements of our members and the standards we demand is generally high standard.
Thank you and be sure that we will prefer you again for our next trip and also that single good words have to convey to friends and acquaintances for office and services.
Sincerely

He FANTASTIC
BIKH ΤΣΙΑΚΑ 22/05/2014    Thailand
Author Picture

GOOD EVENING!!!! VERY THANK THE CEL TOURS FOR SERVICE AND ORGANIZATION OF OUR HONEYMOON!!! We returned from Thailand THE MOST GREAT MEMORIES!!! He FANTASTIC AND THE THREE PARTIES SAMUI - PHUKET - BANGKOK!!!

Alexander Thank
Dina Korou 14/02/2016    Thailand(Bangkok - Phuket)   
Author Picture

Alexander

Thank you for the personal and excellent organization of our trip in January in Thailand.
Your organization , your epangelmatismos and your advice as to the choice of hotel
and the location was more than perfect as it was very good and the office organization like general,
but especially the NHS and people like YOU is our pleasure and honor my own and my husband to cooperate because
as we know that we want customers especially things and sygkekrimemna.
Poly will contact to our organizations our next trip.
Thank you and please sent to the address of your office the e mail with personal
Our thanks and congratulations to YOU!!!

Yours sincerely
Dina Korou

Thanks to your amazing services
Tech Mahindra 11/11/2016    Greece
Author Picture

I'm hearing group is having a great time Thanks to your amazing services

Letters from our travelers
Margarita Spyropoulos & the rest of the group 15 !    31/10/2013    Morocco
Author Picture

We are a group of 16 some friends here every year and 15 years organizes a trip, journey institution, which relaxes us and unites us . A crazy gang, shout, argue, We laugh, fun. No trip we leave it to fate, since we organize ourselves. We have decided that the CEL is the agency that offers us what we ask, makes every desire and often has modified the original program , but always in cooperation with MARY SOULI owner of office (more friend, He joined the company and often travels with us) always looking to ask and counterposes. This year, after many trips to Asia, Arab, European countries and countries of America, we decided to go to Morocco .The most negative. Mary had many years to make trip there. but did not deny us and with the help of very good partners, He organized us a great memorable trip, who won and those who were totally opposed. A "package" trip, could someone tell, converted by means of CEL TOURS and passion of MARY SOULI in a unique experience of the senses ,contradictions, the many different images . A trip "destination" engraved in the minds and in our hearts because this fabulous country creates all conditions to live strong, unique and unforgettable moments ...... The legendary Casablanca, Imperial Rabat, the polytragoudismeno Marrakech, romantic Essaouira, the "bulwark of desert" the Ouarzazate, the majestic Atlas Mountains to the rocky lunar landscapes breathtaking Atlantic Ocean, the Mediterranean Sea, the magnificent Kasbah, the medinas with their carts, souks, the bustling neighborhoods and quiet villages of Berber, the famous "Square of Miracles" Hey Tzemaa-Fna, mosques and minarets, medieval castles, the vast desert of Western Sahara, oases and sand dunes, caravans with camels and rides are oceanfront, palm trees and prickly, exotic dancers belly dance, the special Moroccan cuisine, fragrant mint tea, Arab architecture ,all these make up the puzzle ambient, with fabulous view MOROCCO of the "Lord of the Desert",as designated ......... This trip offers as the CEL TOURS we highly recommend!!!!!!!!

The trip was really very good
George Rossolatos 11/09/2013    Thailand
Author Picture

Good evening and thank you !!
The trip was really very good .
The flights are all on time and your representative at Phuket filikotatos and
helpful. A few problems with the room, but it was not enough to spoil
the generality.
The weather all days was fantastic ( were lucky )

Thank you for the excellent organization ...  
Vangelis Mavroyiannis 16/08/2010    Maldives - Dubai
Author Picture

Sophia,
Thank you for the excellent organization of the trip.
Everything went well and we had a very nice.
We will have in mind for future trips.

the reliability of your service
Sarantis B. Sevi G. &.    08/11/2010    Phuket (Thailand)   
Author Picture

Dear Alexander,
We would like to thank you very and ETAP for CEL TOURS
the reliability of your service, very good service and
perfect counter that we had during our trip.
The representative of your agency in Phuket, Hercules, it was always
willing to serve us with incredible immediacy in relation to
time and our program.
The analog hotel our expectations.
Thank you for everything,

the best holidays of our life!  
Catherine- Basilica C..    18/01/2013    Maldives
Author Picture

We had the luck to work with your office and doing the best holidays of our life!
The island was wonderful, The bungalows had unlimited sea view and exclusive part of the beach for relaxation and bathroom. The incredible sea, shallow, turquoise, We did snorkelling and we saw tropical fish, sea ​​turtles, and corals, and of course we enjoy our unforgettable sunsets as it gave ROOM- bungalow with southwest orientation. The service and hospitality very good. While the package included E / B they did our gift F / B with an amazing variety in international cuisine FOOD, morning , noon and afternoon. We enjoyed the tropical paradise and the above, and with great difficulty to bid farewell.
Thanks for all.

Our trip was a dream ...  
Stavros Pantazis - Sophia Tsiolis 21/10/2010   
Author Picture

Madam Theologi
Yesterday we returned with my wife from SUN ISLAND.
Our trip was a dream all respects. I believe that the island
can meet the most requirements of most Greek traveler
(excluding spoiled, zaplouton extremely fussy).

I recommend you insist so that your customers to choose the Water Villas on the island for the following reasons:
a. Because of the magical feeling that offer.
b. The island has a large size and are located in a central location, making it possible to directly access to all major facilities on the island. Residents of other apartments (other than those located in the center) You will have to travel long distances every day or rent bicycles.
c. They are not accessible to animals and bugs.

Also a small part of coast in the SW part of the island is rocky. This will certainly disappoint those who happen to be housed in apartments that are located in this region.
For those close Water Villa, the trip will be dreamy. The island provides many services so it is practically impossible to get bored someone (unless he does not have enough money with him) that will stay there for a period of up to two weeks.
Prices are quite stiff so I propose to recommend to your customers close Full Board or even better All Inclusive. Indicative prices you quote: Beer 5$, Water 3,5$, a glass of wine 8$, Snorkelling 30$, Spa 80$, Hamburger 11$. I also propose to have with them all the necessary beach already like. masks, respirators, underwater photography, etc. since the island prices are outrageous (B.C. bought masks 8 Euro in Greece, while the cheapest on the island was 80$).
Absolutely recommend the seaplane on returning and leaving the island. Is 100% sure to please you when the time comes.
We would like to thank you for our cooperation.

we had a great time
A.D 15/02/2011    Maldives
Author Picture

Good evening.
We returned from Maldives , and we had a very nice.
Thank you

imaginary journey ! We had a great time!  
Maria Mylona 19/08/2015    Bangkok, Singapore
Author Picture

I went to your office prior years! Bangkok, Singapore , Phuket. imaginary journey ! We had a great time! Very good organization and service, "safari" elephant, spectacles, sightseeing tour, everything is perfect!

Happy birthday and happy holidays!  
VENUS SOTIROPOULOU 12/01/2017   
Author Picture

HAPPY NEW YEAR WITH BEAUTIFUL TRAVELING IMAGES ... K WISHES IN K.ALEXANDRO FARASOPOULO caring ALWAYS GREAT TO ORGANIZE OUR TRAVELS ...

Trip to Belgrade
Alekos Papadopoulos 11/01/2017    Belgrade
Author Picture

Have a nice day.
We returned yesterday from Belgrade.
I would like to thank you for the good excursion offered us via SKY.
Our impressions are the best.
Our escort Mr.. Stratopoulos and the guides were faultless.
Although we found heavy snowfall in transition, everything went well.
The hotel we stayed was perfect.
The Ms guide. Milena was too good.
Although he had a terrible cold (-15 grades), We not struggled in our movements.
Thanks for all.

So the trip was generally very good
Effie Hadjimichael 14/09/2013    China
Author Picture

Have a nice day Mary ,

first of all to thank you for the invoice and then express you my impressions of the journey to the CEL tours .

So the trip was generally very good , this helped the lovely tour guide Elias and very nice guy ,like me you had described. Besides the program was followed us and helped us everywhere, even in our markets.

DEAR RESPONSIBLE OF CEL TOURS
K. P. teacher 31/03/2011    Thailand (Phuket)   
Author Picture

TO 1995 AS PRESIDENT OF MUNICIPAL Marasleio Teaching SSP / UNION
I visited YOUR OFFICE AND AGREED TO VISIT Thailand
AND Phuket 141 TEACHERS IN TWO GROUPS. WE HAD A WONDERFUL TIME. OUR SERVICES
It OFFERED BY YOUR OFFICE WAS Ypsilon LEVEL. The ELIAS The
XENAGOS S. KATAPLIKTIKOS AND OUR PRICE (204.000 THOUSAND FOR 11 days ) VERY
AFFORDABLE. BY THEN WE ALL TO ENJOY YOUR SAY SERVICES EVERYWHERE
THE BEST AND WAITING TIME OBLIGATIONS OF LIFE TO GIVE OUR
ABILITY TO TRAVEL AGAIN WITH YOU.
FRIENDLY

We would like to thank you
Perepelitsia Olga, Roditou Angeliki, Anastasopoulou Basilica, Theotokatos Lambros ....    09/01/2012    Vietnam - Cambodia
Author Picture

We would like to thank you for the efforts you made and for the complete satisfaction of our demands. We would also like to inform you that your attitude will be particularly appreciated for our future trips.
From your great Cambodia we wish you Happy New Year!

subscribe: Perepelitsia Olga, Roditou Angeliki, Anastasopoulou Basilica, Theotokatos Lambros, Karakousi Immortality, Theotokatou Friday, Iakovakis Dimitris, Dimitris Karagounis, Angela Marino

IT WAS A GREAT EXPERIENCE
KONSTANTIOS GEORGE 26/11/2013    Phuket, Thailand
Author Picture

GOOD MORNING
Called KONSTANTIOS GEORGE AND THE MAIL ON MY JOURNEY FROM THAILAND Phuket 7/11-18/11.
IT WAS A WONDERFUL EXPERIENCE ALL MAGIC AND PERFECT BUT ALL THESE WILL NOT HAD MADE WITHOUT YOU THE CEL AND ESPECIALLY THE MAIN FARASOPOULO WHO IN YEAR ZERO arrange everything ALL RESPONSES FLIGHT WAS A VERY GOOD TIME AND THE CHOICE OF THE HOTEL AND INFORMATION ALSO AND CHILDREN Phuket OF CEL JUST PIGA IRTHAN AND gave me VERY USEFUL INFORMATION HOW TO mOVE , H THAILAND IS JUST ONE MAGICAL COUNTRY definitely go back THE FIRST OPPORTUNITY AND DEFINITELY WILL DO AGAIN TO YOU ADVICE TO TRAVELLERS GENERALLY CHOOSE SOMEONE WHO KNOWS HOW TO DO THE WORK AND LEAVE THE EXPERIMENTS ON THE INTERNET BECAUSE CAN VRETHITE TO ANY AIRPORT FOR DAYS.
VERY THANKS FOR EVERYTHING AND WILL go back THE

life dream
dimitra Athanasiou 07/02/2014    India
Author Picture

life dream India!!!

not to miss,close now!!!  
Ilianna Kotzia 03/02/2014    Phuket
Author Picture

I just came back!!not to miss,close now!!! This company went!!!

Mrs Mary Alexander, Mr. again thanks, Mr. ante the next ...  
stella Nastou 05/04/2014    Peru
Author Picture

Dear Mary, Alejandra and Denis,

I want to thank you from the bottom of my heart for the EXCELLENT services you provided to us,

through your so well organized offices. I am personally obliged because I felt a special care due to Mary' s effort to please me.

You met , and even excelled the highest standards. Your collaborators drivers and guides were all excellent, very professional , friendly and wrightfully very proud of the beauties of your country.

They were ALWAYS on time , we NEVER felt upset or insecure ,something very important in a demanding trip.

The list I can do is to spread the word of how efficient you were , and I hope it is going to be fruitful for both your offices.

My co -travelers were also extremely pleased , they will mail you also their gratitude.

I hope you'll hear soon from friends who will be lucky if they decide to travel with you at Peru.

I authorize you to share my mail in trip advisor or any other site

Thank you very much
Kalamaras Dimitris 08/01/2014    Bangkok - Samui, Thailand
Author Picture

Hello and Happy New Year I wish you. returned (unfortunately) the trip which was great. The office of your colleagues are also very helpful and polite (as all the locals think). The hotel in Samui was very good with the sea very close but the room we had was unreal Bangkogk. Our upgrade to junior suite on the 21st floor and pathame a polytismiko shock. We did not want to get out of the room while we enjoyed while both Bangkok that we wanted to follow out. However we would like to stay a little longer in Bagkongk because we loved (although those who say they tell us mad). But that's alright we could epanallavoume trip, also because we have not seen the need and Phuket so I next visit.

Thank you very much and will come back to the next message and photos.

We look forward to our next trip ...
Ant. Panagiotarea 01/01/2014    India
Author Picture

Good morning and happy new year to you all!
We returned from our trip to India and everything was perfect and very well organized !
We look forward to our next trip ...

We returned from our trip with the best impressions..  
Pharmakis Basil, Royal Kingdom 13/12/2013    Maurice - Dubai
Author Picture

Good evening Mr. Farasopoule! We returned from our trip to the best entyposeis..O Mauritius really is magical Mr. paradise! The hotel was very good, staff very friendly and willing to help us. With the food we had a problem because he had little choice in European cuisine, are otherwise so good we did not encounter a problem. Regarding Dubai was all good but there people were not so cheerful and friendly! The safari was really something new.. Thank you very much for your valuable help and will have you in mind for a future getaway!!

everything was wonderful!!!  
Maria karakul 02/05/2014    Bangkok (Thailand)   
Author Picture

Good morning Mr. Alexander and many years!! Everything went wonderfully with our trip, we returned, the flights were very good with intra-day waiting and after the first day in all the hotel was wonderful!!!

Trip to India
B. Apostle 15/04/2014    India
Author Picture

Alexander, We returned from the trip which was very good in general. hotels
in Jaipur and Agra to Delhi amazing but mediocre hotel
very good food. The tour guides are good and the driver excellent. The
tour program has been followed as it was and everyone was polite and always
our services.

FROM MY TRAVELS OREOTERA !!!!!!!!!!!!!!!!  
Kyriaki Voudouri 23/07/2014    Peking - Shanghai - Xitangk - Chantzoou - Suzhou
Author Picture

WAS ONE OF MY TRAVELS OREOTERA !!!!!!!!!!!!!!!!

I would go gladly third time!!!  
litsa Papasym 25/08/2014    Bangkok
Author Picture

the same trip and I've been with my family , the same company .... 2 times with some variations. I would go gladly third time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na meet again soon in a new journey
Dimitris-Natasha-Georgia T.    19/08/2013    India
Author Picture

Ms Soula,
we congratulate you for the excellent organization of our trip to India. It was very good that your initiative be added and Mumbai on the last leg of the journey as was also good and the selection of hotels. A very big thank deserve But the leader-our tour guide there King ZAFEIROPOULOU, that thanks to the experience , but the organizational skills and ingenuity of no problems at all our days in India. Feel safe with him even when periplaniomastan the narrow lanes of Varanasi (especially we who we had together and our 13 year old daughter) .Not spoil NONE chatiri, not misunderstood with NONE ,not refused to show us that there was above in each city we found. We do with the other four Cel travel in Asia, and all tour guides were spotless. In this year's trip however you choose the right man for this country.
We wish we all well and meet again soon in a new journey.

Journey to Germany
Katerina-Sofia 06/01/2016    Germany
Author Picture

Good afternoon and Good Year,

we returned from Germany and would like to inform you that the Wyndham hotel was lovely as well as the service personnel!

Thank you once again and you are sure that you would prefer for our next trip! 🙂

Yours sincerely,

Katerina-Sofia

Everything was very well!  
Joy 22/08/2012    Benelux
Author Picture

Good morning from Patras!!
I would like to thank you for the service trip "Benelux". Everything was very well!
Thanks in advance

Write – rate made your experience with Cel Tours


* Required
from 1.145 €

Travel: SCOTLAND – CHAILANTS – Lakes – LONDON
Duration: 7 days
Location: Europe – Europe, United Kingdom – United Kingdom (U.K.), London – London, Edinburgh – Edinburgh, England – England, Scotland – Scotland

*Besides the price published departure dates formed upon request.

Included
 • Αεροπορικa εισιτorρια με απευθεtας πτorσεις της Aegean Airlines για Μaντσεστερ και απThe Λονδtνο.

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Α3638 08.40-10.40 & ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ Α3609 2215-0400*

 • Τις αντtστοιχες διανυκτερεJσεις σε ξενοδοχεtα 3*superior & 4*.
 • Μετακινorσεις, εκδρομindirectς, βaσει προγρaμματος. με πολυτελindirectς κλιματιζTheμενο ποJλμαν.
 • Αεροπορικor μετaβαση απThe Γλασκhβη για Λονδtνο.
 • Αγγλικό ή Σκοτσindirectζικο πρωινThe σε μπουφindirect καθημερινa ( σJνολο 6 πρωινa ).
 • Δεtπνα βaση προγρaμματος με μενοJ τριhν πιaτων ( σJνολο 2 δεtπνα ).
 • Έμπειρος συνοδTheς αρχηγTheς του γραφεtου μας καθ’ Theλη τη διaρκεια της εκδρομorς.
 • Ξεναγorσεις – περιηγorσεις βaση προγρaμματος.
 • Κρουαζιindirectρα στη λtμνη Γουtντερμιρ ( Αγγλικindirectς λtμνες ).
 • Ασφaλεια αστικorς ευθJνης με την Generali.
 • Φ.Π.Α.
 • ΤαξιδιωτικTheς οδηγTheς Σκωτtας (TOP 10 Σκοτtα).
Not included
 • ΦTheροι αεροδρομtων και επtναυλοι καυσtμων:  155 € από/προς Αθorνα,
 • 230 € από/προς Θεσσαλονtκη μindirectσω Αθηνhν,  290 € από/προς aλλες πTheλεις μindirectσω Αθηνhν .
 • Εtσοδοι σε μουσεtα – θεaματα ,φιλοδωρorματα, ποτa, αχθοφορικa και Theτι αναφindirectρεται ως προαιρετικό ή προτεινTheμενο και δεν περιλαμβaνεται στα πιο πaνω προσφερTheμενα.
Like this our journey;!
Contact us via message below and soon we will have our new.
down-arrow-orange

Your name (*):

Your surname (*):

Your email (*):

your phone number:

Arrival date: (Date format year-month-day. B.C.: 2016-03-29)

Adults (*): Anilikoi:

Your message:

I like to let me know about your programs:


(*) required fields


Send us a message via Skype by clicking the button below

Tel.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Sorted offices Cel Tours: Solon 45 & Homer 4th floor
Zip:10672 Kolonaki – Athena

Find us on the map

Visiting hours: Monday to Friday: 10:00 – 18:00

Featured Travel

kandy_srilanka1
Trips> Panorama Sri Lanka
Duration: 7 days

Price from 1.145 €

phuket_phiphi_1
Group trip Bangkok - Phuket – Singapore
Duration: 12 days

Price from 1.499 €

india_varanasi1
Delhi – Agra – Jaipur - Varanasi
Duration: 10 days

Price from 1,080 €

bangkok16
Group travel> Bangkok – Phuket
Duration: 10 days

Price from 1.099 €

thailand_bangkok_city_night_1
Trips> Bangkok - Phuket - Singapore – Bali
Duration: 16 days

Price from 1.950 €

thailand_chiang_mai
Trips> Northern Thailand & Bangkok
Duration: 11-12 days

Price from 1.199 €

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individually and collectively in the cheapest rates!