Η Μ. Σούλη – Kafkios πρέσβειρα του τουρισμού του Κασμίρ για την Ελλάδα ( traveldailynews.gr )

mme_kasmir_mairhΜια Ελληνίδα πρέσβειρα του τουρισμού του Κασμίρ
Μια Ελληνίδα καταξιωμένη στο χώρο του τουρισμού εδώ και πολλά χρόνια,
η κα Μαίρη Σούλη – Kafkios, διευθύνουσα  σύμβουλος του Cel Tours, έγινε πρόσφατα πρέσβειρα του τουρισμού του Κασμίρ για την Ελλάδα. Ο τίτλος απονεμήθη στην κ. Μαίρη Σούλη – Kafkios από το διευθυντή τουρισμού του Κασμίρ κ. Farooq A. Shah και από το διευθύνοντα σύμβουλο του Culture & Nature Expeditions κ. A. Rauf.

Όπως δήλωσε η κα Σούλη-Kafkios, είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα μια μικρή σχετικά χώρα, να καταφέρνει να αναγνωρίζεται ως “τουριστική προοπτική” για το Κασμίρ. “Πιστεύω ότι το Κασμίρ είναι μια πολύ ωραία τουριστική πρόταση για τον award_kashmirΈλληνα ταξιδιώτη γιατί προσφέρει ΅μια εικόνα της Ελβετίας στην Ασία με ξεχωριστό περιβάλλον, με λίμνες και βουνά, και όλα αυτά σε μεγάλο υψόμετρο δίπλα ακριβώς από τα Ιμαλάια. Παράλληλα, κυριαρχεί η Ινδουιστική κουλτούρα με τους υπέροχους ναούς και την απέραντη ηρεμία. Για τον Έλληνα τουρίστα θα είναι μια ταξιδιωτ ική εμπειρία μοναδική αφού θα γευθεί την ξεχωριστή κουζίνα, αλλά και θα μείνει στα παραδοσιακά ξύλινα καραβόσπιτα”.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!