Άλεσουντ – Geiranger – Μπέργκεν – Όσλο Νορβηγία 9 ημέρες ατομικό ταξίδι

Ο απίστευτος "Δρόμος του Ατλαντικού" . Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Όσλο - Aλεσούντ – Όσλο - Αθήνα * Φόρους αεροδρομίων * Διαμονή σε ξενοδοχεία A κατηγορίας για επτά διανυκτερεύσεις σε ¨Αλεσουντ, Μπέργκεν και Όσλο * Διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα της hurtigruten Molde – Bergen * Πρωινό μπουφέ καθημερινά * Ολοήμερη εκδρομή στο Γκεϊράνγκερ * Ολοήμερη εκδρομή στον "Δρόμο του Ατλαντικού" * Ημερησία εκδρομή από το Μπέργκεν στο Όσλο που περιλαμβάνει: Εισιτήρια λεωφορείου, τραίνου, οδοντωτού, φέρι Gudvnagen - Flam * Αγγλόφωνη ξενάγηση στο Όσλο * Μεταφορά της αποσκευής σας από το Μπέργκεν στο ξενοδοχείο στο Όσλο.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Άφιξη στο Άλεσουντ μέσω Ευρωπαϊκού σταθμού. Μετάβαση στο ξενοδοχείο με ίδιον μέσο, μέσα από πια σύντομη διαδρομή με ξεχωριστή ομορφιά φτάνετε στο Αλεσούντ. Τακτοποίηση στα δωμάτια σας και χρόνος να εξερευνήσετε την πόλη. Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και επιβίβαση λίγο αργότερα στο λεωφορείο για την εκδρομή στο Geiranger. Το Geirangerfjord αποτελεί ένα από τους ομορφότερους προορισμούς παγκόσμιας φήμης με επίσημους «ύμνους» από διεθνείς φορείς, όπως το National Geographic και η λίστα της UNESCO, ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Στο Νορβηγικό Κέντρο Φιόρδ (Norwegian Fjord Centre) θα παρακολουθήσετε μια ενημερωτική εισαγωγή με παρουσίαση multimedia υλικού (φωτογραφίες κλπ) που θα σας παρασύρει στις τέσσερις εποχές του Geiranger. Στη συνέχεια, ακολουθείτε οδικώς τον «δρόμο του Αετού» (Ørneveien) και τη «στροφή του Αετού»  (Ørnesvingen) όπου θα σας συνεπάρει η καταπληκτική πανοραμική θέα του φιόρδ, τα μεγαλειώδη βουνά και οι καταρράχτες “De Syv Søstre” ( οι επτά αδελφές). Ευκαιρία για φωτογραφία, σαν από το National Geographic! Συνεχίζετε το τουρ σας στην επιστροφή προς το  Ålesund. Το απόγευμα μπορείτε να απολαύσετε την θέα της πόλης από το ψηλότερο σημείο, τον λόφο Aksla. Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ημέρα ελεύθερη για μια γνωριμία με την πόλη. Το Άλεσουντ διακρίνεται για τους πύργους, και της πολύτεχνη διακόσμηση και χαίρει διεθνούς φήμης για την ιδιαιτερότητα της αρχιτεκτονικής του. Αυτό οφείλεται κυρίως λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς του 1904, μετά την οποία ολόκληρη η πόλη ξαναχτίσθηκε ακλουθώντας την τάση και τον παλμό της εποχής, δηλαδή το στιλ της Art Nouveau. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια πορεία μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή από τους δρόμους της γοητευτικής αυτής πόλης, κατά την οποία θα μπορούσατε να περάσετε από το γραφικό ψαρολίμανο του Brosundet, την πλατεία Apotekertorget, και τον όμορφα διακοσμημένο κεντρικό δρόμο. Επίσης, προτείνουμε να επισκεφθείτε το Jugendstilsenteret, που είναι το Εθνικό Κέντρο της Art Nouveau. Το Μουσείο προσφέρει εκθέματα από σύγχρονες multimedia παρουσιάσεις μέχρι αυθεντικά εσωτερικά παραρτήματα και μια ματιά στην ιστορία της Art Nouveau αρχιτεκτονικής. To Ålesund αλλά και το Sunnmøre, αποτελούν, μεγάλο τμήμα της νορβηγικής αλιείας στα σύνορα του ανοικτού ωκεανού στην περιοχή των φιόρδ, καθώς και σε ποταμούς και λίμνες. Η αλιεία του βακαλάου στο Borgundfjord είναι μοναδική στη Νορβηγία. Προαιρετικά προτείνουμε εκδρομή με το τραίνο Raumabanen. Η εκδρομή στη γραμμή Rauma σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να βιώσετε από κοντά μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχει να προσφέρει η Νορβηγία. Αναχώρηση από το Alesund με  λεωφορείο και άφιξη στο Andalsnes . Από εκεί  το τρένο θα σας μεταφέρει από τα όμορφα φιόρδ στα άγρια βουνά. Μόλις επιβιβαστείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε χαλαροί και να αφήσετε το βλέμμα να περνά μέσα από τα μεγάλα παράθυρα για να απολαύσετε το ταξίδι σας μέσα από ένα τοπίο άγριας ομορφιάς και μεγαλείου, γεμάτο αντιθέσεις. Το τρένο ελαττώνει την ταχύτητα του περνώντας μέσα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία, και κάνει  στάση για φωτογραφίες στην περίφημη Γέφυρα Kylling και το  Trollveggen, ο υψηλότερος κάθετος τοίχος (90 μοιρών!) βουνού της Ευρώπης. Ο όμορφος, σμαραγδένιου πράσινου ποταμός Rauma θα σας συνοδεύει, ακριβώς έξω από το παράθυρο του τρένου, για ένα μεγάλο μέρος του ταξιδιού σας. Ο χαρακτήρα του ποταμού αλλάζει συνεχώς, τη μια στιγμή ρέει απαλά ανάμεσα μικρές παραλίες με λευκή άμμο πριν μετατραπεί λίγο πιο κάτω σε ένα άγριο χείμαρρο, του οποίου τα νερά περνούν ορμητικά με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Επιστροφή στο Άλεσουντ αργά το απόγευμα Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση αμέσως μετά για την διαδρομή στον «Δρόμο του Ατλαντικού». Ο Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού είναι ένα τμήμα 8 χλμ ενός αυτοκινητόδρομου  που συνδέει τις πόλεις Kristiansund και Molde. Ο δρόμος διασχίζει το αρχιπέλαγος της Νορβηγικής θάλασσας με μια σειρά από 12 γέφυρες που στηρίζονται σε διαδοχικές νησίδες. Είναι ένας δρόμος στον ωκεανό, όπως λένε οι ντόπιοι, και χαρίζει αξέχαστες εμπειρίες. Πολλοί είναι αυτοί που διασχίζουν το δρόμο για τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει. Η διαδρομή περιλαμβάνει επτά γέφυρες και τέσσερα σημεία για να απολαμβάνουν οι οδηγοί τη θέα. Μια από τις γέφυρες έχει σχεδιαστεί με τρόπο που προβλέπει τη χρήση της από ψαράδες, αφού η περιοχή είναι δημοφιλής για το άφθονο ψάρεμα. Υπάρχουν καλές πιθανότητες να παρατηρήσει κάποιος φάλαινες ή φώκιες καθώς διασχίζει το δρόμο. Λάτρεις του αυτοκινήτου έχουν αναδείξει τη συγκεκριμένη διαδρομή ως μία από τις καλύτερες του πλανήτη. Επιστροφή στο Molde και ετοιμάζεστε για επιβίβαση στην κρουαζιέρα της Hurtigruten. Μετάβαση αργά το απόγευμα στο λιμάνι και αναχώρηση με το κρουαζιερόπλοιο της Hurtigruten  για το Μπέργκεν. Διανυκτέρευση σε δίκλινες εσωτερικές καμπίνες.

Άφιξη στο Μπέργκεν πριν το απόγευμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Σήμερα σας προτείνουμε μια βόλτα στην εξαιρετικά όμορφη μεσαιωνική παλιά πόλη με τα ξύλινα γραφικά σπιτάκια και την ψαραγορά που αριθμεί πολλούς αιώνες δραστήριας παρουσίας στην ζωή της πόλης. Διανυκτέρευση.

Πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε την πόλη! Από την αποβάθρα του Τελωνείου μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης με το παλάτι του βασιλιά Haakon, τον πύργο Rozencrantz, το Μπρίγκεν  και τους λόφους του Μπέργκεν. Επισκεφτείτε την εκκλησία της Αγίας Μαρίας του 12ου αιώνα και περπατήστε στα σοκάκια του Μπρίγκεν, με τα ξύλινα σπιτάκια, που ήταν η έδρα των Γερμανών εμπόρων της Χανσεατικής Ένωσης. Σας προτείνουμε να ανεβείτε και στον λόφο του Floien και να θαυμάστε την υπέροχη θέα και μετά να επιστρέψετε στην πόλη  μέσα από τα σκιερά μονοπάτια του λόφου.

Μετά τον πλούσιο Σκανδιναβικό μπουφέ, αναχώρηση για  μια ολοήμερη εκδρομή που θα καταλήξει στο Oslo . Θα απολαύσετε  μια θαυμάσια διαδρομή μέχρι το Gudvangen.  Αμέσως μετά, επιβίβαση στο φέρυ  και αναχώρηση για μια δίωρη κρουαζιέρα στο πιο μακρύ και βαθύ φιόρδ του κόσμου το Sognenfjord άφιξη στο Flam και από κει στο μοναχικό σταθμό του Myrdal με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο. Η χαράδρα που θα διασχίσετε είναι πανέμορφη και γεμάτη εκπλήξεις. Το θέαμα που αντικρίζουν τα έκθαμβα μάτια των επισκεπτών είναι συναρπαστικό. Τα πανύψηλα και απόκρημνα βουνά κλείνουν τον ορίζοντα, οι φάρμες φαίνονται απομονωμένες μέσα στις καταπράσινες πλάγιες των βουνών. Το ταξίδι συνεχίζεται με τελικό προορισμό το Όσλο…. Διανυκτέρευση.

Πλούσιο σκανδιναβικό πρωινό και ημέρα σχεδιασμένη για να απολαύσετε το Όσλο. Η πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Οσλο, μοναδικό σε φυσική ομορφιά, βρίσκεται στο ομώνυμο φιόρδ εντός του όρμου Skagerrak, περικυκλωμένο από πλήθος λημνών αλλά και μικρών νησιών. Το πανέμορφο τοπίο συμπληρώνεται από καταπράσινους λόφους και δασικές περιοχές που αγκαλιάζουν το Όσλο και συνθέτουν μία πόλη ιδανική για εξερεύνηση με τα πόδια, καθώς το επιτρέπει η έκταση της. Διεθνούς φήμης Μουσεία ζωντανή νυχτερινή ζωή και πανέμορφα τοπία. Στα μουσεία του βρίσκονται εκθέματα για κάθε διάθεση, όπως η ανατριχιαστική «Κραυγή» του Edvard Munch’s στην Εθνική Πινακοθήκη, Μουσείο Σκι, ή το ανοιχτό παράθυρο στην Ιστορία του αξέχαστου πλοίου Viking , το Οσλο, η πιο κοσμοπολίτικη Σκανδιναβική πρωτεύουσα είναι και μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με έκταση 450 τετραγωνικά μέτρα, αλλά με μικρό- συγκριτικά- πληθυσμό. Η καταπληκτική τοποθεσία της στην κορυφή ενός φιόρδ (fjord) 110χλμ.,ναυτική και καταπράσινη, ιστορικά ελκυστική, είναι και η παλαιότερη Σκανδιναβική πρωτεύουσα (ιδρύθηκε περίπου στα 1050). Μεσαιωνικά κτήρια όπως το Akershus Slott,το Δημαρχείο σε στυλ 1930 (Rådhus) ανάμεσα στις ατραξιόν το Βασιλικό Παλάτι «Slott». Η ανάπτυξη των νεώτερων χρόνων λόγω των κοιτασμάτων πετρελαίου στην Βόρεια Θάλασσα, (1960) έχει μεταμορφώσει αρχιτεκτονικά την πρωτεύουσα με κινητικά εμπορικά λιμάνια και μίξη παλιού και νέου αρχιτεκτονικού στιλ. Με μισό εκατομμύριο πληθυσμό, μαγαζιά που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά και κοσμοβριθείς δρόμους, καφέ και εστιατόρια, σίγουρα αφήνει σε όλους μια κοσμοπολίτικη γεύση. Ανάμεσα στα αξιοθέατα θα βρείτε το πάρκο Γλυπτικής Vigeland,ανατολικά στο Πάρκο Tøyenbadet το Μουσείο Munch και τους Βοτανικούς Κήπους και το σύμπλεγμα πισίνων Tøyenbadet.

Πρωινό και ίσως να έχετε λίγο χρόνο ακόμα στη διάθεσή μας για μια τελευταία βόλτα στην πόλη πριν την μετάβαση στο αεροδρόμιο και τις  πτήσεις της επιστροφής. OPERATOR 031

Το Βασίλειο της Νορβηγίας είναι χώρα της Ευρώπης στο δυτικό μέρος της Σκανδιναβίας. Συνορεύει με τη Σουηδία, τη Φινλανδία και τη Ρωσία στην ξηρά, ενώ τα θαλάσσια σύνορά της είναι με τη Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η χώρα έχει επίμηκες σχήμα και η ακτογραμμή της εκτείνεται κατά μήκος του Ατλαντικού ωκεανού, συμπεριλαμβάνοντας και τα περίφημα Φιορδ. Διατηρεί τρεις υπερπόντιες κτήσεις, το μικρό νησί Γιαν Μαγιέν και το νησιωτικό σύμπλεγμα Σβάλμπαρντ (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Μπγιέρνεγια) στον Αρκτικό ωκεανό και το ακατοίκητο ηφαιστειογενές νησί Μπουβέ στον νότιο Ατλαντικό. Έχει επίσης εδαφικές διεκδικήσεις στην Ανταρκτική, το Νησί του Πέτρου Α’ και την Γη της Βασίλισσας Μάουντ.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Δείτε περισσότερα

Πτήσεις

ΤΒΑ

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία A κατηγορίας

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

Ενήλικας: Ρωτήστε μας

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

*Οι τιμές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι βασισμένες σε σημερινή (14/04/2016) διαθεσιμότητα και ενδέχεται να οριστικοποιηθούν διαφορετικές.

*Η εκδρομή πραγματοποιείται ως ατομική, εαν συμπληρωθεί ελάχιστος αριθμός 15 ατόμων η εκδρομή θα πραματοποιηθεί ως ομαδική με επιβάρυνση €410 το άτομο κα θα περιλαμβάνει επιπλέον:

Όλες τις μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια λιμάνια, σταθμούς τραίνων και ξενοδοχεία.

Ολοήμερες εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα για το Γκεϊράνγκερ και τον Δρόμο του Ατλαντικού με Private λεωφορείο.

Ελληνόφωνες ξεναγήσεις σε Άλεσουντ, Μπέργκεν και Όσλο.

Έλληνα συνοδό/αρχηγό σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής

Άλεσουντ – Geiranger – Μπέργκεν – Όσλο Νορβηγία 9 ημέρες ατομικό ταξίδι

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Όσλο - Aλεσούντ – Όσλο - Αθήνα
  • Φόρους αεροδρομίων
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία A κατηγορίας για επτά διανυκτερεύσεις σε ¨Αλεσουντ, Μπέργκεν και Όσλο.
  • Διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα της hurtigruten Molde – Bergen
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Γκεϊράνγκερ
  • Ολοήμερη εκδρομή στον "Δρόμο του Ατλαντικού"
  • Ημερησία εκδρομή από το Μπέργκεν στο Όσλο που περιλαμβάνει: Εισιτήρια λεωφορείου, τραίνου, οδοντωτού, φέρι Gudvnagen - Flam
  • Αγγλόφωνη ξενάγηση στο Όσλο
  • Μεταφορά της αποσκευής σας από το Μπέργκεν στο ξενοδοχείο στο Όσλο

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται
  • Προαιρετική εκδρομή RAUMA TRAIN. (110€)

 

Σημειώσεις:

1. Το ταξίδι πραγματοποιείται ως ατομικό (μη οργανωμένο σε γκρούπ)
2. Τα ξενοδοχεία είναι Α κατηγορίες εντός των πόλεων.
3. Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μίας επιπλέον κλίνης.
4. Ταξιδεύουμε εντός της Συνθήκης Σέγκεν και της Ευρωπαϊκής Ένωσης / δεν είναι απαραίτητο το διαβατήριο παρά μόνο η ταυτότητά μας [νέου τύπου].
5. Παρακαλούμε ζητήστε μας τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής σε οργανωμένο ταξίδι

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Άλεσουντ – Geiranger – Μπέργκεν – Όσλο Νορβηγία 9 ημέρες ατομικό ταξίδι
Διάρκεια: 9 ημέρες
Τοποθεσία: Ευρώπη – Europe, Νορβηγία – Norway

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Όσλο - Aλεσούντ – Όσλο - Αθήνα
  • Φόρους αεροδρομίων
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία A κατηγορίας για επτά διανυκτερεύσεις σε ¨Αλεσουντ, Μπέργκεν και Όσλο.
  • Διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα της hurtigruten Molde – Bergen
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Γκεϊράνγκερ
  • Ολοήμερη εκδρομή στον "Δρόμο του Ατλαντικού"
  • Ημερησία εκδρομή από το Μπέργκεν στο Όσλο που περιλαμβάνει: Εισιτήρια λεωφορείου, τραίνου, οδοντωτού, φέρι Gudvnagen - Flam
  • Αγγλόφωνη ξενάγηση στο Όσλο
  • Μεταφορά της αποσκευής σας από το Μπέργκεν στο ξενοδοχείο στο Όσλο
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται
  • Προαιρετική εκδρομή RAUMA TRAIN. (110€)

 

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!