Δελχί – Άγκρα – Τζαϊπούρ – Βαρανάσι Ινδία 10ημέρες ομαδικό ταξίδι

* Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Qatar Airways ή με την Etihad Airways ή με Turkish Airlines * 2 διανυκτερεύσεις Αγκρα * 2 διανυκτερεύσεις Τζαιπούρ * 2 διανυκτερεύσεις Δελχί * 2 διανυκτερεύσεις Βαρανάσι * Ημιδιατροφή καθημερινά όσες και οι διανυκτερεύσεις * Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα * Ξεναγήσεις / Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα * Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί * Ελληνόφωνος αρχηγός/ συνοδός * Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Δελχί μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Δελχί τα ξημερώματα την επόμενη ημέρα και αναχώρηση οδικώς για Τζαιπούρ-μια διαδρομή που θα διαρκέσει περίπου πέντε ώρες. Άφιξη στη Τζαιπουρ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα θα επισκεφτούμε την πόλη για μια πρώτη γνωριμία,περνώντας από το κτήριο ορόσημο της πόλης και ένα από τα πιο φωτογραφημένα της τοπία, το Hawa Mahal η αλλιώς ''το Παλάτι των ανέμων''. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Jantar Mantar, ένα υπέροχο πλίνθινο αστρολογικό παρατηρητήριο χτισμένο τον 18ο αιώνα και συγκεκριμένα το 1728 από τον Raja Jai Singh. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ξεκινά η ξενάγησή μας στην πόλη. Η Τζαιπούρ, είναι μια πόλη που την χαρακτηρίζει μια απόχρωση φθινοπωρινού ηλιοβασιλέματος, η διάσημη Ρόζ πόλη, από την εποχή που οι κάτοικοι της πόλης την έβαψαν Ροζ (χρώμα φιλοξενίας για τους Ινδούς), για την επίσκεψη του πρίγκιπα Αλβέρτου, συζύγου της βασίλισσας Βικτορίας που ανέβηκε στον θρόνο το 1883. Οι αποχρώσεις του ροζ αντανακλούν πάνω στην αρχιτεκτονική των κτιρίων της πόλης. Θα κατευθυνθούμε προς το παλάτι Amber, 12 χλμ μακριά από την πόλη . Η ανάβαση προς την παλιά πρωτεύουσα του βασιλείου πάνω στην ράχη ενός “στολισμένου” ελέφαντα είναι κάτι μοναδικό. Η εμπειρία της ξενάγησης στο Παλάτι Amber πολύ δύσκολα μπορεί να περιγραφτεί. Επισκεφτείτε τους δαιδαλώδεις διαδρόμους και τις τεράστιες αίθουσες του Παλατιού, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της αρχιτεκτονικής των Rajput. Τα δύο φρούρια του Amber, το Jaigarh και το Nahargarh αντανακλούν το πολεμικό ιστορικό της πόλης. H επιστροφή από το Amber Fort στο σημείο επιβίβασης γίνεται συνήθως με τα πόδια. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το Παλάτι της πόλης που ήταν η κατοικία της οικογένειας που διοικούσε παλιά τη Τζαιπούρ και είναι πολύ γνωστό για την θαυμάσια αρχιτεκτονική του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε οδικώς για την Αγκρα-μια διαδρομή που θα διαρκέσει περίπου πέντε ώρες. Στη διάρκεια της διαδρομής θα επισκεφτούμε το Fathepur Sikri-την έρημη πόλη από ψαμμίτη, χτισμένη από τον αυτοκράτορα Άκμπαρ ,μεταξύ 1570 και 1585, που τώρα ακτινοβολεί το πλούσιο παρελθόν της. Υπήρξε κάποτε η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Μoghul για ένα μικρό διάστημα, γιατί μετά εγκαταλείφθηκε λόγω έλλειψης νερού. Εδώ θα επισκεφθείτε το Bulund Darwaza ( τη πύλη της νίκης),που λέγεται ότι είναι η υψηλότερη πύλη στον κόσμο. Παρατηρείστε επίσης στο βόρειο τμήμα του συμπλέγματος, τον εξαιρετικό τύμβο του αγίου Shaik Salim Chishti, κατασκευασμένο από πάλλευκο μάρμαρο. Άφιξη στην Αγκρα, η αρχαία αυτή πόλη, που ήταν πρωτεύουσα της Μογγολικής αυτοκρατορίας τον 16ο και τον 17ο αιώνα απεικονίζει ένα απίθανο πανόραμα μαγευτικών αρχιτεκτονικών δημιουργιών και μία πλούσια παράδοση τέχνης και κουλτούρας. Η Αγκρα, έφτασε στο αποκορύφωμα της την περίοδο 1556 - 1658 υπό την κυριαρχία των Akbar, Shah Jehan και Jelangir. Ήταν υπό την κυριαρχία του αυτοκράτορα Akbar όταν αποτέλεσε κέντρο τεχνών, επιστημών, εμπορίου και κουλτούρας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο Taj Mahal, ένα μαρμάρινο μνημείο αγάπης απείρου κάλλους, χτισμένο από τον Shah Jahan το 1653 στην μνήμη της βασίλισσας γυναίκας του Mumtaz Mahal. Αυτό το όμορφο μαυσωλείο από πάλλευκο μάρμαρο χρειάστηκε 22 χρόνια και 22.000 εργάτες για να χτιστεί και έχει ταυτιστεί όχι μόνο με την πόλη αλλά και με την χώρα ολόκληρη. Αργότερα θα επισκεφτούμε το Κάστρο της Άγκρα, κατασκευασμένο από ψαμμίτη και χτισμένο από τον αυτοκράτορα των Moghul Άκμπαρ το 1565. Ο λαβύρινθος της βασιλικής αυλής ,το μαρμάρινο τζαμί και οι πλούσιες ιδιωτικές κάμαρες αντανακλούν το μεγαλείο της αυτοκρατορίας των Mughal. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο μέσα από τις τοπικές αγορές, δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Δελχί-μια διαδρομή που θα διαρκέσει περίπου 3,5 ώρες. Άφιξη στο Δελχί. Το Παλιό και το Νέο Δελχί προκαλεί γοητεία στους ταξιδιώτες. Ανακαλύψτε τα κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος και αντιμετωπίστε με σεβασμό τους κατοίκους καθώς προχωράτε στα μικρά σοκάκια της παλιάς πόλης, ενώ το μοντέρνο και πολυτελές Νέο Δελχί προσφέρει όλες τις μοντέρνες ανέσεις των σύγχρονων μεγάλων πόλεων. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση, στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας με το Νέο Δελχί, πρώτος σταθμός μας Το Qutab Minar, ο εντυπωσιακός μεσαιωνικός πύργος της νίκης, χτίστηκε κατά τη δυναστεία των σκλάβων και έχει ύψος 73μ. Εντός του συγκροτήματος, ανάμεσα στα ερείπια του τεμένους Quwat-ul-Islam βρίσκεται ο πυλώνας σιδήρου όπου πάρα τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν έχει σκουριάσει για πάνω από 1500 χρόνια. Στο τέλος της ξενάγησης μας θα επισκεφτούμε εταιρία χειροποίητων χαλιών, θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνονται τα χαλιά ,οι πασμίνες και διάφορα άλλα χειροποίητα αντικείμενα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση προς το Βαρανάσι . Άφιξη στο Βαρανάσι-μια πόλη ορόσημο για το παρελθόν της και το παρόν της, επίσης γνωστή για τα μεταξένια σάρι και τους ναούς της. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα θα πάρουμε τα παραδοσιακά τρίκικλα ποδήλατα (ρικσόου) με προορισμό μας τον Γάγγη ποταμό μια διαδρομή που θα διαρκέσει 45 λεπτά μέσα από την πόλη του Βαρανάσι. Kατά την άφιξη σας στο ποταμό θα παρακολουθήσετε μία μεγαλειώδης ιερή τελετή ένα «υπέρλαμπρο» θέαμα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Πολύ νωρίς το πρωί επιβιβάζεστε για βαρκάδα στον ποταμό Γάγγη .Η καλύτερη ώρα για να επισκεφθεί κανείς τον ποταμό είναι την αυγή, όταν οι προσκυνητές βαπτίζονται ευλαβικά στα ιερά νερά. Το πιο γνωστό Ghat είναι το Dasaswamedth Ghat απ’ όπου αρχίζει και η ξενάγηση. Απολαμβάνετε την βαρκάδα παρατηρώντας τους πιστούς στα Ghats-οι γυναίκες λούζονται ήσυχα, φορώντας τα σάρι, οι νέοι δοκιμάζουν στάσεις γιόγκα και οι ιερείς του Βράχμα προσεύχονται για όλους. Υπάρχει περίπτωση να συναντήσουμε και τα καιόμενα Ghats που είναι μέρη αποτέφρωσης των νεκρών. Στην συνέχεια ακολουθεί πρωινό και αργότερα αναχώρηση για την επόμενη ξενάγηση όπου θα κατευθυνθούμε δεκατρία χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Βαρανάσι προς την θαμμένη πόλη του Sarnath, έναν άγιο τόπο για τους βουδιστές όπως το Βαρανάσι για τους ινδουιστές. Ο Βούδας, έχοντας φτάσει την πνευματική φώτιση στο Bodhgaya, ήρθε στο Sarnath να διαδώσει το μήνυμά του ,το δρόμο προς τη νιρβάνα. Αργότερα ο μεγάλος βουδιστής αυτοκράτορας Ashoka ,έχτισε εκπληκτικές στούπες και μοναστήρια στο Sarnath. Μέχρι και σήμερα είναι ορατά τα απομεινάρια ενός βουδιστικού μοναστηριού .Επίσης ένα όμορφο μουσείο στεγάζει μια απίθανη συλλογή βουδιστικής τέχνης και γλυπτών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για το Δελχί . Άφιξη στο Δελχί και μεταφορά - τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα ξεκινάμε την ξεναγησή μας με το Παλιό Δελχί, θα επισκεφτούμε το τζαμί Jama το μεγαλύτερο ισλαμικό τέμενος της Ινδίας , που χτίστηκε το 1650μ.Χ. Η ξενάγηση του Παλαιού Δελχί περιλαμβάνει πέρασμα έξω από το Κόκκινο Φρούριο(Red Fort), που χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Shah Jahan, δημιουργό του Ταζ Μαχάλ. Επίσης θα επισκεφθούμε το Raj Ghat, τόπο αποτέφρωσης του Mahatma Gandhi. Αργότερα θα οδηγηθούμε στην περιοχή με τις πρεσβείες και θα κάνουμε στάση για μια γρήγορη φωτογραφία στην Ινδική Πύλη, ένα μνημείο αφιερωμένο στη μνήμη των Ινδών Πεσόντων κατά την διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου πολέμου και στο Rashtrapati Bhawan(προεδρικό μέγαρο) και στο τέλος της διαδρομής μας θα κάνουμε ένα γρήγορο πέρασμα από το τάφο του Safdarjang's (1753μ.Χ.). Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πολύ νωρίς το πρωί μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο του Δελχί για να πάρουμε την πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Αθήνα!!

Το πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί με 1 ή 2 νύχτες στο Βαρανάσι

Ενημέρωση Χάρτη

Η Ινδία, ή επίσημα Δημοκρατία της Ινδίας  είναι χώρα στη νότια Ασία. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα παγκοσμίως σε πληθυσμό, με 1.210.193.422 κατοίκους, και η έβδομη μεγαλύτερη σε έκταση με 3.287.590 τ.χλμ..[5] Εκτείνεται ανάμεσα στα Ιμαλάια όρη και τον Ινδικό ωκεανό από τον οποίο ορίζεται στα νότια, νοτιοδυτικά και νοτιοανατολικά. Συνορεύει ανατολικά με το Μπανγκλαντές και τη Βιρμανία, βόρεια με την Κίνα και τα κρατίδια Μπουτάν, Νεπάλ, βορειοδυτικά με το Πακιστάν, ενώ δυτικά βρέχεται από την Αραβική θάλασσα και νότια-νοτιοανατολικά από τον Ινδικό ωκεανό και τον κόλπο της Βεγγάλης.

Η Ινδία, κατά τη διάρκεια της ιστορίας υπήρξε κοιτίδα και σταυροδρόμι πολλών σημαντικών πολιτισμών και θρησκειών. Κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα σταδιακά υποτάχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το 1947 απέκτησε την ανεξαρτησία της μετά από γενικευμένο αγώνα αυτοδιάθεσης που χαρακτηρίστηκε από μη βίαιες αντιδράσεις. Σήμερα η Ινδία είναι από τις πιο γοργά αναπτυσσόμενες οικονομίες, παρόλο που η φτώχεια παραμένει έντονο κοινωνικό φαινόμενο.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Δείτε περισσότερα

Το Δελχί είναι η μεγαλύτερη μητρόπολη στην Ινδία από άποψη έκτασης και δεύτερη μεγαλύτερη από άποψη πληθυσμού, μετά το Μουμπάι. Είναι η όγδοη μεγαλύτερη πόλη του κόσμου με 16,7 εκατομμύρια κατοίκους. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης (Μητροπολιτική Περιοχή Πρωτευούσης) κατοικούν 21.753.486 άνθρωποι και ήταν η μεγαλύτερη της Ινδίας. Το όνομα Δελχί χρησιμοποιείται τόσο για τη μητρόπολη, όσο και την πρωτεύουσα της Ινδίας Νέο Δελχί, το οποίο βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό του Δελχί. Η πόλη είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Τζάμνα, παραπόταμου του Γάγγη. Το Δελχί, αν και ομόσπονδη περιοχή, μοιάζει περισσότερο με πολιτεία, καθώς έχει δική του νομοθεσία, δικαστική αρχή και υπουργικό συμβούλιο στο οποίο άρχει ο πρωθυπουργός του Δελχί. Το Νέο Δελχί, πρωτεύουσα της Ινδίας διοικείται τόσο από την κυβέρνηση της Ινδίας, όσο και από την κυβέρνηση του Δελχί.

Η πόλη έχει μακραίωνη ιστορία, καθώς κατοικείται από τη δεύτερη χιλιετία προ Χριστού. Η πόλη ήταν γνωστή στους Άραβες και τους Πέρσες για τη μεγαλοπρέπειά της. Ήταν πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας Μουγκάλ. Η πόλη κατελήφθη το 1803 υπό των Άγγλων. Οι Άγγλοι διατήρησαν στην εξουσία το Μεγάλο Μογγόλο, ο οποίος ήταν κατ’ όνομα αρχηγός της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Μογγόλου μέχρι το 1857, οπότε και οι Ινδοί επαναστάτησαν και έσφαξαν τους χριστιανούς κατοίκους και κατέστρεψαν μέρος της πόλης. Οι Άγγλοι κατάφεραν να ανακαταλάβουν την πόλη και την ανακατασκεύασαν. Το 1877, η βασίλισσα Βικτωρία στέφθηκε αυτοκράτειρα των Ινδιών στο Δελχί. Διάλεξε την πόλη εξαιτίας της μακραίωνης ιστορίας της. Το 1911 άρχισε η ανοικοδόμηση του Νέου ή αυτοκρατορικού Δελχί, αλλά διακόπηκε εξαιτίας του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η πόλη τελικά ολοκληρώθηκε το 1926.

Την πόλη εξυπηρετείται το αεροδρόμιο «Ίντιρα Γκάντι» και σε αυτή λειτουργεί μετρό.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Δείτε περισσότερα

Πτήσεις

12229 I qatar logo

 12229 I qatar logo 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

Άγκρα: Trident Agra ή Push Villa Τζαιπούρ: Radisson Jaipur ή Fortune Select Jaipur Βαρανάσι: Ramanda Varanasi Δελχί: Suryaa ex Crown Plaza

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Δελχί – Άγκρα – Τζαϊπούρ – Βαρανάσι Ινδία 10ημέρες ομαδικό ταξίδι

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! Οι τιμές εμφανίζονται ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

* Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Qatar Airways ή με την Etihad Airways ή με Turkish Airlines * 2 διανυκτερεύσεις Αγκρα * 2 διανυκτερεύσεις Τζαιπούρ * 2 διανυκτερεύσεις Δελχί * 2 διανυκτερεύσεις Βαρανάσι * Ημιδιατροφή καθημερινά όσες και οι διανυκτερεύσεις * Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα * Ξεναγήσεις / Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα * Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί * Ελληνόφωνος αρχηγός/ συνοδός * Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

* Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 490€ * Φιλοδωρήματα 45€ (πληρώνονται στην Αθήνα) * Τοπικοί φόροι Ινδίας 40€(πληρώνονται τοπικά) * Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα * Βίζα Ινδίας

Σημειώσεις:

  • Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με συγκεκριμένη τιμή δολαρίου 1,30. Οποιαδήποτε συναλλαγματική διάφορα επιβαρύνεται ο πελάτης.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.
  • Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση.
  • Το πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί και αντίστροφα.
  • Στις ομαδικές εκδρομές χρειάζεται ελάχιστη συμμετοχή 16 ατόμων για να πραγματοποιηθεί στην αναγραφόμενη τιμή.
  • Αν συμμετάσχουν 10 έως 16 άτομα, υπάρχει επιβάρυνση κατ’ άτομο 100€ για διάρκεια ταξιδιών έως 14 ημέρες και 150€ για ταξίδια διάρκειας 15 ή περισσότερων ημερών.
  • 30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

    Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

    Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

    Έκδοση Βίζας Ινδίας:

    Η Τουριστικής Βίζα που απαιτείται πλέον για την Ινδία είναι e – visa και θα μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για να την εκδώσετε :
    https://indianvisaonline.gov.in/visa/info1.jsp

    Eligibility
    – Passport should have at least six months validity from the date of arrival in India. The passport should have at least two blank pages for stamping by the Immigration Officer.
    – International Travellers should have return ticket or onward journey ticket,with sufficient money to spend during his/her stay in India.
    – International Travellers having Pakistani Passport or Pakistani origin may please apply for regular Visa at Indian Mission.
    – Not available to Diplomatic/Official Passport Holders.
    – Not available to individuals endorsed on Parent’s/Spouse’s Passport i.e. each individual should have a separate passport.
    – Not available to International Travel Document Holders.

    Instructions for e-Tourist Visa
    1.Applicants of the eligible countries/territories may apply online minimum 4 days in advance of the date of arrival with a window of 30 days. Example : If you are applying on 1st Sept then applicant can select arrival date from 5th Sept to 4th Oct.
    2.Recent front facing photograph with white background and photo page of Passport containing personal details like name,date of birth, nationality , expiry date etc. to be uploaded by the applicant. The application is liable to be rejected if the uploaded document and photograph are not clear / as per specification.
    3.E-tourist Visa fees is country/Territory specific (min $00 and max $60). Bank transaction charges of 2.5% will be charged additional on applicable e-Tourist Visa fees. The fee must be paid at least 4 days before the expected date of travel otherwise application will not be processed. To know the fee applicable on your Country/Territory please Click here .
    4.eTV fee once submitted is non-refundable as the fee is for processing of the application and is not dependent on either Grant or Rejection of VISA.
    5.Applicant should carry a copy of eTV along with him/her at the time of travel.
    6.Biometric details of the applicant will be mandatorily captured at Immigration on arrival in India.
    7. The validity of visa will be 30 days from the date of arrival in India.
    8. eTV is valid for entry through 16 designated Airports i.e. Ahmedabad, Amritsar, Bengaluru, Chennai, Cochin,
    Delhi, Gaya, Goa, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mumbai, Tiruchirapalli, Trivandrum & Varanasi. However, the foreigner can take exit from any of the authorized Immigration Check Posts (ICPs) in India.
    9.This facility is in addition to the existing Visa services.
    10.e-Tourist Visa (eTV) is allowed for a maximum of two visits in a calendar year.
    11.e-Tourist Visa (eTV) once issued on arrival is Only single entry , non-extendable , non-convertible & not valid for visiting Protected/Restricted and Cantonment Areas.
    12.Applicants can track the status of their application online by clicking visa status.
    13. Please be careful while making payment of the eTV fee. If the number of unsuccessful attempts is more than three (03), then the application id would be blocked and the applicant would be required to apply afresh by filling the application form again and regenerating a new application id.
    14. Before re-applying, the applicants are requested to wait for 4 hours for payment status updating, after final submission of the application form and payment of the fee. The payment status updating may take up to 4 hours.
    15.Nationals of Yellow Fever affected countries must carry YELLOW FEVER VACCINATION CARD at the time of arrival in India, otherwise they may be quarantined for 6 days upon arrival in India. Please visit our Ministry Of Health & Family Welfare latest guidelines regarding yellow fever countries here.
    16. For any assistance call 24 * 7 Visa support center at +91-11-24300666 or send email to indiatvoa@gov.in

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

    Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
    Ιστοσελίδα :
    Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
    Το καλύτερο γραφείο είστε  
    27/12/2019  
    Author Picture

    Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
    26/12/2019  
    Author Picture

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

    Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
    23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
    Author Picture

    Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

    Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
    20/09/2018  
    Author Picture

    Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

    Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
    20/09/2018  
    Author Picture

    Αλέξανδρε καλημέρα
    Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
    Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
    Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
    Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
    Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
    Σε ευχαριστούμε πολύ!

    Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

     

    Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

    Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






    Verification Captcha
    * Απαιτείται

    Ταξίδι: Δελχί – Άγκρα – Τζαϊπούρ – Βαρανάσι Ινδία 10ημέρες ομαδικό ταξίδι
    Διάρκεια: 10 ημέρες
    Τοποθεσία: Ασία – Asia, Ινδία – India, Δελχί – Delhi, Άγκρα – Agra, Τζαϊπούρ – Jaipur, Βαρανάσι – Varanasi

    *Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

    Περιλαμβάνονται

    * Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Qatar Airways ή με την Etihad Airways ή με Turkish Airlines * 2 διανυκτερεύσεις Αγκρα * 2 διανυκτερεύσεις Τζαιπούρ * 2 διανυκτερεύσεις Δελχί * 2 διανυκτερεύσεις Βαρανάσι * Ημιδιατροφή καθημερινά όσες και οι διανυκτερεύσεις * Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα * Ξεναγήσεις / Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα * Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί * Ελληνόφωνος αρχηγός/ συνοδός * Ασφάλεια αστικής ευθύνης

    Δεν Περιλαμβάνονται

    * Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 490€ * Φιλοδωρήματα 45€ (πληρώνονται στην Αθήνα) * Τοπικοί φόροι Ινδίας 40€(πληρώνονται τοπικά) * Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα * Βίζα Ινδίας

    Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
    Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
    down-arrow-orange

    Το όνομα σας (*):

    Το επώνυμο σας (*):

    Το email σας (*):

    Το τηλέφωνο σας:

    Ημερομηνία Άφιξης:    

    Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

    Το μήνυμά σας:

    Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

    Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



    (*) Υποχρεωτικά πεδία

    Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
    FAX: 2103610924
    Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
    Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

    Βρείτε μας στον χάρτη

    Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!