Πεκίνο – Σιάν – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου Κίνα 10 ημέρες ομαδικό ταξίδι

 Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με την Qatar Airways ή με την Air France ή με την Emirates *  Εσωτερικές Πτήσεις (Πεκίνο - Σιαν - Σαγκάη - Πεκίνο) *  Διαμονή στα παρακάτω ξενοδοχεία Πολυτελείας στο Πεκίνο και στη Σαγκάη *  Ημιδιατροφή καθημερινά, Ευρωπαϊκό buffett στα ξενοδοχεία εκτός της Πάπιας του Πεκίνου *  Παρακολούθηση παράστασης Kung Fu σόου *  Παρακολούθηση ακροβατικού σόου στο πιο διάσημο θέατρο της Σαγκάης *  Κλιματιζόμενα λεωφορεία για τις μετακινήσεις από / προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος *  Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα *  Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί *  Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός *  Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για το θρυλικό Πεκίνο. Ολονύχτια πτήση.

Άφιξη στο Πεκίνο. Η πόλη που αγγίζει πλέον τους 19.000.000 κατοίκους έχει να προσφέρει σε κάθε γωνιά και μια νέα συγκίνηση – άλλοτε ρομαντική, άλλοτε τραγελαφική, άλλοτε εκθαμβωτική, μα πάντα ενδιαφέρουσα. Μια πόλη όπου τα μεγέθη απλώς σε ξεπερνάνε. Όμως, είναι συναρπαστική περιπέτεια να εξερευνήσετε τον αχανή ιστό της, με τις τεράστιες αντιθέσεις και εκπλήξεις του, που αλλάζει ώρα με την ώρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο για να γευθούμε την περίφημη πάπια Πεκίνου, ένα από τα διασημότερα φαγητά στον κόσμο.

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή με πρώτη στάση στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων όπου θα μάθουμε βήμα προς βήμα τη διαδρομή όλων των αυτοκρατόρων της δυναστείας τον Μινγκ και θα καταλήξουμε στο περίφημο Σινικό Τείχος. Η συνολική του έκταση σύμφωνα με τελευταίες μετρήσεις είναι 8.851 χλμ. αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις ανθρώπινο οικοδόμημα και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ορατό από το διάστημα. Χαρακτηρισμένο από την Unesco ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς χτίστηκε από τέσσερις διαφορετικές δυναστείες αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι του τελειοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δυναστείας Μινγκ, Ο αρχικός σκοπός του τείχους δεν ήταν να κρατηθούν έξω οι εισβολείς, αλλά να εξασφαλιστεί ότι οι ημι νομαδικές φυλές του βορρά δεν θα μπορούσαν να το διασχίσουν με τα άλογά τους. Χρόνος για περπάτημα και φωτογραφίες του Σινικού Τείχους. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα υπέροχο σόου Kung Fu.

Πρωινό και αναχώρηση για την μεγαλύτερη πλατεία στον κόσμο – Τιεν Αν Μεν που είναι η καρδιά του Πεκίνου. Εκεί βρίσκεται το Μαυσωλείο του Μάο. Μπροστά της υψώνονται τα τείχη της Απαγορευμένης Πόλης όπου και θα επισκεφτούμε. Έχει έκταση 720.000 τ.μ. και αριθμοί 980 κτήρια. Εδώ ζούσαν για περίπου 500 χρόνια οι αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ και των Τσινγκ. Θα περάσουμε την κεντρική πύλη και περπατώντας θα ξεναγηθούμε στα κυριότερα δωμάτια και θα μάθουμε για την ιστορία αυτής της πόλης. Συνεχίζουμε για το τέμπλο του Ουρανού, ένα από τα πιο συμβολικά κτίρια της Δυναστείας των Μίνγκ, βασισμένο αρμονικά σύμφωνα με το «Γιν» και το «Γιανγκ». Οι Κινέζοι φιλόσοφοι πίστευαν πως η Γη είναι τετράγωνη και ο Ουρανός στρογγυλός, έτσι όλο το συγκρότημα είναι ένας αρμονικός συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Καλοκαιρινό Παλάτι με τις περίτεχνες γέφυρες και την γραφική λίμνη. Μόλις 12 χιλιόμετρα βόρεια του Πεκίνου, στο αυτοκρατορικό πάρκο στις όχθες της λίμνης Κουνμίνγκ, που δημιούργησε τον 18ο αιώνα ο αυτοκράτορας Τσιανλόνγκ, βρίσκονται τα Θερινά Ανάκτορα της φιλόδοξης αυτοκράτειρας Τζου Χσι. Ο Μακρύς Περίπατος είναι ένας σκεπαστός διάδρομος 700 μέτρων κατά μήκος της βόρειας όχθης της λίμνης, με ξύλινες κολόνες και ζωγραφισμένη οροφή με μυθολογικές σκηνές. Στο τέλος του διαδρόμου βρίσκεται το περίφημο «Μαργαριταρένιο Καράβι». Πρόκειται για μαρμάρινο ομοίωμα ποταμόπλοιου, που ήταν στολισμένο με ένθετα διακοσμητικά άνθη από ημιπολύτιμες πέτρες και καθρέπτες που λαμπύριζαν τα βράδια κάτω από το φως των κεριών, και αργότερα του ηλεκτρικού, καθώς τα ανάκτορα αυτά ήταν το πρώτο κτίσμα που ηλεκτροδοτήθηκε στο Πεκίνο. Στο νότιο μέρος του συγκροτήματος βρίσκεται η Γέφυρα της Μακροβιότητας, μήκους 150 μέτρων με 17 αψίδες, που καταλήγει στο νότιο νησάκι της λίμνης και λέγεται ότι κάθε διάβασή της σού προσθέτει χρόνια ζωής! Η περιοχή των θερινών ανακτόρων, χάρη και στη λίμνη, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

Νωρίς το πρωί μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο του Πεκίνου για να πάρουμε την πτήση για Σιαν. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση μας με τον διάσημο «Πήλινο Στρατό», ο οποίος ανακαλύφθηκε το 1974, τυχαία, από κάποιον αγρότη της περιοχής, 33 χιλιόμετρα έξω από τη Σιάν και μόλις 1,5 από τον τάφο του πρώτου αυτοκράτορα Κιν Σι Χουάνγκ. Αποτελείται από 8.099 αγάλματα που απεικονίζουν μορφές ανθρώπων και αλόγων στις φυσικές τους διαστάσεις. Κάθε μορφή έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά με εκπληκτικές λεπτομέρειες τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μαλλιά όπου δηλώνει τη φυλή και την καταγωγή του! Ο στρατός φτιάχτηκε με εντολή του αυτοκράτορα Κιν Σι Χουάνγκ να κοιτάει προς την εχθρική γη και με σκοπό να υπηρετεί και να προστατεύει τον αυτοκράτορα μετά θάνατον. Τελευταία στάση είναι η Παγόδα της Άγριας Χήνας. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ στο Παλάτι των Tανγκ, θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικό σόου από τα καλύτερα της Κίνας και να γευτούμε τα παραδοσιακά ’’Damplings’’ της πόλης.

Πρωινό . Μεταφορά στο αεροδρόμιο, όπου και θα πάρουμε τη πτήση μας για την Σαγκάη. Κύριος φορέας της σύγχρονης οικονομίας της Κίνας, καθώς επίσης και ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά, εμπορικά, οικονομικά και βιομηχανικά της κέντρα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό . Σήμερα θα ξεχυθούμε στην τεράστια αυτή πόλη των 18 εκατομμυρίων και πλέον κατοίκων. Θα επισκεφθούμε τον Kήπο Γιού Γιουάν, την παγόδα του Λούνγκ Xουά, φτιαγμένη την εποχή της δυναστείας των Tσινγκ, το βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης- το άγαλμα του Bούδα- από άσπρο ζαντ, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες. Ακολουθεί επίσκεψη στον Πύργο της Τηλεόρασης, που έχει ύψος 263 μέτρα, για να απολαύσουμε μια συγκλονιστική θέα της πόλης και του φωταγωγημένου αποικιακού της κέντρου. Το απόγευμα έχουμε κλείσει θέσεις για να παρακολουθήσουμε μία παράσταση με τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο που θα μας κόψει αδιαμφισβήτητα την ανάσα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχωρούμε οδικώς για το Χαντζόου όπου στη διάρκεια της διαδρομής θα περάσουμε από το Ξιτάνγκ και θα έχουμε την ευκαιρία για μια γρήγορη ξενάγηση. Συνεχίζουμε για την ολοήμερη εκδρομή στο Χαντζόου όπου θα επισκεφθούμε τη Δυτική Λίμνη, τον ναό Lingyin και τον Κήπο του Τσαγιού. Ένα παλιό κινέζικο ρητό αναφέρει “ Ψηλά είναι ο παράδεισος και από κάτω το Σουτσόου και το Χαντζόου”. Η περιοχή αποτελεί ιδανικό σκηνικό, με πολλές μικρές λίμνες να συνδέονται η μία με την άλλη, περιβαλλόμενες από κατάφυτους λόφους. Θα ξεναγηθούμε στον ναό Lingyin, έναν από τους πλέον γνωστούς στην Κίνα, χτισμένο το 326 μ.Χ. στους πρόποδες του βουνού Lingyin. Στο κέντρο του ναού υπάρχει άγαλμα του Βούδα Sakyamuni σκαλισμένο από ξύλο καμφοράς. Οι δύο παγόδες μπροστά από την κύρια αίθουσα χτίστηκαν το 960 από τη δυναστεία Song.Επιστροφή στη Σαγκάη, δείπνο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στην όμορφη πόλη της Σαγκάης και στις αγορές της . Μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους.

Άφιξη στην Αθήνα.

Ενημέρωση Χάρτη

Κίνα

Η Κίνα είναι κράτος της Ασίας. Η έκτασή της είναι 9.560.973 τετρ. χλμ., δηλ. είναι η τρίτη σε μέγεθος χώρα στον κόσμο μετά την Ρωσία και τον Καναδά και ο πληθυσμός είναι 1.154.887.381 κάτοικοι, το πολυπληθέστερο κράτος στον κόσμο. Τα σύνορα της ορίζονται από: Στα ΒΑ συνορεύει με τη Β. Κορέα και τη Ρωσία και […]

Πτήσεις

star_alliance_member_turkish_logo

 

 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχείο στο Πεκίνο : Novotel Beijing Peace ή Novotel Xinqiao ή παρόμοιο

Ξενοδοχείο στο Σιαν : Grand Mercure Xian ή παρόμοιο

Ξενοδοχείο στη Σαγκάη : Grand Mercure Zhongya ή παρόμοιο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

Ενήλικας: Ρωτήστε μας

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Πεκίνο – Σιάν – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου Κίνα 10 ημέρες ομαδικό ταξίδι

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

check2 Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με την Qatar Airways ή με την Air France ή με την Emirates
check2 Εσωτερικές Πτήσεις (Πεκίνο - Σιαν - Σαγκάη - Πεκίνο)
check2 Διαμονή στα παρακάτω ξενοδοχεία Πολυτελείας στο Πεκίνο και στη Σαγκάη
check2 Ημιδιατροφή καθημερινά, Ευρωπαϊκό buffett στα ξενοδοχεία εκτός της Πάπιας του Πεκίνου
check2 Παρακολούθηση παράστασης Kung Fu σόου
check2 Παρακολούθηση ακροβατικού σόου στο πιο διάσημο θέατρο της Σαγκάης
check2 Κλιματιζόμενα λεωφορεία για τις μετακινήσεις από / προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
check2 Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
check2 Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
check2 Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός
check2 Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 Φόροι αεροδρομίων & Φιλοδωρήματα/ αχθοφορικά 590 €
 Βίζα μονής εισόδου Κίνας (70 € για ελληνικά διαβατήρια)
 Τοπικοί Φόροι 80 €

Σημειώσεις:

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με συγκεκριμένη τιμή δολαρίου 1,25 . Οποιαδήποτε συναλλαγματική διάφορα επιβαρύνεται ο πελάτης.
Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.
Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση.
Το πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί και αντίστροφα.
Στις ομαδικές εκδρομές χρειάζεται ελάχιστη συμμετοχή 16 ατόμων για να πραγματοποιηθεί στην αναγραφόμενη τιμή.
Αν συμμετάσχουν 10 έως 16 άτομα, υπάρχει επιβάρυνση κατ' άτομο 100 € για διάρκεια ταξιδιών έως 14 ημέρες και 150€ για ταξίδια διάρκειας 15 ή περισσότερων ημερών.

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Έκδοση Βίζας Κίνας:

Απαιτείται βίζα εισόδου για την Κίνα, η οποία εκδίδεται από την Αθήνα και θα χρειαστούμε το διαβατήριό σας και μια έγχρωμη φωτογραφία το αργότερο 10 μέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
Το διαβατήριο σας πρέπει να έχει 6μηνη ισχύ για την είσοδο σας στην χώρα.

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Πεκίνο – Σιάν – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου Κίνα 10 ημέρες ομαδικό ταξίδι
Διάρκεια: 10 ημέρες
Τοποθεσία: Κίνα – China, Πεκίνο – Beijing, Σιάν – Xian, Σαγκάη – Shangai, Ξιτάνγκ – Xitang

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

check2 Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με την Qatar Airways ή με την Air France ή με την Emirates
check2 Εσωτερικές Πτήσεις (Πεκίνο - Σιαν - Σαγκάη - Πεκίνο)
check2 Διαμονή στα παρακάτω ξενοδοχεία Πολυτελείας στο Πεκίνο και στη Σαγκάη
check2 Ημιδιατροφή καθημερινά, Ευρωπαϊκό buffett στα ξενοδοχεία εκτός της Πάπιας του Πεκίνου
check2 Παρακολούθηση παράστασης Kung Fu σόου
check2 Παρακολούθηση ακροβατικού σόου στο πιο διάσημο θέατρο της Σαγκάης
check2 Κλιματιζόμενα λεωφορεία για τις μετακινήσεις από / προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
check2 Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
check2 Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
check2 Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός
check2 Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

 Φόροι αεροδρομίων & Φιλοδωρήματα/ αχθοφορικά 590 €
 Βίζα μονής εισόδου Κίνας (70 € για ελληνικά διαβατήρια)
 Τοπικοί Φόροι 80 €

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!