Βόρεια Ταϊλάνδη – Μπανγκόκ | Ομαδικό ταξίδι 11ημ. με QATAR AIRWAYS ή EMIRATES

Το πραγματικό Πανόραμα της Βόρειας Ταϋλάνδης σε 7 νύχτες και η πρωτεύουσα σε 2 νύχτες. * Αγιούταγια – Πιτσανουλόκ – Σουκοτάϊ – Σρι Σατσαναλάϊ – Πράε – Τσιανγκ Ραϊ – Τσιανγκ Μαϊ – Λαμπάνγκ -Τακ – Λόπμπουρι – Μπανγκόκ * Αεροπορικά εισιτήρια EMIRATES ή Qatar Airways * 7 Γεύματα / Δείπνα * Μεταφορές / ξεναγήσεις * Τοπικοί ξεναγοί * Ελληνόφωνος Αρχηγός / Συνοδός * Ασφάλεια αστικής ευθύνης * Αναχωρήσεις από ΑΠΡΙΛΙΟ ως και τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης την Μπανγκόκ μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Άφιξη την 2η ημέρα στην Μπανγκόκ και αναχώρηση οδικώς για Πιτσανουλόκ. Πρώτη στάση στην διαδρομή μας θα είναι η Αγιούταγια. Η ομορφιά και το μεγαλείο αυτής της πόλης που κτίστηκε από 33 βασιλείς σε διάρκεια 400 χρόνων δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Η πόλη ιδρύθηκε περίπου το 1350 και γύρω στο 1600 ήταν μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Ασίας. Θα επισκεφτούμε το διάσημο ιστορικό πάρκο της πόλης ,πράγματι ένα στολίδι πολιτισμού . Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε και τα θερινά ανάκτορα του Βασιλιά όπου θα εντυπωσιαστούμε από την φύση αλλά και από την μαγεία των νερών που θα μας συνοδεύουν σε όλη την διαδρομή της ξενάγησης μας . Αναχώρηση για το Πιτσανουλόκ . Άφιξη εκεί το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση. Προτείνουμε μια βόλτα στην αγορά της πόλης για να πάρουμε την πρώτη μας εικόνα από την ζωή των ντόπιων.

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Mahathat τον μεγαλύτερο ναό της πόλης και θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Σουκοτάι, την πρώτη πρωτεύουσα του βασιλείου της Ταϊλάνδης. Εκεί θα επισκεφτούμε το ιστορικό πάρκο Sukhothai και στην συνέχεια το ιστορικό πάρκο Sri Satchanalai.Ένα απίστευτο φυσικό τοπίο μαζί με τους παλιούς ναούς της χώρας καθιστούν μοναδικό το τοπίο. Μετά την ξενάγηση μας θα συνεχίσουμε για την πόλη Phrae όπου θα διανυκτερεύσουμε. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Phrathat Shor hae , τον κεντρικό ναό της περιοχής και θα αναχωρήσουμε για ακόμα πιο Βόρεια. Θα κάνουμε μια στάση στο Baan Prathamjai , ένα σπίτι με σκαλιστές κολώνες από τικ χαρακτηριστικό αξιοθέατο των βορείων περιοχών της χώρας . Μετά το τέλος της επίσκεψης μας συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Τσιάνγκ Ράι .Λίγο πριν φτάσουμε στην πόλη θα κάνουμε μια επίσκεψη στον λευκό ναό Wat Long Khun όπου θα απολαύσουμε την διαφορετικότητα και την σύγχρονη όψη ενός πλέον διάσημου Βουδιστικού Ναού .Στην συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. Προτείνουμε να πάτε μια βόλτα στην βραδινή αγορά της πόλης όπου μπορείτε να απολύσετε την αγορά ή να πιείτε το ποτό σας απολαμβάνοντας υπαίθρια shows που διοργανώνει ο δήμος.

Μετά το πρωινό μας η μέρα μας θα ξεκινήσει με τις ορεσίβιες φυλές της Ταυλάνδης . Μπαίνοντας μέσα στην φύση θα περπατήσουμε σε ένα χωριό όπου θα δούμε δείγματα των φυλών που ζούν κυρίως στα σύνορα της χώρας . Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε και την διάσημη φυλή με τις μακρυλαίμες γυναίκες (Long Necks - Kayan). ΄Επειτα θα ανέβουμε το βουνό και θα επισκεφτούμε τους πανέμορφους κήπους των χειμερινών ανακτόρων Doi Tung αγαπημένων της μητέρας του Βασιλιά. Θα συνεχίσουμε οδικώς για την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου. Εκεί είναι τα σύνορα της Ταϊλάνδης, της Βιρμανίας και του Λάος. Θα δούμε την πόλη Τσιάνγκ Σαέν στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο του Οπίου το οποίο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε βάρκα για να πάμε μια μικρή κρουαζιέρα στα νερά του διάσημου ποταμού Μεκόνγκ και να περάσουμε απέναντι σε μια μικρή αγορά του Λάος . Αφού περάσουμε ξανά απέναντι στην χώρα της Ταυλάνδης θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας βλέποντας πανέμορφα τοπία και θα φτάσουμε στο χωριό Μάε Σάι στα σύνορα με την Βιρμανία. Εκεί θα περιπλανηθούμε στην τοπική αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε είδη λαϊκής τέχνης. Δείπνο σε παραποτάμιο εστιατόριο με Ταϊλανδικό μενού . Η θέση του εστιατορίου είναι μοναδική και συνήθως το δείπνο μας συνοδεύει και ζωντανή μουσική . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Τσιάνγκ Μάι. Στην διαδρομή μας θα κάνουμε μια στάση στις θερμές πηγές όπου θα δούμε πως οι ντόπιοι βράζουν τα αυγά πουλιών μέσα σε αυτές και νωρίς το απόγευμα θα φτάσουμε στο Τσιάνγκ Μάι. Πριν φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας θα επισκεφτούμε την περιοχή με τις βιοτεχνίες η οποία είναι η πηγή όλων των χειροτεχνημάτων της χώρας (εργοστάσιο ξύλου , μεταξωτών) . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Σήμερα το Δείπνο μας θα είναι απολαυστικό καθώς θα το έχουμε σε ένα παραδοσιακό KANTOKE restaurant της βόρειας περιοχής της χώρας. Έτσι λοιπόν θα δοκιμάσουμε εξαιρετικά μεζεδάκια απολαμβάνοντας το show χορού και μάχης της Ταυλάνδης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση. Σας προτείνουμε να κάνετε την βόλτα σας στην πολύ όμορφη βραδινή αγορά της πόλης.

Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την περιοχή όπου ζουν και μεγαλώνουν οι ελέφαντες. Θα παρακολουθήσουμε την καθημερινή ζωή τους και τον τρόπο εκπαίδευσης τους. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε προαιρετικά και μια βόλτα πάνω στα υπέροχα ζώα μέσα από την διαμορφωμένη ζούγκλα του camp . Αφήνοντας τους ελέφαντες θα αναχωρήσουμε και θα κάνουμε μια στάση σε μια φάρμα με ορχιδέες όπου θα δούμε διάφορα είδη του φυτού. Η συνέχεια ανήκει στον υπέροχο ναό Doi Suthep που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού. Το βουνό αυτό ανήκει στην υψηλότερη οροσειρά της χώρας του Doi Inthanon . Ο ναός που θα επισκεφτούμε χαίρει απίστευτης αρχιτεκτονικής ομορφιάς και διατηρεί ένα μεγάλο αριθμό συμβόλων του βουδισμού και της παράδοσης της χώρας . Επίσης από το μπαλκόνι του μπορείτε να απολαύσετε την θέα ολόκληρης της μεγαλύτερης πόλης του Βορρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο και διανυκτέρευση.

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο Ρόδο του Βορρά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής περνώντας από το Λαμπάνγκ όπου θα επισκεφτούμε τον ναό Khae Don Tao, έναν από τους πλέον χαρακτηριστικούς βιρμανικούς ναούς του 18ου αιώνα , συνεχίζοντας θα πάμε στο φράγμα Phumiphol και θα κάνουμε μια στάση για να απολαύσουμε αυτό το τεράστιο έργο και την εξαίρετη θέα της λίμνης από ψηλά. Άφιξη στο ξενοδοχείο στο Τακ , τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. Προτείνουμε μια βόλτα δίπλα από το ποτάμι της πόλης.

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για Μπανγκόκ περνώντας από την πόλη Λόπμπουρι όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και τα ερείπια των ναών, που μαρτυρούν στο παρελθόν την κυριαρχία της αυτοκρατορίας των Χμέρ. Θα μείνουμε έκπληκτοι από την πόλη και τον αρχαιολογικό χώρο από τις μαιμούδες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και που αποτελούν προστάτες των ναών . Άφιξη στην Μπανγκόκ και μια μικρή γεύση από την πρωτεύουσα της Ταύλάνδης . Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή Μισής Ημέρας στο Μεγάλο Παλάτι τον πιο σημαντικό ναό της Μπανγκόκ και στον ναό "Wat Chetuporn" (γνωστός ως "Wat Pho") με τον εντυπωσιακό ξαπλωτό Βούδα μήκους 45μετρων . Στο Μεγάλο Παλάτι θα απολαύσουμε την αίγλη του παλιού παλατιού και την ιεροσύνη του Σμαραγδένιου Βούδα . Υπέροχες εικόνες από ένα από τα σημαντικότερους και πιο όμορφους ναούς την χώρας . Το "Wat Chetuporn" (γνωστός ως "Wat Pho") με τον εντυπωσιακό ξαπλωτό Βούδα μήκους 45μετρων ήταν το πρώτο κέντρο δημόσιας παιδείας στη χώρα και πολλοί το θεωρούν το πρώτο πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε στην Ταϊλάνδη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Αν έχουμε την πρωινή πτήση μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα μέσω σταθμού. Άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα. Αν έχουμε την βραδινή πτήση ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα και ψώνια στο κέντρο της πόλης. Άφιξη στην Αθήνα το πρωί της επόμενης ημέρας.

Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ είναι η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης και μεγαλύτερη πόλη στην αριστερή όχθη του ποταμού Μενάμ, στις εκβολές του στον κόλπο του Σιάμ. Έχει πληθυσμό 6.355.144 κατοίκους. Πολλές διώρυγες και παραπόταμοι διασχίζουν την πόλη και τη χωρίζουν σε μικρά νησιά, γι’ αυτό την ονόμασαν και «Βενετία της Ανατολής». Κατά μήκος της όχθης υπάρχει ολόκληρη πλωτή […]

Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη. Το Βασίλειό της είναι η μόνη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας που δεν γνώρισε ποτέ τον αποικιοκρατικό ζυγό, αλλά ούτε τους εμφυλίους πολέμους και τις φυλετικές διαμάχες, που κατά καιρούς έπληξαν τις άλλες χώρες της περιοχής. Αυτό το επίτευγμα γιορτάζεται και στο όνομά της: Ταϊλάνδη η Prathet Thai, που σημαίνει «η χώρα των ελευθέρων». Η […]

Πτήσεις

 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ : Topland Hotel ή αντίστοιχο
ΠΡΑΕ : Maeyom Palace Hotel ή αντίστοιχο
ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ : MARYO RESORT ή THE HERITAGE CHIANGRAI ή αντίστοιχο
TΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ : The Empress Hotel Chiang Mai ή αντίστοιχο
ΤAK : VIENGTAK RIVERSIDE HOTEL ή αντίστοιχο
ΜΠΑΝΓΚΟΚ : Golden Tulip Mandison Suites ή αντίστοιχο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Το πραγματικό Πανόραμα της Βόρειας Ταϊλάνδης

σε 7 νύχτες και η πρωτεύουσα σε 2 νύχτες.

Αγιούταγια – Πιτσανουλόκ – Σουκοτάϊ – Σρι Σατσαναλάϊ – Πράε – Τσιανγκ Ραϊ – Τσιανγκ Μαϊ – Λαμπάνγκ -Τακ – Λόπμπουρι – Μπανγκόκ με EMIRATES ή Qatar Airways.

Αναχωρήσεις από ΑΠΡΙΛΙΟ ως και τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την EMIRATES ή Qatar Airways
 1 διανυκτέρευση στο Πιτσανουλοκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 1 διανυκτέρευση στο Πραε σύμφωνα με το πρόγραμμα
 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Ραι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μαι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 1 διανυκτέρευση στο Τακ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 2 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 Πρωινό καθημερινά
 7 Γεύματα / Δείπνα
 Μεταφορές / ξεναγήσεις όπως το αναλυτικό πρόγραμμα
 Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί
 Ελληνόφωνος Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δυνατότητα παράτασης διαμονής ή επέκτασης σε άλλο προορισμό

Δεν περιλαμβάνονται:

 Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 430 €
 Έξοδα προσωπικής φύσεως
 Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα 

Σημειώσεις:

* Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ .ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
* Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ. ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΑΤΟΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 100 € ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ.ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ.
* ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΟΛΑΡΙΟΥ . ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

Υπάρχει δυνατότητα  παράτασης διαμονής ή επέκτασης σε άλλο προορισμό

ΜΠΑΝΓΚΟΚ , ΠΟΥΚΕΤ , ΣΑΜΟΥΙ, ΚΡΑΜΠΙ , ΠΑΤΑΓΙΑ, ΚΟ ΤΣΑΝΓΚ

Παρακαλώ ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Βόρεια Ταϊλάνδη – Μπανγκόκ | Ομαδικό ταξίδι 11ημ. με QATAR AIRWAYS ή EMIRATES
Διάρκεια: 11 ημέρες
Τοποθεσία: Ασία – Asia, Ταϊλάνδη – Thailand, Μπανγκόκ – Bangkok, Τσιάνγκ Μάι – Chiang Mai, Τσιάνγκ Ράι – Chiang Rai

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την EMIRATES ή Qatar Airways
 1 διανυκτέρευση στο Πιτσανουλοκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 1 διανυκτέρευση στο Πραε σύμφωνα με το πρόγραμμα
 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Ραι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μαι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 1 διανυκτέρευση στο Τακ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 2 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 Πρωινό καθημερινά
 7 Γεύματα / Δείπνα
 Μεταφορές / ξεναγήσεις όπως το αναλυτικό πρόγραμμα
 Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί
 Ελληνόφωνος Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δυνατότητα παράτασης διαμονής ή επέκτασης σε άλλο προορισμό

Δεν Περιλαμβάνονται

 Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 430 €
 Έξοδα προσωπικής φύσεως
 Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα 

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!