Βηθλεέμ Ιεροσόλυμα Άγιοι Τόποι – Ομαδικό Ταξίδι 5 ημερών

  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως με Alitalia Airlines * Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στην Βηθλέεμ ή στην   Ιερουσαλήμ με ημιδιατροφή   Μεταφορές από /προς τα αεροδρόμια εξωτερικού * Ξεναγήσεις /εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω *  Ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας * Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου * Ασφάλεια αστικής ευθύνης * Ενημερωτικά έντυπα

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Τελ Αβίβ. Άφιξη και μεταφορά στην Ιερουσαλήμ όπου θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας με ξενάγηση στο Όρος των Ελαιών, για να θαυμάσουμε ένα μοναδικό πανόραμα της Ιερουσαλήμ. Θα επισκεφθούμε τον κήπο της Γεσθημανής, όπου θα δούμε το σημείο της προδοσίας του Ιησού και τον Ναό των Εθνών, όπου διατηρείται ανέπαφος ο βράχος πάνω στον οποίο προσευχήθηκε ο Ιησούς. Επόμενος μας σταθμός ο Τάφος της Παναγίας όπου και θα προσκυνήσουμε. Κατόπιν θα μεταφερθούμε στον λόφο της Σιών, όπου θα επισκεφθούμε την κρύπτη που εκοιμήθη η Παναγία στον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και το Υπερώο όπου τελέστηκε ο Μυστικός Δείπνος και η Επιφοίτηση του Αγ. Πνεύματος. Θα δούμε επίσης το σημείο όπου πιστεύεται ότι έχει ταφεί ο βασιλιάς Δαυίδ. Επόμενη μας επίσκεψη στην Μονή του Τιμίου Σταυρού με τα πανέμορφα μωσαϊκά και τις μοναδικές αγιογραφίες. Θα μεταφερθούμε στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ για να περιηγηθούμε με τα πόδια στα γραφικά της λιθόστρωτα στενά και να ξεναγηθούμε στα πλέον ιστορικά σημεία της πόλης. Θα ξεκινήσουμε από τον Ναό της Αναστάσεως, στον χώρο του οποίου θα προσκυνήσουμε τον Πανάγιο Τάφο, την Αγία Αποκαθήλωση και θα ανέβουμε τα σκαλιά για να βρεθούμε στον μαρτυρικό Γολγοθά, όπου θα δούμε το κομμάτι του βράχου που βρισκόταν ο σταυρός του Ιησού. Στην συνέχεια θα περιηγηθούμε στα υπόλοιπα τμήματα του Ναού για να δούμε σημεία με ιδιαίτερη ιστορική και θρησκευτική σημασία, όπως την πρώτη φυλακή του Ιησού, κομμάτι της στήλης που μαστιγώθηκε ο Θεάνθρωπος καθώς και το σπήλαιο όπου βρέθηκε ο Τίμιος Σταυρός. Θα συνεχίσουμε με την οδό του Μαρτυρίου επί της οποίας βρίσκεται το Παραιτώριο, όπου ο Ιησούς δικάστηκε, θα σταθούμε στο προαύλιο όπου βασανίστηκε και επωμίστηκε τον σταυρό και θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Αγ. Άννης, που είναι χτισμένος στα θεμέλια του σπιτιού που γεννήθηκε η Παναγία, όπου σώζεται ακόμη η κρύπτη της γέννησής της. Πολύ κοντά στον Ναό, θα δούμε επίσης την Προβατική Κολυμβήθρα όπου ο Ιησούς θεράπευσε τον λεπρό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ξεκινάμε την σημερινή μας ημέρα με την ξενάγηση στη Βηθλέεμ. Θα επισκεφθούμε τον μεγαλόπρεπο και επιβλητικό Ναό της Γέννησης, όπου θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Γέννησης του Ιησού και την Αγία Φάτνη και θα θαυμάσουμε τα μοναδικά μωσαϊκά και τον εκπληκτικό διάκοσμο. Κατόπιν θα κατεβούμε στο σπήλαιο των Νηπίων, όπου φυλάσσονται τα λείψανα των σφραγισθέντων από τον Ηρώδη βρεφών. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Χωριό των Ποιμένων. Εκεί θα ξεναγηθούμε στον Ιερό Ναό των Ποιμένων που αποτελεί Μετόχι της Ιεράς Μονής του Αγ. Σάββα καθώς και στα ερείπια της παλαιάς εκκλησίας με τα υπέροχα μωσαϊκά και στο σπήλαιο όπου φυλάσσονται τα λείψανα των ποιμένων. Θα ξεναγηθούμε στην Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου βρίσκεται το Ιερό σπήλαιο των Τριών Μάγων. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Ιεριχώ, όπου θα επισκεφθούμε τον Ναό του Προφήτου Ελισαίου, και θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στην Μονή του Αγ. Γερασίμου η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη της Ιεριχώ. Κατόπιν, προαιρετικά, μπορούμε να επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος, στο οποίο η ανάβαση πραγματοποιείται με τελεφερίκ. Το Σαραντάριο όρος είναι το σημείο όπου ο Ιησούς δέχθηκε τους πειρασμούς του Εωσφόρου και πρόκειται για ένα μοναδικής φυσικής ομορφιάς βουνό. Μπορεί κανείς να επισκεφθεί την Μονή των Πειρασμών, η οποία είναι λαξευμένη στον βράχο του βουνού και να θαυμάσει την υπέροχη θέα που περιλαμβάνει την Κοιλάδα της Ιεριχώ καθώς και την Νεκρά Θάλασσα που βρίσκεται νότια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και σήμερα θα ξεναγηθούμε στη βόρεια περιοχή του Ισραήλ. Θα ξεκινήσουμε την ολοήμερη ξενάγηση μας αρχίζοντας από τη περιοχή της Γαλιλαίας. Θα ανέβουμε οδικώς στο όρος Θαβώρ, εκεί που έγινε το θαύμα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρως, όπου προαιρετικά μπορούμε να επισκεφθούμε την Μονή της Μεταμορφώσεως, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του βουνού, στο σημείο που πιστεύεται ότι τελέστηκε το θαύμα. Μετά το όρος Θαβώρ θα επισκεφθούμε τη Ναζαρέτ, όπου βρίσκεται ο ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε με την πόλη της Κανά και επισκεπτόμαστε τον Ναό του Αγ. Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ο οποίος είναι χτισμένος επάνω στα ερείπια του σπιτιού του Σίμωνα του Κανανίτη, όπου τελέστηκε ο γάμος της Κανά. Νωρίς το μεσημέρι, άφιξη στην περιοχή της λίμνης Τιβεριάδος, απ’ όπου βλέπουμε το όρος των Μακαρισμών, Πρώτος μας σταθμός η Καπερναούμ όπου θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων. Ο ναός είναι χτισμένος εκεί όπου σύμφωνα με την παράδοση ο Ιησούς θεράπευσε τον παράλυτο Από εκεί επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μια πανοραμική θέα της λίμνης Τιβεριάδος. Στην συνέχεια αναχωρούμε για τον Ιορδάνη ποταμό. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τη Νεκρά Θάλασσα, το χαμηλότερο σημείο της γης, 411 με κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Λόγω της σύστασης του νερού και της λάσπης, θεωρείτε σημαντικό θεραπευτικό κέντρο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ορεινό φρούριο της Μασάντα στο οποίο διατηρούσε την χειμερινή κατοικία του ο Βασιλιάς Ηρώδης. Θα ανεβούμε το βουνό με τελεφερίκ, για να δούμε τα λουτρά και την αρχαία Συναγωγή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Τελ Αβίβ όπου ακολουθεί περιήγηση. Μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία Γιαμπίν με το Δημαρχείο, το μνημείο του Ολοκαυτώματος και τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της πειροχής, την Carmen. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στη Γιάφα (Πράσινος Λόφος) και την αρχαία Ιόππη, που θεωρείτε ένα από τα αρχαιότερα λιμάνια στον κόσμο. Εκεί θα επισκευθούμε τη Γέφυρα των Ευχών, τον Πύργο του Ρολογιού, το Τέμενος της θάλασσας και θα περιπλανηθούμε στις γραφικές συνοικίες του παλιού Τελ Αβίβ. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και μεσημερινανό γεύμα (έξοδα ατομικά) στο τοπικό παζάρι με τα πολλά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση για Αθήνα.

Ιεροσόλυμα

Η Ιερουσαλήμ (αναφέρεται και ως Ιεροσόλυμα) είναι πόλη η οποία βρίσκεται σε ένα υψίπεδο στα όρη της Ιουδαίας, ανάμεσα στη Μεσόγειο και τη Νεκρά Θάλασσα. Το καθεστώς της πόλης είναι αντικείμενο διαμάχης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη. Το Ισραήλ την έχει ανακηρύξει πρωτεύουσά του από το 1949, και παράλληλα αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, […]

Πτήσεις

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ALITALIA:

ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ         07.30-09.25

ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΘΗΝΑ         19.45-21.55

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

4* στη Βηθλεέμ
4* στην Ιερουσαλήμ
4* στη Βηθλεέμ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.
ΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
4 Ρωτήστε μας
5

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως με Alitalia Airlines
  Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στην Βηθλέεμ ή στην   Ιερουσαλήμ με ημιδιατροφή
  Μεταφορές από /προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
  Ξεναγήσεις /εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω
  Ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  Ενημερωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς & αρχαιολογικούς χώρους
 Το τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος, η μετάβαση με ταξί στο όρος Θαβώρ, η είσοδος στο κάστρο Μασάντα.
 Φιλοδωρήματα
 Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
 Φόροι αεροδρομίων: 150 €

Σημειώσεις:

1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής της ιστοσελίδας www.cel.gr και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τον συμμετέχοντα.

2) Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε διαβατήριο νέου τύπου, το οποίο το εκδίδετε από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένετε. Για τις χώρες της Ε.Ε ταξιδεύετε με ταυτότητα ΝΕΟY τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.

3) Ισοτιμίες, Ναύλοι & Επιβαρύνσεις: Όλες οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες με την τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ/ Δολαρίου και σε ειδικούς αεροπορικούς ναύλους. Για τον λόγο αυτό, με την κράτησή σας θα πρέπει μα ενημερώνεστε από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους για επιβεβαίωση των παραπάνω τιμών της εκδρομής και τυχόν επιβαρύνσεις.

4) Στα οργανωμένα πάκετα οι τιμές είναι υπολογισμένες βάση τα 20 άτομα .Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος του πακέτου ή να ακυρώσει την εκδρομή 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση.

5) Όλες οι τιμές για τα δωμάτια των ξενοδοχείων του τιμοκαταλόγου είναι για standard δωμάτια. Για δωμάτια με θέα θάλασσα ή ανώτερης κατηγορίας, υπάρχει επιβάρυνση.

6) Οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη των κατόχων, ανεξάρτητα συνοδείας εκπροσώπου του γραφείου και σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

7) Η εκδρομή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική ή αντίθετη φορά χωρίς να παραληφθούν οι ξεναγήσεις.

8) Οι τιμές στους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και είναι κάτ άτομο.

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Βηθλεέμ Ιεροσόλυμα Άγιοι Τόποι – Ομαδικό Ταξίδι 5 ημερών
Διάρκεια: 4 & 5 ημέρες
Τοποθεσία: Αφρική / Μέση Ανατολή – Africa / Middle East, Ιεροσόλυμα – Jerusalem

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως με Alitalia Airlines
  Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στην Βηθλέεμ ή στην   Ιερουσαλήμ με ημιδιατροφή
  Μεταφορές από /προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
  Ξεναγήσεις /εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω
  Ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  Ενημερωτικά έντυπα

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς & αρχαιολογικούς χώρους
 Το τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος, η μετάβαση με ταξί στο όρος Θαβώρ, η είσοδος στο κάστρο Μασάντα.
 Φιλοδωρήματα
 Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
 Φόροι αεροδρομίων: 150 €

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

  • Ιεροσόλυμα – Βηθλεέμ Ομαδικό Ταξίδι 11 ημερών

    Διάρκεια : 11 ημέρες
    Ομαδικό Ταξίδι Ιεροσόλυμα - Βηθλεέμ | 11 ήμερο ευλαβικό προσκύνημα
  • Ιεροσόλυμα – Σινά Ισραήλ 11 ημέρες ομαδικό ταξίδι

    Διάρκεια : 11 ημέρες
    Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ * Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Α΄ κατηγόριας στην Ιερουσαλήμ * Μεταφορές από/ προς αεροδρόμια * Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα * Φόροι αεροδρομίων * Ομαδική ασφάλεια αστικής ευθύνης (καλής εκτελέσεως & επαναπατρισμού) * Συνοδός – Ξεναγός * Φιλοδωρήματα
  • Ιεροσόλυμα Ομαδικό Ταξίδι 11 ημερών

    Διάρκεια : 11 ημέρες
    Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ * Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην περιοχή της Ιερουσαλήμ *  9 πρωινά, 10 γεύματα (πατροπαράδοτη μαγειρίτσα) * Μεταφορές από/ προς αεροδρόμια/ ξενοδοχεία * Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα  Φόροι αεροδρομίων * Ομαδική ασφάλεια αστικής ευθύνης (καλής εκτελέσεως & επαναπατρισμού) * Συνοδός – Ξεναγός *  Φιλοδωρήματα
  • Άγιοι Τόποι – Βηθλεέμ Γαλιλαία Ιερουσαλήμ Ναζαρέτ Κανά Νεκρά Θάλασσα Ιεριχώ – Ισραήλ 5 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

    Διάρκεια : 5 ημέρες
    Αεροπορικά εισιτήρια για ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ * Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα * Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στη Βηθλεέμ ή Ιερουσαλήμ * Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο * Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο * Δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο * Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (ελληνόφωνος) * Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης * Φ.Π.Α.
  • Ιεροσόλυμα – Σινά Ισραήλ 9 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

    Διάρκεια : 9 ημέρες
    Ευλαβικό προσκύνημα * Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ *  Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή στην περιοχή της Βηθλεέμ και του Σινά *  8πρωινά,8 γεύματα (πατροπαράδοτη μαγειρίτσα) *  Μεταφορές από/ προς αεροδρόμια/ ξενοδοχεία * Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα *  Φόροι αεροδρομίων, συνόρων * Βίζα Αιγύπτου * Ομαδική ασφάλεια αστικής ευθύνης (καλής εκτελέσεως & Επαναπατρισμού) *  Συνοδός - Ξεναγός

Προτεινόμενα Ταξίδια

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!