Νέο γραφείο στο αεροδρόμιο από την Cel Tours

mme_celtours_airportofficeΟ ταξιδιωτικός οργανισμός Cel Tours πρόσφατα άνοιξε γραφείο στον αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’, όπου όπως είναι γνωστό βρίσκονται μόνο τα γραφεία των αεροπορικών εταιριών.

Η Cel Tours κατάφερε να εξασφαλίσει το χώρο αυτό, προκειμένου να αναβαθμίσει γενικότερα τις προσφερόμενες προς τους πελάτες της υπηρεσίες, αλλά και ειδικότερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση εκείνων που προέρχονται από άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Το γραφείο που λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, βρίσκεται πολύ κοντά στα γραφεία των αεροπορικών εταιριών Thai Airways και Singapore Airlines, οι οποίες αποτελούν τους βασικούς συνεργάτες της Cel Tours στα προγράμματα της Ασίας, και σχεδόν απέναντι από τα γκισέ που συνήθως γίνεται ο έλεγχος εισιτηρίων κατά την αναχώρηση για Μπανγκόκ ή Σιγκαπούρη.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!