Ταξίδι Μαλδίβες – Επιστολή πελατών μας στις 30/04/12

mailoftravellersΑγαπητό Cel tours,
Αξιότιμη Κα Μαραγιάννη.

Σας στέλνω αυτό το e-mail για να σας ευχαριστήσω για την ακόμα μια φορά άρτια και άψογη οργάνωση του ταξιδιού μας, με προορισμό τις Μαλδίβες αυτή τη φορά.
Για ακόμα μια φορά μας αποδείξατε ότι διακρίνεστε για τον επαγγελματισμό και την συνέπειά σας.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κα Μαραγιάννη που όλο αυτό το διάστημα ασχολήθηκε διεξοδικά για την ολοκλήρωση αυτού του ταξιδιού μας.
Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη και άκρως επιτυχής όσον αφορά την επιλογή του καταλύματος. Παρότι εγώ και ο σύζυγός μου είχαμε έναν ενδυασμό στην αρχή για το συγκρεκριμένο ξενοδοχείο (μας φαινόταν πολύ απλά τα δωμάτια), εντούτις η Κα Μαραγιάννη μας ενθάρρυνε στην επιλογή του, η οποία και αποδείχθηκε απόλυτα ικανοποιητική.
Στο ξενοδοχείο, μας υποδέχθηκαν θερμά και όλο το προσωπικό ήταν πάντα χαμογελαστό και πρόθυμο να μας βοηθήσει ανα πάσα στιγμή, ότι και να ήταν αυτό.
Δεν μας έκαναν ούτε μία στιγμή να νοιώσουμε σαν απλοί τουρίστες που τους αντιμετωπίζουν κερδοσκοπικά. Αντίθετα η στάση τους ήταν τέτοια που μας χαροποιούσε να τους επιβραβέβουμε..
Μεγάλη εντύπωση μας έκανε επίσης η καθαριότητα σε όλους τους χώρους. Παρότι το ξενοδοχείο είναι μέσα στην άμμο και τα δέντρα, ήταν όλα πάρα πολύ καθαρά και περιποιημένα.
Το δωμάτιο κάθε άλλο παρά απλό ήταν. Πραγματικά η φωτογραφία στο site το αδικεί πάρα πολύ.
Το μπουφέ ήταν πάντα πολύ πλούσιο, με γεύσεις και επιλογές για όλα τα γούστα. Ακόμα κ εκεί υπήρχε οργάνωση. Ονομαστικά τραπέζια με προσωπικό σχεδόν ανά τραπέζι να μας εξυπηρετεί.
Για την ομορφιά του νησιού τι να πώ…? Δεν υπάρχουν λόγια..ή μάλλον θα το έθετα κάπως αλλιώς..
<< Αν υπάρχει παράδεισος, επειτέλους τον βρήκα..>> νομίζω ότι είναι το λιγότερο που έχω να πω.
Ακόμα και τις ελάχιστες στιγμές που έβρεξε ήταν τόσο όμορφα, που καθόμασταν και απολαμβάναμε την καταιγίδα με τόση ευχαρίστηση. Είχε κ αυτό μια ξεχωριστή εικόνα.

Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό να αναφέρω.

Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά.

Είστε άψογοι.

Κρατήστε αυτό το επίπεδο παροχών.
Με τιμή

Ευτυχία Μ.
&
Χαράλαμπος Λ.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!