Το ταξίδι μας ήταν ονειρικό…Επιστολή Πελατών μας στις 31/10/2010

mailoftravellers

Κυρία Θεολόγη

Χτες επιστρέψαμε με τη σύζυγό μου από το SUN ISLAND.

Το ταξίδι μας ήταν ονειρικό από όλες τις απόψεις. Πιστεύω ότι το νησί
μπορεί να καλύψει στο έπακρο τις απαιτήσεις των περισσοτέρων Ελλήνων ταξιδιωτών
(πλην των κακομαθημένων, ζάπλουτων και εξαιρετικά ιδιότροπων).

Συνιστώ να επιμένετε έτσι ώστε οι πελάτες σας να επιλέγουν τις Water Villas του νησιού για τους παρακάτω λόγους:

α. Λόγω της μαγικής αίσθησης που προσφέρουν.
β. Το νησί έχει μεγάλο μέγεθος και αυτές βρίσκονται σε κεντρικό σημείο, με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η άμεση πρόσβαση σε όλες τις κύριες  εγκαταστάσεις του νησιού. Οι ένοικοι των λοιπών διαμερισμάτων (πλην όσων βρίσκονται στο κέντρο) θα πρέπει να διανύουν μεγάλες αποστάσεις κάθε μέρα ή να νοικιάσουν ποδήλατα.
γ. Δεν είναι προσβάσιμες σε ζώα και ζωύφια.

Επίσης ένα μικρό τμήμα ακτών στο ΝΔ τμήμα του νησιού είναι βραχώδεις. Αυτό σίγουρα θα απογοητεύσει όσους τύχει να στεγασθούν στα διαμερίσματα που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή.

Για όσους κλείσουν Water Villa, το ταξίδι θα είναι ονειρικό. Το νησί  παρέχει πολλές υπηρεσίες και έτσι είναι πρακτικά αδύνατο να βαρεθεί κάποιος (εκτός και αν δεν έχει αρκετά χρήματα μαζί του) που θα μείνει εκεί για ένα  χρονικό διάστημα μέχρι και δύο εβδομάδων.

Οι τιμές είναι αρκετά τσουχτερές άρα προτείνω να συνιστάτε στους πελάτες  σας να κλείνουν Full Board ή ακόμα καλύτερα All Inclusive. Ενδεικτικά σας παραθέτω τιμές: Μπύρα 5$, Νερό 3,5$, ποτήρι Κρασί 8$, Snorkelling 30$, Spa 80$, Hamburger 11$. Επίσης προτείνω να έχουν μαζί τους όλα τα απαραίτητα ήδη παραλίας όπως π.χ. μάσκες, αναπνευστήρες, underwater φωτογραφικές κτλ καθόσον οι τιμές στο νησί είναι εξωφρενικές (π.χ. αγοράσαμε μάσκες από 8 Ευρώ στην Ελλάδα, ενώ η φτηνότερη στο νησί ήταν 80$).

Οπωσδήποτε να προτείνετε το υδροπλάνο κατά την επιστροφή και αναχώρηση από το νησί. Είναι 100% σίγουρο ότι θα σας ευχαριστήσουν όταν έρθει η ώρα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για τη συνεργασία μας.

Σταύρος  Πανταζής – Σοφία Τσιώλη

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!