Αυτοκρατορικό Μαρόκο Καζαμπλάνκα Φέζ Μαρακές 7 ημέρες ομαδικό ταξίδι

 Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με Alitalia * Διαμονή και διατροφή όπως αναφέρονται στον σχετικό τιμοκατάλογο * Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού *  Ξεναγήσεις/εκδρομές όπως αναφέρονται ανωτέρω *  Δώρο φολκλορική βραδυά με ποτό * Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός *  Τοπικοί ξεναγοί * Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου * Είσοδοι σε μουσεία/μνημεία * Ασφάλεια αστικής ευθύνης * Ενημερωτικά έντυπα

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση της Καζαμπλάνκα. Θα επισκεφθούμε την Κεντρική αγορά, την Πλατεία Μωχάμεντ του 5ου, την πλατεία των Ηνωμένων Εθνών, την παραλιακή λεωφόρο Κορνίς, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ, το τζαμί του Χασάν του Β΄ (εξωτερικά) και την πλούσια συνοικία Άνφα, με τον ιππόδρομο και τα γήπεδα γκολφ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και ακολούθως αναχώρηση για το Ραμπάτ, που απέχει 95 χιλιόμετρα. Θα επισκεφθούμε το παλάτι του Βασιλιά Χασάν του Β’, το Μαυσωλείο του Μωχάμεντ του 5ου , τον Πύργο του Χασάν και την κάσμπα Ουιντάια. Περνάμε από την περιοχή Σουίσυ με τις πρεσβείες και συνεχίζουμε για την Μεκνές. Μετά από 140 χλμ, φτάνουμε στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα Μεκνές, όπου θα κάνουμε στάση στην ιστορική πλατεία Λα Χεντίμ, γνωστή και ως«πλατεία της καταστροφής». Θα γνωρίσουμε εξωτερικά, το παλάτι του Μουλάι Ισμαήλ, με την μεγαλόπρεπη πύλη Μπάμπ Ελ Μανσούρ και τα τείχη της πόλης. Λίγος ελεύθερος χρόνος. Το ταξίδι συνεχίζεται και μετά από 65 χλμ άφιξη στη Φεζ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & διανυκτέρευση.

Πρόγευμα. Η σημερινή ξενάγηση στην ιερή αυτή πόλη, περιλαμβάνει την 1η μουσουλμανική Μεντίνα του αραβικού κόσμου με τα 9.202 σοκάκια, μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου και τα σούκς. Εκεί θα γνωρίσουμετην κορανική σχολήΜπου Ανανία και την εβραϊκή συνοικία Μελλάχ. Συνεχίζουμε να δούμε εξωτερικά το παλάτι των Μερενιδών που είναι το πιο παλιό του Μαρόκου, εξωτερικά το τζαμί Καραουίν, που ήταναπό τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του αραβικού κόσμου, το Μαυσωλείο του Μουλά Ιντρίς (εξωτερικά). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το λαογραφικό μουσείο Μπαταα. Επιπλέον αν υπάρχει χρόνος, θα δούμε τα Βυρσοδεψία. Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

Το πρωί αναχωρούμε από την ιερή πόλη της Φεζ και με ενδιάμεσες στάσεις στο Ιφράν, που είναι η Ελβετία του Μαρόκου και στο Μπενί Μελλάλ, που είναι μια όμορφη αγροτική πόλη, θα φτάσουμε στο εξωτικό Μαρακές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και ημέρα ξενάγησης στο Μαρακές.Μεταξύ των άλλων θα δούμε εξωτερικά το τζαμί Κουτούμπια, σύμβολο του Μαρακές, το παλάτι Ελ Μπαχία και το μουσείο Νταρ Σι Σαϊντ, πανέμορφο ανάκτορο που στεγάζει μια εντυπωσιακή συλλογή Μαροκινών Λαικών Τεχνών. Συνεχίζουμε με την φημισμένη πλατεία Τζεμαά Ελ Φνα ή αλλιώς «Πλατεία των Θαυμάτων». Η Τζεμαά Ελ Φνα είναι σύμβολο του Μαρακές, όπου επί καθημερινής βάσης εκτυλίσσεταιένα μαγευτικό θέαμα, που το συνθέτουν οι υπαίθριοι αυτοσχέδιοι πάγκοι – εστιατόρια, οι γητευτές φιδιών,οι παραμυθάδες, οι μάγισσες, σε συνδυασμό πάντα με τα εκατοντάδες μαγαζιά που ξετρυπώνουν στις πιο απίθανες γωνίες των σουκς. Θα επισκεφθούμε επίσης τους πανέμορφους κήπους του Μαζορέλ, ιδιοκτησία του Υves Saint Laurent. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο..Διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στο κατακόκκινο Μαρακές για να την διαθέσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Σας προτείνουμε μια εκδρομή ως την Εσσαουίρα, πόλη στις ακτές του Ατλαντικού, η οποία απέχει 170 χλμ,ντυμένη στα λευκά και τα μπλε, που σήμερα αποτελεί σημαντικό κέντρο της μαροκινής καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ανεβείτε στο κάστρο και απολάυστε την μαγευτική θέα, περπατήστε κατά μήκος του ωκεανού και ακούστε το τιτίβισμα των γλάρων... Η Εσσαουίρα σίγουρα θα σας αφήσει όμορφες εικόνες. Οι πιο δραστήριοι μπορούν προαιρετικά να επισκεφθούν την γραφική Ουαρζαζάτ, μία από τις ομορφότερες πόλεις της ενδοχώρας όπου και θα βρεθείτε μετά από μια καταπληκτική διαδρομή πάνω στην οροσειρά του Άτλαντα. Η Ουαρζαζάτ είναι το προπύργιο της ερήμου και διαθέτει δύο από τις ομορφότερες κάσμπες του Μαρόκο τις οποίες θα επισκεφθούμε. Η κάσμπα Ταουρίτ, πρώην τόπος κατοικίας του Πασά Γκλάουι, με τους πύργους που υψώνονται από τα παραδοσιακά σπίτια, θα σας συναρπάσει. Η δεύτερη κάσμπα, η Αϊτ Μπενχάντου απέχει 30 χλμ από την Ουαρζαζάτ και είναι πραγματικά μοναδική. Έχει ανακυρηχθεί από την Unesco ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας & διανυκτέρευση. Το βράδυ θα απολαύσουμε το ποτό μας παρακολουθώντας φολκλορικό show στο παγκοσμίως γνωστό ChezAli.

Πρωινό και νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Μαρόκο

Το Μαρόκο είναι μια αραβική, μουσουλμανική χώρα της Βόρειας Αφρικής. Το πολίτευμά του είναι η Συνταγματική Μοναρχία και έχει έκταση 446.550 τ.χλμ. και πληθυσμό 33.540.000, (επίσημη εκτίμηση 2015). Βρίσκεται στην Βορειοδυτική άκρη της Αφρικής και συνορεύει ανατολικά με την Αλγερία, νότια με την Μαυριτανία και βόρεια με την Ισπανία. Δυτικά βρέχεται από τον Ατλαντικό ωκεανό, […]

Πτήσεις

ALITALIA

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία 5*

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Αυτοκρατορικό Μαρόκο Καζαμπλάνκα Φέζ Μαρακές 7 ημέρες ομαδικό ταξίδι

Καζαμπλάνκα (1), Φέζ (2), Μαρακές (4)
ΔΩΡΟ φολκλορική βραδιά με ποτόστο Μαρακές

 

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧ.

ΞΕΝ.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. 1ΚΛΙΝΟΥ

7 Κάθε Κυριακή 5* Ημιδ/φή
(Πρωινό & 6 δείπνα)
Ρωτήστε μας
8 Κάθε Σάββατο 

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

 Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με Alitalia
 Διαμονή και διατροφή όπως αναφέρονται στον σχετικό τιμοκατάλογο
 Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
 Ξεναγήσεις/εκδρομές όπως αναφέρονται ανωτέρω
 Δώρο φολκλορική βραδυά με ποτό
 Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός
 Τοπικοί ξεναγοί
 Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 Είσοδοι σε μουσεία/μνημεία
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 Ενημερωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται:

 Φόροι αεροδρομίων
 Φιλοδωρήματα 20 €
 Ποτά και αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων που συμπεριλαμβάνονται στην εκδρομή
 Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Σημειώσεις:

1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής της ιστοσελίδας www.cel.gr και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τον συμμετέχοντα.

2) Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε διαβατήριο νέου τύπου, το οποίο το εκδίδετε από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένετε. Για τις χώρες της Ε.Ε ταξιδεύετε με ταυτότητα ΝΕΟY τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.

3) Ισοτιμίες, Ναύλοι & Επιβαρύνσεις: Όλες οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες με την τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ/ Δολαρίου και σε ειδικούς αεροπορικούς ναύλους. Για τον λόγο αυτό, με την κράτησή σας θα πρέπει μα ενημερώνεστε από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους για επιβεβαίωση των παραπάνω τιμών της εκδρομής και τυχόν επιβαρύνσεις.

4) Στα οργανωμένα πάκετα οι τιμές είναι υπολογισμένες βάση τα 20 άτομα .Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος του πακέτου ή να ακυρώσει την εκδρομή 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση.

5) Όλες οι τιμές για τα δωμάτια των ξενοδοχείων του τιμοκαταλόγου είναι για standard δωμάτια. Για δωμάτια με θέα θάλασσα ή ανώτερης κατηγορίας, υπάρχει επιβάρυνση.

6) Οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη των κατόχων, ανεξάρτητα συνοδείας εκπροσώπου του γραφείου και σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

7) Η εκδρομή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική ή αντίθετη φορά χωρίς να παραληφθούν οι ξεναγήσεις.

8) Οι τιμές στους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και είναι κάτ άτομο.

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Αυτοκρατορικό Μαρόκο Καζαμπλάνκα Φέζ Μαρακές 7 ημέρες ομαδικό ταξίδι
Διάρκεια: 7 & 8 Μέρες ημέρες
Τοποθεσία: Αφρική / Μέση Ανατολή – Africa / Middle East, Μαρόκο – Morocco

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

 Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με Alitalia
 Διαμονή και διατροφή όπως αναφέρονται στον σχετικό τιμοκατάλογο
 Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
 Ξεναγήσεις/εκδρομές όπως αναφέρονται ανωτέρω
 Δώρο φολκλορική βραδυά με ποτό
 Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός
 Τοπικοί ξεναγοί
 Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 Είσοδοι σε μουσεία/μνημεία
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 Ενημερωτικά έντυπα

Δεν Περιλαμβάνονται

 Φόροι αεροδρομίων
 Φιλοδωρήματα 20 €
 Ποτά και αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων που συμπεριλαμβάνονται στην εκδρομή
 Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!