Σεούλ & Μπαλί | Νότια Κορέα & Ινδονησία | Ατομικό οργανωμένο ταξίδι 11 ημερών με την SCOOT AIRLINES

Σεούλ - Μπαλί Νότια Κορέα - Ινδονησία Οργανωμένο ταξίδι 11 ημέρες με SCOOT AIRLINES * Αεροπορικά Εισιτήρια * Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία * Πρωινό Καθημερινά * Μεταφορά από / προς αεροδρόμιο * Εκδρομές με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό * Ασφάλεια αστικής ευθύνης. περίοδος αναχωρήσεων από 01 Mαρτίου ως και 31 Οκτωβρίου.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Σεούλ 3 νύχτες και Μπαλί 5 νύχτες | Νότια Κορέα και Ινδονησία | Ατομικό ταξίδι οργανωμένο πρόγραμμα 11 ημερών> με ξεναγήσεις για 2 άτομα στην Νότια Κορέα με την SCOOT AIRLINES

Περίοδος αναχωρήσεων από 01 Mαρτίου ως και 31 Οκτωβρίου (η τελευταία διανυκτέρευση)
Αναλυτικό Πρόγραμμα με τοπικό Αγγλόφωνο ξεναγό στην Σεούλ

1η μέρα: Αναχώρηση ΑΘΗΝΑ – ΣΕΟΥΛ μέσω ενδιάμεσου σταθμού

Αναχώρηση με την πτήση ΑΘΗΝΑ – ΣΕΟΥΛ μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

2η μέρα: Άφιξη – Ξενάγηση πόλης της Σεούλ στην Νότια Κορέα

Άφιξη στην Σεούλ και το ταξίδι μας ξεκινάει με την συνάντηση μας με τον τοπικό αγγλόφωνο σύνοδο . Μεταφορά στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση στα δωμάτια . Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με την νοτιοκορεατική πρωτεύουσα. Θα περάσουμε το Προεδρικό Μέγαρο και θα κατευθυνθούμε προς το βόρειο τμήμα της πόλης. Πρώτος σταθμός μας το μεγαλοπρεπές παλάτι Γκιαονγκ Μποκ. Κατοικία των βασιλέων της Δυναστείας Τζοσεόν για περίπου 200 χρόνια. Το συγκεκριμένο αυτοκρατορικό συγκρότημα πολλές φορές κατά την διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας του καταστράφηκε ολοσχερώς και ανασκευάστηκε από το μηδέν.

Έπειτα θα επισκεφτούμε το εθνικό Λαογραφικό μουσείο,

(Κλειστά κάθε Τρίτη ) με μεγάλη συλλογή από εκθέματα που χρονολογούνται από την προϊστορική εποχή έως τις αρχές του 20ου αιώνα. Στους εξωτερικούς χώρους του Μουσείου υπάρχουν αναπαραστάσεις από παραδοσιακούς γάμους, θρησκευτικές τελετές και  τοπικά έθιμα.
Θα συνεχίσουμε την ξενάγηση μας στο Μπουκτσόν , την γραφική συνοικία με τα παραδοσιακά σπίτια «Χανοκ» από την εποχή  του 15ου αιώνα μ.Χ. Θα έχουμε την δυνατότητα να περπατήσουμε στην παλαιότερη αγορα της πόλης ,την αγορά Gwangjang, με πάνω από 5000 μαγαζάκια και μεγάλη ποικιλία από τοπικά είδη όπως μεταξωτά,σατέν, τσάι και τη «ρίζα της ζωής» σύμφωνα με την Κινεζική Ιατρική-τζινσενγκ.

Δοκιμάστε Κορεάτικα εδέσματα

όπως αλμυρή κρέπα με σάλτσα κόκκινου φασολιού και κορεατικό πιροσκί. Στο τέλος της σημερινής μας ξενάγησης θα ανέβουμε σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της πόλης,το λόφο Ναμσαν να θαυμάσουμε την Σεούλ από ψηλά. Εκεί θα δούμε και τον ομώνυμο Πύργο με ύψος 237 μέτρα.
Επιστρέφοντας προς το ξενοδοχείο θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε στάση στην περιοχή Μαϊεν ντονγκ. Με δεκάδες πολυκαταστήματα και τις επώνυμες φίρμες,τα εστιατόρια (κυρίως ψητοπωλεία με κορεατικό barbecue) και τα μπαρ που σερβίρουν το εθνικό οινοπνευματώδες ποτό «Σοτζού». Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μνημείο Πολέμου -Λαογραφικό Κέντρο -Περιοχή Gangnam -Κορεάτικα Λουτρά στην Σεούλ

Η σημερινή μέρα ξεκινάει με επίσκεψη στο Μνημείο του Πολέμου της Κορέας όπου εκτίθενται πάνω από 13000 άρματα ,αεροπλάνα , αναμνηστικά και κειμήλια από τον τριετή εμφύλιο. Μεταξύ άλλων υπάρχει και τιμητική πλακέτα προς τιμήν των Ελλήνων πεσόντων. Μετά την επίσκεψη στο μνημείο,σειρά έχει το λαογραφικό κομμάτι!

Θα επισκεφτούμε ένα λαογραφικό κέντρο και θα φορέσουμε παραδοσιακές Κορεατικές ενδυμασίες «Χάνμποκ»(παρόμοιες με τα Ιαπωνικά κιμονό ). Απαρτίζονται από μια στενή μπλούζα και μια μακριά φούστα με τετραπλάσιο μήκος από αυτό της μπλούζας .

Υπάρχει και αντίστοιχη ανδρική έκδοση του «Χάνμποκ» – μακρύ κουστούμι με φαρδιά μανίκια. Επίσης θα δοκιμάσουμε το φημισμένο ορεκτικό της Κορεατικής κουζίνας , «Κιμτσί» (λάχανο τουρσί ) και θα μάθουμε για τον τρόπο παρασκευής του.
Στην συνέχεια θα περάσουμε τον ποταμό Χαν και θα κατευθυνθούμε προς την περιοχή Gangnam. Gangnam στα Κορεάτικα σημαίνει νότια του ποταμού όμως οι περισσότεροι θα το γνωρίζουν από το ομώνυμο μουσικό hit. Η καρδιά της τεχνολογίας χτυπάει στο Gangnam με το εκθεσιακό κέντρο της Samsung να βρίσκεται εκεί όπως επίσης και τα κεντρικά των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών και εταιρειών παραγωγής ταινιών της χώρας. Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος…..

Επίσκεψη σε παραδοσιακά Κορεάτικα λουτρά.

Οι Κορεάτες φημίζονται για την περιποίηση και την φροντίδα που δείχνουν στο σώμα τους ξοδεύοντας αρκετές ώρες σε 24ωρα λουτρά η αλλιώς κέντρα Υγείας και Αποκατάστασης. Σήμερα θα επισκεφτούμε ένα από αυτά που εκτός των άλλων περιλαμβάνει ιαματικά λουτρά, χαμάμ, σάουνα, τζακούζι, υδρομασάζ, απολέπιση, κρυοθεραπεία και υπνοδωμάτια οξυγόνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

4η μέρα : Σύνορα Νότια Κορέα -Βόρεια Κορέα (Αποστρατικοποιημένη ζώνη)**

Την τελευταία μας μέρα σε αυτό το ταξίδι μας στην Κορεατική χερσόνησο θα την αφιερώσουμε στην περιοχή που κάποτε ο Μπιλ Κλίντον είχε χαρακτηρίσει τη “πιο επικίνδυνη πάνω στη γη”. Το οξύμωρο είναι ότι παρότι μιλάμε για αποστρατικοποιημένη ζώνη, περίπου ένα εκατομμύριο στρατιώτες επαγρυπνούν και από τις δυο πλευρές. Δύο εκατομμύρια νάρκες είναι θαμμένες σε αυτή τη στενή λωρίδα γης, αυτή την ουδέτερη ζώνη που χωρίζει τα δυο κράτη και δεκάδες πυροβόλα είναι διαρκώς σε θέση μάχης με τις κάνες τους στραμμένες προς την “αντίπαλη” πρωτεύουσα. Θα μας πάρει οδικώς κοντά στην μια ώρα να φτάσουμε από την Σεούλ στο Πανμαντζομ. Το κοντινότερο σημείο που κάποιος τουρίστας από την Νότια Κορέα μπορεί να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής με μια από τις πιο “κλειστές” χώρες στον κόσμο .

Εκεί θα μπούμε στον μπλε θάλαμο των διαπραγματεύσεων

(που εποπτεύεται από Κυανόκρανους φρουρούς του ΟΗΕ) και θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο τόσο με τους Νοτιοκορεάτες αλλά και με τους Βορειοκορεάτες “μαρμαρωμένους” Εθνοφύλακες.

Από την οροφή του παρατηρητηρίου Ντορα μπορείτε να δείτε με κιάλια την Βόρεια Κορέα και τη πόλη-φάντασμα Κιτζονγκ-Ντονγκ. Χτίστηκε τη δεκαετία του πενήντα με σκοπό να δελεάσει Νοτιοκορεάτες να αυτομολήσουν στον Βορρά.

Πολλές φορές από τα τεράστια μεγάφωνα της Βορειοκορεάτικης πλευράς εκφωνούνται προπαγανδιστικές ομιλίες!

Θα συνεχίσουμε στον σιδηροδρομικό σταθμό Imjingang, εκεί που έχει σταματήσει ο χρόνος. Δείτε τον τελευταίο, μισό κατεστραμμένο και γεμάτο σημάδια από σφαίρες συρμό που προσπάθησε να αναχωρήσει για την Πιονγκγιάνγκ κατά την διάρκεια του εμφυλίου. Την «Γέφυρα Γκυεονκουι» η αλλιώς «Γέφυρα της Ελπίδας» όπως την ονομάζουν οι Νοτιοκορεάτες, σύμβολο του διακαή πόθου για ειρηνική επανένωση με τον Βορρά . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

5η μέρα : Ελεύθερη ημέρα / πτήση Σεούλ – Μπαλί  μέσω ενδιάμεσου σταθμού

Πρωινό και σήμερα είναι ελεύθερη η ημέρα για βόλτα και ίσως κάποια τελευταία ψώνια σε αυτό το ταξίδι μας. Φυσικά ο ξεναγός θα σας προτείνει κάποια προαιρετική εκδρομή. Check out απο τα δωμάτια στις 12:00 . Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση σας Σεούλ – Μπαλί  μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Μπαλί και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

6η μέρα : Μπαλί Ινδονησία

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα . Μπορείτε να κλείσετε κάποια προαιρετική εκδρομή τοπικά . Διανυκτέρευση .

7η μέρα : Μπαλί Ινδονησία

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα . Μπορείτε να κλείσετε κάποια προαιρετική εκδρομή τοπικά . Διανυκτέρευση .

8η μέρα : Μπαλί Ινδονησία

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα . Μπορείτε να κλείσετε κάποια προαιρετική εκδρομή τοπικά . Διανυκτέρευση .

9η μέρα : Μπαλί Ινδονησία

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα . Μπορείτε να κλείσετε κάποια προαιρετική εκδρομή τοπικά . Διανυκτέρευση .

10η μέρα : Πτήση Μπαλί – Αθήνα

Πρωινό . CHECK OUT απο τα δωμάτια στις 12:00 . Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση BALI – ΑΘΗΝΑ μέσω ενδιάμεσου σταθμού .

11η μέρα : Επιστροφή

Άφιξη στην Αθήνα .

Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να αλλάξει
με σκοπό την καλύτερη διεκπεραίωση της εκδρομής .

Σημαντικές Πληροφορίες για το ταξίδι σας στην Κορέα
**Για την εκδρομή αυτή απαιτείται ειδική άδεια από την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και για να εκδοθεί χρειάζεται τουλάχιστον μια με δυο εβδομαδες.
**Με την είσοδο στην αίθουσα των διαπραγματεύσεων,οι επισκέπτες πρέπει να υπογράψουν δήλωση ότι με δική τους πρωτοβουλία βρίσκονται εκεί και η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την ασφάλεια τους.

Ξενοδοχεία στην Σεούλ

LUMIA HOTEL NAMDAEMUN ***

Standard room Με πρωινό

Για αναβάθμιση σε ξενοδοχείο 4* στην SEOUL επιπλέον 100 euro ανά άτομο συνολικά

HOTEL SKYPARK  DONGDAEMUN 1 ****

Standard room Με πρωινό

Ξενοδοχεία στο Μπαλί

Σεούλ 3 νύχτες και Μπαλί 5 νύχτες | Νότια Κορέα και Ινδονησία | Ατομικό ταξίδι οργανωμένο πρόγραμμα 11 ημερών με ξεναγήσεις για 2 άτομα στην Νότια Κορέα με την SCOOT AIRLINES  11 ημέρες – 8 νύχτες

Ξενοδοχεία στο Μπαλί

Τύπος δωματίου

Τιμή κατ’ άτομο σε €

Σημειώσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Wyndham Garden Kuta Bali  ****   Ή παρόμοιο

Deluxe room

Ρωτήστε μας

Με πρωινό

Mutiara Bali Resort & Villa  **** Ή παρόμοιο

Superior room

Με πρωινό


Μία χώρα όπως η Νότια Κορέα και η Ινδονησία είναι άκρως τουριστικές και ιδανικές για  ατομικά  ή  οργανωμένα  ταξίδια, καλύπτοντας το μεγαλύτερο φάσμα των απαιτήσεων του απλού αλλά και του απαιτητικού ταξιδιώτη.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την SCOOT AIRLINES (με αποσκευή)  
Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με τοπική εταιρεία για το δρομολόγιο SEOUL  BALI μέσω ενδιάμεσου σταθμού  
Διαμονή στα επιλεγμένα Ξενοδοχεία του τιμοκατάλογου
Πρωινό Καθημερινά όσες οι διανυκτερεύσεις  
Μεταφορά από / προς αεροδρόμιο (shared)  
Εκδρομές με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό , όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα (και το κόστος εισόδων) στην SEOUL
Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι Αεροδρομίων & Φόροι Καύσιμων Εσωτερικού και Εξωτερικού & Επίναυλοι Εισιτηρίου (περίπου  400 euro)
Οποιαδήποτε επιβάρυνση ναύλου λόγω μη ανεύρεσης του αναγραφόμενου class of service
Φιλοδωρήματα  (5 USD ανά ημέρα ανά άτομο) στην SEOUL
Εκδρομές  στο BALI
Τοπικοί φόροι Ινδονησίας , περίπου 10 euro ανά άτομο , πληρώνονται εκεί κατά την αναχώρηση 

Σημειώσεις:

Περίοδος ισχύς του προγράμματος από 01 Μαρτίου ως και 31 Οκτωβρίου (τελευταία νύχτα διαμονής).Ειδική προσφορά μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών ναύλων από και προς την χώρα προορισμού.
Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου λόγω διαθεσιμότητας επιβαρύνεται ο πελάτης.
Οι τιμές δεν ισχύουν για τις εορτές και για περιόδους ειδικής κατάστασης για την πόλη.
Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις.
Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων & οι επίναυλοι καυσίμων.
Η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων αλλάζει συνεχώς, επιβεβαίωση έρχεται κατόπιν επίσημης κράτησης & προκαταβολής του πελάτη.
Τα ξενοδοχεία παρέχουν ειδικές προσφορές για νεόνυμφους ( π. χ.  μπουκάλι κρασί, δείπνο, καλάθι με φρούτα, κλπ). Ενημερωθείτε από τα επίσημα site τους.
Στον παραπάνω τιμοκατάλογο οι τιμές είναι υπολογισμένες με 8 διανυκτερεύσεις.
Για τα ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήριο, βίζα κτλ.) ευθύνεται ο ταξιδιώτης .
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναχωρήσετε με άλλη αεροπορική εταιρεία παρακαλούμε ενημερώστε μας να σας πούμε για την διαφορά της τιμής ανάλογα με την διαθεσιμότητα.   

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Σεούλ

Η Σεούλ είναι μία από τις πιο οικονομικές ασιατικές πρωτεύουσες. Η μετακίνηση με το μετρό south_korea_seoul_city_asia_cel_tours_2 Korea-Seoul-Han-River-Night-View-_cel_tours_2 dusk-cityscape-with-seoul-skyline-and-changdeokgung-palace-in-south-korea_cel_tours_2είναι δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα και τα μεσαίας κατηγορίας και οικονομικά ξενοδοχεία αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Έτσι, και με την προϋπόθεση ότι ακολουθείτε τη διατροφή των ντόπιων (πράγμα εύκολο αφού το κορεάτικο φαγητό είναι πεντανόστιμο), είναι απίθανο να ξεμείνετε από γουόν, το τοπικό νόμισμα.
Η πόλη αποτελεί μια όμορφη μίξη του παλαιού και του νέου. Κάθε συνοικία της Σεούλ έχει τις δικές της ιδιομορφίες και το να βρείτε αυτήν που προτιμάτε είναι μια απολαυστική διαδικασία: Στη λίστα σας προσθέστε τις Insa-dong, Myeong-dong, Yongsan και Gangnam. Η hip φοιτητική συνοικία Hongdae είναι μια καλή αφετηρία, καθώς είναι ασφυκτικά γεμάτη με μπουτίκ ρούχων, μοδάτα μπαρ και μικρά καφέ. Είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε στην Itaewon, που αποτελεί πραγματικό μαγνήτη για τους απόδημους και εκεί βρίσκονται μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για δείπνο και νυχτερινή ζωή στην πόλη.
Είναι εκπληκτικό αν σκεφτεί κανείς πόσο γρήγορα ανέκαμψε η Νότια Κορέα από τον Πόλεμο της Κορέας και εξελίχθηκε σε μία από τις ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου. Και αυτή η ταχύτητα αναδεικνύεται σε κύριο χαρακτηριστικό της: πρόκειται για τη χώρα του εξαιρετικά γρήγορου ασύρματου δικτύου (Wi-Fi), του άκρως αποτελεσματικού δικτύου δημόσιων συγκοινωνιών και της υπερταχείας αμαξοστοιχίας KTX που ταξιδεύει αγγίζοντας την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 300 χλμ/ώρα.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Μπαλί

Περισσότερα για Μπαλί

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πτήσεις

SCOOT AIRLINES

TR 713 ΑΘΗΝΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ   1145 0430  
TR 896 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΣΕΟΥΛ   1230 2140  
SEOUL – BALI τοπική αεροπορική εταιρεία μέσω ενδιάμεσου σταθμού
TR 289 ΜΠΑΛΙ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ  1910 2145  
TR 712 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΘΗΝΑ   0235 0845 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Σεούλ & Μπαλί | Νότια Κορέα & Ινδονησία | Ατομικό οργανωμένο ταξίδι 11 ημερών με την SCOOT AIRLINES
Διάρκεια: 11 ημέρες
Τοποθεσία: Σεούλ – Seoul, Μπαλί – Bali

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την SCOOT AIRLINES (με αποσκευή)  
Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με τοπική εταιρεία για το δρομολόγιο SEOUL  BALI μέσω ενδιάμεσου σταθμού  
Διαμονή στα επιλεγμένα Ξενοδοχεία του τιμοκατάλογου
Πρωινό Καθημερινά όσες οι διανυκτερεύσεις  
Μεταφορά από / προς αεροδρόμιο (shared)  
Εκδρομές με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό , όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα (και το κόστος εισόδων) στην SEOUL
Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Δεν Περιλαμβάνονται

Φόροι Αεροδρομίων & Φόροι Καύσιμων Εσωτερικού και Εξωτερικού & Επίναυλοι Εισιτηρίου (περίπου  400 euro)
Οποιαδήποτε επιβάρυνση ναύλου λόγω μη ανεύρεσης του αναγραφόμενου class of service
Φιλοδωρήματα  (5 USD ανά ημέρα ανά άτομο) στην SEOUL
Εκδρομές  στο BALI
Τοπικοί φόροι Ινδονησίας , περίπου 10 euro ανά άτομο , πληρώνονται εκεί κατά την αναχώρηση 

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

Προτεινόμενα Ταξίδια

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!