Σκωτία – Χαϊλαντς – Δουβλίνο Ηνωμένο Βασίλειο Ιρλανδία 7 ημέρες ομαδικό ταξίδι

Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines * Διαμονή (6) διανυκτερεύσεις στην Ιρλανδία & Σκωτία σε ξενοδοχεία 3* superior & 4* * Ιρλανδέζικο & Σκωτσέζικο πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία σε μπουφέ ( σύνολο 6 πρωινά ) * Δείπνο καθημερινά στα ξενοδοχεία εκτός του Δουβλίνου & Εδιμβούργου ( σύνολο 2 δείπνα ) * Μεταφορές, εκδρομές και μετακινήσεις με πολυτελή τουριστικά λεωφορεία βάση προγράμματος * Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη διαδρομή Cairnryan (Σκωτία) – Belfast (Β.Ιρλανδία) * Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος * Ταξιδιωτικά έντυπα – χάρτες. Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator με την Generali * Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ.Βενιζέλος και απευθείας πτήση της Aegean για Μάντσεστερ. Άφιξη στο Μάντσεστερ και αμέσως αναχωρούμε με προορισμό το Εδιμβούργο. Πρώτος σταθμός στο ταξίδι μας είναι η πανέμορφη περιοχή των αγγλικών λιμνών και συγκεκριμένα η λίμνη Γουίντερμιρ, η μεγαλύτερη λίμνη του Εθνικού πάρκου Λέικ Ντίστρικτ και το χωριό Μπόουνες, ένα από τα ωραιότερα παραλίμνια θέρετρα από όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοιάριο και μετά από μια κρουαζιέρα 35 λεπτών θα φτάσουμε στο Αμπλσαιντ. Επιβίβαση στο πούλμαν και μέσα από μία διαδρομή με αλληλοδιαδεχόμενες λίμνες περνάμε τα νοητάσύνορα Αγγλίας – Σκωτίας. Στάση στο Γκρέτνα Γκρίν, ένα γραφικό χωριό παγκοσμίως γνωστό για την τέλεση δεκάδων παραδοσιακών γάμων ημερησίως. Ελεύθερος χρόνος για αγορά μάλλινων σκοτσέζικων ειδών ρουχισμού. Αναχώρηση και το απόγευμα άφιξη στο Εδιμβούργο και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και στη συνέχεια θα έχουμε το χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα της Σκωτίας. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης του Εδιμβούργου , της «Αθήνας του Βορρά» όπως την αποκαλούν. Θα ξεκινήσουμε από την νέα πόλη Γεωργιανής εποχής , μέσα από τις κομψές οδούς και ημισελήνους της για να θαυμάσουμε την υπέροχη αυτή αρχιτεκτονική και να ακούσουμε τις ιστορίες αυτών που έζησαν και βασίλευσαν εκεί . Έπειτα θα οδηγηθούμε στο λόφο Κάρλτον, από όπου θα έχουμε μια πανοραμική και καλύτερη άποψη της πόλης του Εδιμβούργου. Θα κατηφορίσουμε για να βρεθούμε στο παλάτι του Χόλιρουντ , την επίσημη κατοικία της Βασίλισσας στην Σκωτία. Θα συνεχίσουμε δια μέσου του ιστορικού Βασιλικού Μιλίου της παλιάς πόλης και από αξιοθέατα όπως το Τόλμπουθ, την οικία του Τζον Νοξ , τον καθεδρικό του Αγίου Τζάιλς και πολλά άλλα ώσπου θα καταλήξουμε στο κάστρο του Εδιμβούργου το οποίο και θα επισκεφτούμε για να δούμε τα κοσμήματα του Στέμματος. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας είμαστε ελεύθεροι να περπατήσουμε στην Πρίνσες Στριτ , εμπορικό δρόμο της νέας πόλης με τα καταστήματα και την υπέροχη θέα της παλιάς πόλης. Προαιρετικά θα μπορέσουμε να πάρουμε μέρος σε μια σκωτσέζικη βραδιά με γκάιντες και παραδοσιακούς χορούς με τις ανάλογες τοπικές ενδυμασίες. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το γραφικό χωριό Πιτλόχρυ που είναι γνωστό στους επισκέπτες για τα αποστακτήρια ουίσκι που φιλοξενεί όπως και για την καλλιέργεια της καφέ πέστροφας. Θα έχουμε χρόνο να γευματίσουμε αλλά και να επισκεφθούμε παραδοσιακό σκοτσέζικο αποστακτήριο του «νερού της ζωής». Επόμενος σταθμός στο σημερινό μας ταξίδι το περίφημο Κάστρο Μπλερ. Σε στρατηγική θέση από το 1269 φιλοξενεί την οικογένεια των Άθολ με το μοναδικό στην Ευρώπη ιδιωτικό στρατό «Χαϊλάντερς του Άθολ». Μετά το τέλος της επίσκεψής μας θα αναχωρήσουμε για τον τελικό μας προορισμό, το Άβιεμορ στην καρδιά του εθνικού πάρκου Κερνγκορν. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Ινβερνές, την «πρωτεύουσα των Χάιλαντς». Μετά από την περιήγηση μας και γνωριμία με την πόλη θα συνεχίσουμε με προορισμό τη Γλασκόβη δια μέσω των σκωτικών λιμνών. Πρώτος σταθμός στο ταξίδι μας η περίφημη λίμνη Λοχ Νες με τη Νέσι, το θρυλικό τέρας, όπου ο «μύθος» της ζει στη λίμνη από τα μέσα περίπου της δεκαετίας του 1950. Αφού ανακαλύψουμε οι ίδιοι αν πρόκειται περί μύθου ή πραγματικότητας θα αναχωρήσουμε για τον επόμενο σταθμό μας, το Φορτ Αγκούστους, εδώ που ενώνονται οι λίμνες Λόχ Όικχ και Λοχ Νες με τις τεχνητές δεξαμενές και το κανάλι της Καλυδωνίας. Συνεχίζουμε νοτιότερα για την πόλη Φορτ Γουίλιαμ , στους πρόποδες του βουνού Μπεν Νέβις , τη ψηλότερη κορφή της Σκωτίας. Εκεί θα έχουμε χρόνο για να γευματίσουμε και αμέσως μετά θα κατευθυνθούμε νοτιότερα στις όχθες της μεγαλύτερης λίμνης της Σκωτίας Λοχ Λόμοντ και το χωριό Λας. Θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το τοπίο πίνοντας ένα τσάι σε παραδοσιακό σκοτσέζικο καφέ πριν αναχωρήσουμε για τη Γλασκόβη, το περίφημο πάλαι ποτέ ναυπηγικό κέντρο της Σκωτίας. Αφού περιηγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατά της όπως την πλατεία Τζώρτζ με τα επιβλητικά της Βικτοριανά κτίρια , το κτίριο του πανεπιστημίου και κάποιες σύγχρονες αρχιτεκτονικές όψεις της Γλασκόβης του 21ου αιώνα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι του Κερνρυαν απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στο Μπέλφαστ. Το ταξίδι διαρκεί 2 ώρες 15’ λεπτά και διασχίζοντας την Ιρλανδική θάλασσα θα φτάσουμε στο Μπέλφαστ και αμέσως ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε πραγματική πόλη-έκπληξη. Θα περιηγηθούμε στο κέντρο της πόλης απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα της όπως το Δημοτικό Μέγαρο, τη βιβλιοθήκη Λίνεν Χολ, το περίφημο κτίριο της Όπερας του Μπέλφαστ, το Πανεπιστήμιο Κουίνς , τον Καθεδρικό της Αγίας Άννας , το κεκλιμένο πύργο του ρολογιού αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και πολλά άλλα αξιοθέατα που ο αρχηγός μας θα μας οδηγήσει μέσα από αφηγήσεις σε πραγματικά γεγονότα και ιστορίες. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτες στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για το Δουβλίνο και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χωρίς καθυστέρηση θα αναχωρήσουμε για μια περιήγηση στην Τεμπλ Μπαρ. Γνωστή ως δυτική όχθη του Δουβλίνου και περίφημη περιοχή για τις «Αποκλίσεις» , μια υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση που διαρκεί όλο το καλοκαίρι. Γεμάτη με μπαρ, καφετέριες, παμπ , εστιατόρια αλλά και αξιοθέατα όπως το Δημαρχείο, τη γέφυρα της Χιλιετίας , την αψίδα του εμπόρου και το Μίτινγκ Χάουζ Σκουέαρ που αποτελεί το κέντρο της Τεμπλ Μπαρ, τον τόπο συναυλιών, υπαίθριων προβολών ταινιών και της Σαββατιάτικης αγοράς τροφίμων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την ξενάγησή μας στην Ιρλανδική πρωτεύουσα. Ο ξεναγός μας Θα μας οδηγήσει αρχικά στη βόρεια πλευρά του ποταμού Λίφεϊ που διασχίζει την πόλη περνώντας από φημισμένα σημεία όπως το πολιτιστικό κέντρο του Τζέιμς Τζόις που έγραψε το έπος «Οδυσσέας», το κτίριο του κεντρικού Ταχυδρομείου , επίκεντρο της επανάστασης του Πάσχα , το εκπληκτικό κτίριο του Τελωνείου, την πλατεία Πάρνελ που αποτελεί στέγη εξαιρετικών μουσείων και γκαλερί τέχνης , το δρόμο Ο’Κόνελ , έναν από τους φαρδύτερους δρόμους στην Ευρώπη με πληθώρα κλασικών κτιρίων και περίφημα αγάλματα να το διακοσμούν, το αποστακτήριο Ουίσκυ Τζέιμσον και άλλα. Στη συνέχεια θα περάσουμε στη νότια πλευρά του ποταμού περνώντας μπροστά από το πιο σημαντικό πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας, το Τρίνιτυ Κόλετζ. Θα επισκεφθούμε το Εθνικό Μουσείο της Ιρλανδίας που καθρεφτίζει την ιστορία της χώρας μέσα από ιστορικά και αρχαιολογικά εκθέματα του προϊστορικού , πρώιμου πολιτισμού της Ιρλανδίας μέχρι και τη βίαιη σύγκρουση του 1916-22. Μετά το τέλος της επίσκεψής μας συνεχίζουμε μέσα από τις γειτονιές της Γεωργιανής περιόδου του 18ου αιώνα πανοραμικά με την Εθνική Πινακοθήκη, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το κάστρο του Δουβλίνου του 13ου αιώνα, το σπίτι του Όσκαρ Γουάιλντ και περνώντας από τον Καθεδρικό Ναό του Χριστού, την πρώτη εκκλησία του Δουβλίνου που ιδρύθηκε το 1038 θα φθάσουμε στον Καθεδρικό του Αγίου Πατρικίου , τον εθνικό καθεδρικό της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ιρλανδίας και γνωστή από τον πρωτοπρεσβύτερο της Τζόναθαν Σουίφτ που έγραψε «τα ταξίδια του Γκιούλιβερ». Δε θα παραλείψουμε βέβαια να δούμε και τη γειτονιά που φιλοξενεί τα κτίρια της περίφημης μαύρης μπύρας Γκίνες, το μεγαλύτερο ζυθοποιείο της Ευρώπης. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση

Μετά από το πλούσιο ιρλανδικό πρόγευμα θα αναχωρήσουμε με προορισμό την κομητεία Κορκ. Πρώτος σταθμός στο ταξίδι μας ο Βράχος του Κάσελ. To πιθανώς πιο πολυφωτογραφημένο μνημείο στην Ιρλανδία είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας. Αυτό το μνημείο που δεσπόζει επάνω από την πόλη Κάσελ από τη βάση του που την αποτελεί ένας ογκόλιθος ύψους 61 μέτρων, υπήρξε κάποτε η έδρα των βασιλέων της επαρχίας Μούνστερ. Ο Άγιος Πατρίκιος επισκέφθηκε το βράχο το 450 μ.Χ, ενώ τον 10ο αιώνα έλαβε χώρα εδώ η στέψη του Μπραïαν Μπόρου ως 1ου υψηλού Βασιλέα της Ιρλανδίας. Θα έχουμε την ευκαιρία, στο εσωτερικό των επιβλητικών τειχών που περιβάλλουν τον Βράχο να δούμε έναν κυκλικό πύργο, έναν Καθεδρικό Ναό, το ρομανικού ρυθμού παρεκκλήσι από το 12ο αιώνα καθώς και κέλτικους σταυρούς. Ο καθεδρικός Ναός γοτθικού ρυθμού χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και συνδέεται με το κτήριο που αποτελούσε το Μέγαρο του Αρχιεπισκόπου του Κάσελ. Το παρεκκλήσι του Κόρμακ είναι μικρότερο σε μέγεθος, ωστόσο πρόκειται για ένα πολύ τυπικό δείγμα ρομανικής αρχιτεκτονικής ενώ η είσοδος στον Βράχο γίνεται από ένα κτήριο του 15ου αιώνα στο οποίο διέμεναν οι ψάλτες του Καθεδρικού. Τον επόμενο σταθμό αποτελεί η πόλη Κορκ, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιρλανδίας και Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2005. Θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε και να εξερευνήσετε την πόλη με τα πολυάριθμα κανάλια, τα στενά δρομάκια και τις γραφικές προκυμαίες που βρίσκονται στα βόρεια και νότια του ποταμού Λι που τη διασχίζει. Πολύ κοντά στο Cork βρίσκεται η μικρή πόλη Cobh, συνυφασμένη με την ναυπηγική τέχνη και τη ναυσιπλοΐα, πολύ γραφική, που ονομαζόταν ως την ανεξαρτητοποίηση της Ιρλανδίας Queenstown. Το Cobh ήταν το τελευταίο ευρωπαϊκό λιμάνι που έπιασε στο παρθενικό του ταξίδι ο Τιτανικός το 1912, πριν τη βύθισή του, ενώ το 1916 στο Cobh μεταφέρθηκαν οι σοροί και οι επιζώντες του Lusitania, του υπερωκεανίου που βυθίσθηκε από γερμανικό υποβρύχιο νότια της Ιρλανδίας, και που η βύθισή του απετέλεσε την αφορμή εισόδου των ΗΠΑ στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής μας. OPERATOR 007

Η Σκωτία είναι χώρα – τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Σκωτία χωρίζεται βασικά σε δύο περιοχές, στις ορεινές περιοχές (Highlands), και στις πεδινές περιοχές (Lowlands). Αντίστοιχα οι κάτοικοί της, που είναι κυρίως κέλτικης προέλευσης, χωρίζονται σε ορεινούς (Χάιλαντερς – Highlanders) και πεδινούς (Λόουλαντερς – Lowlanders). Οι Χάιλαντερς είναι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους, τους πιο γνήσιους Σκωτσέζους, ζούνε στα ορεινά, κυρίως στα βόρεια της χώρας, και στη γλώσσα τους θα βρει κανείς πολυάριθμα ιδιωματικά στοιχεία, σίγουρα περισσότερα απ’ ό,τι στην καθομιλουμένη των Λόουλαντερς, των κατοίκων των πεδινών περιοχών κυρίως στο νότο της χώρας και των μεγαλύτερων πόλεων, του Εδιμβούργου και της Γλασκώβης, που δέχθηκαν λόγω γεωγραφίας και γειτνίασης με την Αγγλία πιο εύκολα την αγγλική επιρροή.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2014 διεξήχθη δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Δείτε περισσότερα

Πτήσεις

 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

Διαμονή (6) διανυκτερεύσεις στην Ιρλανδία & Σκωτία σε ξενοδοχεία 3* superior & 4*

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

Ενήλικας: Ρωτήστε μας

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΙΜΗ

ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

3ο ΑΤΟΜΟ

ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ

7

Ρωτήστε μας

3*sup & 4*

Ρωτήστε μας

Σκωτία – Χαϊλαντς – Δουβλίνο Ηνωμένο Βασίλειο Ιρλανδία 7 ημέρες ομαδικό ταξίδι

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines
  • Διαμονή (6) διανυκτερεύσεις στην Ιρλανδία & Σκωτία σε ξενοδοχεία 3* superior & 4*.
  • Ιρλανδέζικο & Σκωτσέζικο πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία σε μπουφέ ( σύνολο 6 πρωινά ).
  • Δείπνο καθημερινά στα ξενοδοχεία εκτός του Δουβλίνου & Εδιμβούργου ( σύνολο 2 δείπνα ).
  • Μεταφορές, εκδρομές και μετακινήσεις με πολυτελή τουριστικά λεωφορεία βάση προγράμματος.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη διαδρομή Cairnryan (Σκωτία) – Belfast (Β.Ιρλανδία).
  • Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος.
  • Ταξιδιωτικά έντυπα – χάρτες.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator με την Generali.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων:  155 € από/προς Αθήνα, 195 € από/προς Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών,  250 € από/προς άλλες πόλεις μέσω Αθηνών .
  • Είσοδοι σε μουσεία – θεάματα ,φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά  και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και δεν περιλαμβάνεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ – ΚΑΣΤΡΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

16-60 ΕΤΩΝ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

61+ΕΤΩΝ

ΠΑΙΔΙ

5-15 ΕΤΩΝ

ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛ

€ 6,00

€ 4,00

€ 2,00

ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΛΕΡ ΑΘΟΛ – ΣΚΩΤΙΑ 

£ 10.50

£ 9.00

£ 6.30

ΚΑΣΤΡΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ – ΣΚΩΤΙΑ

£ 16.50

£ 13.20

£ 9.90

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ - ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

£ 62.00

£ 62.00

£ 30.00

ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΟΥΙΣΚΥ – ΣΚΩΤΙΑ

£ 7.00

£ 7.00

ΔΩΡΕΑΝ 9-12

 

Σημειώσεις:

  • Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με συγκεκριμένη τιμή δολαρίου 1,30. Οποιαδήποτε συναλλαγματική διάφορα επιβαρύνεται ο πελάτης.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.
  • Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση.
  • Το πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί και αντίστροφα.
  • Στις ομαδικές εκδρομές χρειάζεται ελάχιστη συμμετοχή 16 ατόμων για να πραγματοποιηθεί στην αναγραφόμενη τιμή.
  • Αν συμμετάσχουν 10 έως 16 άτομα, υπάρχει επιβάρυνση κατ’ άτομο 100€ για διάρκεια ταξιδιών έως 14 ημέρες και 150€ για ταξίδια διάρκειας 15 ή περισσότερων ημερών.
  • 30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

    Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

    Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

    Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
    Ιστοσελίδα :
    Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
    Το καλύτερο γραφείο είστε  
    27/12/2019  
    Author Picture

    Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
    26/12/2019  
    Author Picture

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

    Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
    23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
    Author Picture

    Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

    Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
    20/09/2018  
    Author Picture

    Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

    Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
    20/09/2018  
    Author Picture

    Αλέξανδρε καλημέρα
    Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
    Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
    Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
    Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
    Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
    Σε ευχαριστούμε πολύ!

    Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

     

    Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

    Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






    Verification Captcha
    * Απαιτείται

    Ταξίδι: Σκωτία – Χαϊλαντς – Δουβλίνο Ηνωμένο Βασίλειο Ιρλανδία 7 ημέρες ομαδικό ταξίδι
    Διάρκεια: 7 ημέρες
    Τοποθεσία: Ευρώπη – Europe, Ηνωμένο Βασίλειο – United Kingdom (U.K.), Σκωτία – Scotland

    *Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

    Περιλαμβάνονται
    • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines
    • Διαμονή (6) διανυκτερεύσεις στην Ιρλανδία & Σκωτία σε ξενοδοχεία 3* superior & 4*.
    • Ιρλανδέζικο & Σκωτσέζικο πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία σε μπουφέ ( σύνολο 6 πρωινά ).
    • Δείπνο καθημερινά στα ξενοδοχεία εκτός του Δουβλίνου & Εδιμβούργου ( σύνολο 2 δείπνα ).
    • Μεταφορές, εκδρομές και μετακινήσεις με πολυτελή τουριστικά λεωφορεία βάση προγράμματος.
    • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη διαδρομή Cairnryan (Σκωτία) – Belfast (Β.Ιρλανδία).
    • Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος.
    • Ταξιδιωτικά έντυπα – χάρτες.
    • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator με την Generali.
    • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
    Δεν Περιλαμβάνονται
    • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων:  155 € από/προς Αθήνα, 195 € από/προς Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών,  250 € από/προς άλλες πόλεις μέσω Αθηνών .
    • Είσοδοι σε μουσεία – θεάματα ,φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά  και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και δεν περιλαμβάνεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.
    Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
    Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
    down-arrow-orange

    Το όνομα σας (*):

    Το επώνυμο σας (*):

    Το email σας (*):

    Το τηλέφωνο σας:

    Ημερομηνία Άφιξης:    

    Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

    Το μήνυμά σας:

    Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

    Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



    (*) Υποχρεωτικά πεδία

    Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
    FAX: 2103610924
    Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
    Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

    Βρείτε μας στον χάρτη

    Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!