Πανόραμα Σρι Λάνκας Χαμπαράνα Κάντυ Νουβάρα Ελίγια Κολόμπο 7 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με Qatar Airways ή Turkish Airlines * Ξενοδοχεία με πρωινό όπως αναφέρονται στον αντίστοιχο τιμοκατάλογο Ημιδιατροφή * Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα * Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους * Επαγγελματίας διπλωματούχος αγγλόφωνος τοπικός ξεναγός - συνοδός * Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων * Ταξιδιωτική ασφάλεια * Ασφάλεια αστικής ευθύνηςΑναχωρήσεις : 24/10 & 12/11

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με πτήση για το Κολόμπο, την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα με ενδιάμεσο σταθμό.

Άφιξη στο Κολόμπο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Χαμπαράνα. Η πόλη βρίσκεται βόρεια και κεντρικά του νησιού με αρκετά ξηρό κλίμα και θεωρείται η πρωτεύουσα των αρχαίων βασιλειών που χρονολογούνται τον 5ο αιώνα μ.Χ. Τα αποχετευτικά και αγροτικά συστήματα της πόλης που χρονολογούνται από τότε χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα. Η τροπική βλάστηση και τα μαγευτικά τοπία της περιοχής προκαλούν το δέος ακόμα και του πιο πολυταξιδεμένου επισκέπτη της. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα σας προτείνουμε να κάνετε ένα μοναδικό και αξέχαστο σαφάρι πάνω σε ελέφαντες για να γνωρίσουμε τις μυστικές ομορφιές αυτής της παραμυθένιας περιοχής του νησιού. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το πιο σημαντικό και παλιό αξιοθέατο της χώρας, το πέτρινο κάστρο της Σιγκιρίγια. Η Σιγκιρίγια, που βρίσκεται 116χλμ από το Κολόμπο, βόρεια της Νταμπούλα και που για πάνω από 2 δεκαετίες υπήρξε πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα με βασιλιά τον Κασιάπα. Ο αρχαιολογικός χώρος είναι χτισμένος πάνω σε ένα τεράστιο βράχο ύψους 200 μέτρων. Στις παρυφές του βράχου βρίσκεται το συγκρότημα κήπων του παλατιού και στην κορυφή του βράχου τα ερείπια του αρχαίου παλατιού. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πολοναρούβα, τη 2η μεγαλύτερη πόλη της Σρι Λάνκα χτισμένη μεταξύ 11ου και 15ου αιώνα. Η ξενάγησή μας στην πόλη περιλαμβάνει τα ερείπια του παλατιού Γκαλ Βιχαραγιά και το Ναό του Σίβα καθώς και το Κόρι Βεχέρα. Αργά το απόγευμα αναχωρούμε για τη Χαμπαράνα και το ξενοδοχείο μας, όπου θα δειπνήσουμε και θα διανυκτερεύσουμε.

Πρωινό και αναχώρηση για το Κάντυ. Ενδιάμεσος σταθμός μας η πόλη Νταμπούλα και το γνωστό σύμπλεγμα των 5 σπηλαίων της, με έκταση πάνω από 2000 τμ. Τα σπήλαια - με βάθος 160 μέτρα κάτω από τη γη - φτιαγμένα από την ίδια τη φύση με γρανίτη, φιλοξενούν το Ναό του Βούδα: ένα από τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της βουδιστικής τέχνης. Το ναό διακοσμούν τοιχογραφίες και πάνω από 150 αγάλματα που απεικονίζουν εικόνες από τη ζωή του Βούδα, με το πιο κολοσσιαίο από αυτά να έχει πάνω από 14 μέτρα ύψος. Τα σπήλαια αυτά χρησιμοποιήθηκαν από τον εξόριστο βασιλιά Βαλαγκάμπα και έχουν αξιολογηθεί από την UNESCO ως μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς. Ακολουθούν οι κήποι των μπαχαρικών και ένα εργοστάσιο μπατίκ στο Μάταλε. Το απόγευμα άφιξη στο Κάντυ, όπου θα επισκεφθούμε το ναό του Δοντιού, ένας ναός που στεγάζει το σημαντικότερο θρησκευτικό λείψανο της Σρι Λάνκα, το ιερό δόντι του Βούδα. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τοπικούς χορούς, που έχουν το χαρακτηριστικό να ολοκληρώνονται με περπάτημα σε αναμμένα κάρβουνα στο θέατρο της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε την ημέρα μας «βασιλικά», με μια μοναδική βόλτα στους βασιλικούς βοτανικούς κήπους Περεντενίγια. Οι μαγευτικοί αυτοί κήποι καλύπτουν 147 εκτάρια με εκπληκτικές ποικιλίες φυτών, λουλουδιών και δέντρων. Αρχικά είχαν φυτευτεί προς τιμήν του βασιλιά της Σρι Λάνκα, Σινχάλα, αλλά οι Βρετανοί ήταν αυτοί που τους επέκτειναν και τους χάρισαν τη σημερινή τους μορφή. Μερικά από τα φυτά που φιλοξενούν οι κήποι είναι Μπαμπού από τη Βιρμανία, τη Ιαπωνία, τις Ανατολικές Ινδίες και τη Κίνα. Εκπληκτική είναι η μεγάλη ποικιλία από ορχιδέες από όλο το νησί και τις γειτονικές χώρες. Αφού απολαύσουμε τους βασιλικούς κήπους και κάνουμε μια πανοραμική ξενάγηση της πόλης Κάντυ, θα επισκεφθούμε ένα ορφανοτροφείο ελεφάντων στην περιοχή της Πιναβέλα, 80χλμ βορειοανατολικά του Κολόμπο. Η περιοχή θεωρείται το μεγαλύτερο καταφύγιο ανυπεράσπιστων και εγκαταλελειμμένων ελεφάντων στο κόσμο. Μεταξύ άλλων θα δούμε κουτσούς και τυφλούς ελέφαντες που τους παρέχεται φροντίδα από τους υπαλλήλους του καταφυγίου καθώς και μικρούς ελέφαντες να κάνουν βουτιές στο νερό και να «ποζάρουν» στο φακό μας. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το οροπέδιο του νησιού, τη Νουβάρα Ελίγια. Καθοδόν θα επισκεφθούμε ένα εργοστάσιο παραγωγής τσαγιού όπου θα μας αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά της τέχνης του τσαγιού. Φτάνουμε στη Νουβάρα Ελίγια, η οποία βρίσκεται 180χλμ από το Κολόμπο και έχει ονομαστεί από τους ντόπιους ως η «Μικρή Αγγλία». Χτισμένη στους πρόποδες του πιο ψηλού βουνού της Σρι Λάνκα ύψους 2,555 μέτρων, διαθέτει το πιο κρύο κλίμα του νησιού και θα μας χαρίσει μια εικόνα τελείως διαφορετική από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα. Άφιξη στη πόλη όπου θα έχουμε απογευματινή ξενάγηση. Στη συνέχεια θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για αγορές ή πεζοπορίες στο πανέμορφο περιβάλλον ή ακόμα και ξεκούραση αναπολώντας τις απερίγραπτες και αλησμόνητες εμπειρίες που μας έχει χαρίσει αυτό το ταξίδι στο «δάκρυ» τις Ινδικής Χερσονήσου, τη Σρι Λάνκα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και μεταφορά στη πρωτεύουσα του νησιού εκεί από όπου ξεκινήσαμε, το Κολόμπο με ενδιάμεσο σταθμό τη πόλη της Κιτουλγκάλα. Καθοδόν θα κάνουμε στάση στο κέντρο τσαγιού Μέλσνα να δοκιμάσουμε υψηλής ποιότητας τσάι. Η τοποθεσία είναι ιδανική για φωτογραφίες αφού εκεί βρίσκονται οι διάσημοι καταρράκτες St Clare & Devon. Στη συνέχεια θα κάνουμε rafting 5χλμ στο ποταμό Κελάνι διάρκειας 1 ώρας. Στη συνέχεια άφιξη στο Κολόμπο. Μια πόλη με ένα μείγμα πολιτισμών από την Ανατολή και τη Δύση, αλλά και με επιρροές από τους Πορτογάλους, Ολλανδούς και Άγγλους αποίκους. Κατά τη άφιξή μας θα ξεναγηθούμε στη πόλη με πρώτη μας στάση το παλιό κτίριο του Κοινοβουλίου, την Πλατεία Ανεξαρτησίας, την παραλιακή λεωφόρο Γκαλέ και τη γραφική λίμνη Μπέιρα. Πλούσιοι από ακόμα περισσότερες εικόνες, ολοκληρώνουμε την ξενάγησή μας και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για κάποια τελευταία βόλτα στη πόλη. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε τη πτήση για Σρι Λάνκα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη αυθημερόν στην Ελλάδα γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από ένα ταξίδι σε μια χώρα προικισμένη με περισσή ομορφιά.

Σρι Λάνκα

Ένα νησί που θυμίζει δάκρυ, νότια της Ινδίας, η Κεϋλάνη όπως λεγόταν παλιά, ήταν από τους πλέον σημαντικούς εμπορικούς σταθμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής, παίζοντας σημαντικό ρόλο και στον Δρόμο του Μεταξιού. Οι ατελείωτες παραλίες της, οι αρχαίες πόλεις Anuradhapura, Polonnaruwa και Sigiriya, τα τρία διαμάντια του στέμματος, η συναρπαστική ενδοχώρα με τις ατέλειωτες φυτείες τσαγιών και οι πάντα χαμογελαστοί κάτοικοι συνθέτουν έναν ανερχόμενο εξωτικό προορισμό με ιδιαίτερη ιστορία. Είναι το μέρος όπου, σύμφωνα με τις δοξασίες, διαδραματίζεται η Ramayana, το επικό σανσκριτικό ινδουιστικό ποίημα, που ακόμη και σήμερα μπορεί κανείς να ακολουθήσει μέσα σε βουνά, ναούς χαμένους στη ζούγκλα και θερμές πηγές. Η πρωτεύουσα Colombo είναι μια μεγαλούπολη που δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον. Το αποικιοκρατικό οχυρό του Galle, όπου θαρρείς ότι ο χρόνος είχε σταματήσει, ο boho-chic αέρας, οι παραδοσιακές πολύχρωμες ψαρόβαρκες, τα μοναστήρια και οι μοναχοί, οι φυτείες τσαγιού και κανέλας και οι ψιλόλιγνοι κοκοφοίνικες που νωχελικά σέρνονται στη μαλακιά σαν πούδρα άμμο συνθέτουν ένα τοπίο απλά ονειρικό! Τα πιο διάσημα ζαφείρια του κόσμου κατάγονται από τη Σρι Λάνκα, όπως και δεκάδες άλλοι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι. Οι ελέφαντες είναι πιο πολυπληθείς από τις γάτες, ενώ στο εθνικό πάρκο της Yala μπορεί μέσα στις φυλλωσιές να διακρίνετε ακόμη και λεοπαρδάλεις. Είναι από τα πιο γνωστά παγκοσμίως κέντρα βουδισμού και διαλογισμού, και η ayurveda που πρωτοέφτασε στη χώρα τον 6ο αιώνα π.Χ. έχει πλέον εξελιχθεί σε εθνική ιατρική. Διαλογισμός ή yoga στην ανατολή ή ακόμη καλύτερα ένα ayuerveda camp για total detox δύο εβδομάδων είναι εμπειρία ζωής. Οι καλύτερες παραλίες βρίσκονται στο νότιο τμήμα του νησιού: από την πολυσύχναστη Unawatuna μέχρι την ήσυχη Mirissa οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος εξερεύνησης της ενδοχώρας από το τρένο. Η διαδρομή γλιστρά μεταξύ βουνών και ατελείωτων πεδιάδων φυτεμένων με τσάι. Επίσης η Σρι Λάνκα είναι παράδεισος για όσους θέλουν να μάθουν surfing. Στη Hikkaduwa, στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, τα ήπια κύματα σε συνδυασμό με τον αμμώδη πυθμένα είναι ιδανικά για πρωτάρηδες.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πτήσεις

qatar_logo

 

 

star_alliance_member_turkish_logo

 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

 

ΠΟΛΗ

4*

Χαμπαράνα 

Habarana Village 4*

Κάντυ

Thilanka Hotel 4*

Νουβάρα Ελίγια

Araliya Green Hills 4*

Κολόμπο

Ozo Colombo 4*

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Χαμπαράνα - Κάστρο Σιγκιρίγια - Πολοναρούβα - Σπήλαιο Νταμπούλα - Κάντυ - Rafting στο ποταμό Κελάνι

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΚΛΙΝΟ 

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 

4* Superior

Ρωτήστε μας

Έλληνας αρχηγός / συνοδός

 

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 

 

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με Qatar Airways ή Turkish Airlines
Ξενοδοχεία με πρωινό όπως αναφέρονται στον αντίστοιχο τιμοκατάλογο
Ημιδιατροφή
Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Επαγγελματίας διπλωματούχος αγγλόφωνος τοπικός ξεναγός - συνοδός
Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού
Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
Ταξιδιωτική ασφάλεια
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων 325 €

Βίζα Σρι Λάνκα: 30 €

Φιλοδωρήματα

Ποτά και αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων που συμπεριλαμβάνονται στην εκδρομή Οτιδήποτε προαιρετικά προτείνεται ή συνιστάται

Σημειώσεις:

Υπάρχει Δυνατότητα επέκτασης στις Μαλδίβες & στο Ντουμπάι!

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Πανόραμα Σρι Λάνκας Χαμπαράνα Κάντυ Νουβάρα Ελίγια Κολόμπο 7 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι
Διάρκεια: 7 ημέρες
Τοποθεσία: Ασία – Asia, Σρι Λάνκα – Sri Lanka

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με Qatar Airways ή Turkish Airlines
Ξενοδοχεία με πρωινό όπως αναφέρονται στον αντίστοιχο τιμοκατάλογο
Ημιδιατροφή
Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Επαγγελματίας διπλωματούχος αγγλόφωνος τοπικός ξεναγός - συνοδός
Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού
Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
Ταξιδιωτική ασφάλεια
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

Φόροι αεροδρομίων 325 €

Βίζα Σρι Λάνκα: 30 €

Φιλοδωρήματα

Ποτά και αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων που συμπεριλαμβάνονται στην εκδρομή Οτιδήποτε προαιρετικά προτείνεται ή συνιστάται

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!